- 13 Kasım 2009
- 977
- 4
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.401
sanada canım iyi bayramlarTopicimiz yine terkedilmiş vaziyette
ben de bayramın ikinci günü bu saatte boşluk bulabildim:)
Eğer görüşemezsek şimdiden mutlu Bayramlar kızlar
mutluyuz sanırım:)Mutlu muyuzzz 2011 gelinleriiiiiiiii
Mutluyum çok şükürde birde şu ağrılarım olmasa daha mutlu olacağım:)İyi bayramlar herkese
kızlarr günaydınnnnnntatil bitti ve gene iş başladı sabah kalkamadım ve hala resmen uyuyorum nasıl adepte olcam bilmiyorum siz naptınız nasıldı tatill
Günaydınnnnnn ,,evet bittiii ya,,şu kocişler zengin olsada çalışmasak:))))benim tatil güzeldi bol bol uyudum temizlik yaptımkızlarr günaydınnnnnntatil bitti ve gene iş başladı sabah kalkamadım ve hala resmen uyuyorum nasıl adepte olcam bilmiyorum siz naptınız nasıldı tatill
aynen bende öyle aile eşrafını iftara alıcam diye ramazanın son haftası izin almıştım,bugün işe gelmek çok zor geldi,bide benim kociş izinde o uyurken kalkıp gitmek daha sinir bozucu oldugünaydın tatlım... bende aynı walla hala uyuyorum.. bayramdan önce 1 haftada rapor almıştım.. 15 gün uykudan sonra bi garip oldum sabah.. neyse bu arada geçmiş bayramınızda kutlu olsun.. nasıl geçti bayramın?
günayddın iyi haftalar canım sen kontrole git buraya ben göz kulak olurum topik sahibi olarak:))))günaydın arkadaşlar sonunda geldim kk da öyle çok işim varki anlatamam topicklerimi kontrol edicem
tabi işyerinde de işim çok yoğun hadi hayırlısı
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım...Benim bayram tatili sıradan dı.Değişik olan tek şey kırklareline gitmemizdi..Biz evlenirken kaynanam pek onay vermemişti o yüzden düğünden önce fazla görüşmemiş bir araya fazla gelmemiştik.. İlk defa aynı ortamı saatlerce paylaştık hiç tahmin etmediğim kadar güzel geçtiEşimde çok gerilmişti nasıl olacak nasıl geçecek diye o da rahatladı mutlu oldu güzel geçince..Onun dışında hala iş bulamadım benim istediklerim olmuyor olanlarıda ben istemiyorum bakalım nolcak iş...
slm kızlar
işte ben geldım cok ıyıyım cok mutluyum tabıkı mıde bulantısı dışında:)
olsun şikayetçi degılım
9 gun boyunca uyudum ınanırmısın
ee kımse olmayınca ıstanbulda hıc bıyere gıtmedım eşimde çalışıyodu malum kendı işi bayram dınlemıyo
bende dunden razı dınlenmek ıstıyodum yenilenmiş hıssedıyorum
herkese merhabalar....................
günaydın tatlım... bende aynı walla hala uyuyorum.. bayramdan önce 1 haftada rapor almıştım.. 15 gün uykudan sonra bi garip oldum sabah.. neyse bu arada geçmiş bayramınızda kutlu olsun.. nasıl geçti bayramın?
aaa cnım kaçırdım ben orayı yoksa sen hamile misinnnnnnnnnnnn aa süper ikinci annemiz senmisin yani,eğer öyleyse çok tebrik ederim öpüyorumyanaktan
günaydın kızlar sizden bişey rica edicem
Eşimin biliyorsunuz doğum günü hediye önerisinden bulunur musunuz ?
ay canım allah yardımcın olsun ben ne düşünmüştüm ne alsam diye ama genede tüm düşünmelerime rağmen spor ayakkbısı aldım sende spor ayakkabısı al üstünede bir spor gömlek on numara
bu mümkün değil çünkü eşim haftaiçi full gömlek kravat durumunda bankacı :96::96:
ben masaj minderi almıştım,hala çok mutlu işe gidince bol bol masaj yaptırıo kendine:))))) bu arada bizimde dün 3 ayımız doldu nice 3lereeeeeeeee