Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

benim elbise de gelinlik te öyle köşede dursa ben kimseye veremem de satamam da.. ilerde çocuklarım olursa görsünler isterim. ben annemin gelinliğini yada eski kıyafetlerini filan görünce mutlu oluyorum mesela hatıraları var

yarın dünya ağda günü herhaldeee:KK9:birde kıyafet istiyorum,böyle aile ziyaretlerine falan giderken giyecek çok kıyafetim yokkk..batikte bir tulum gördüm çok güzel almak istiyorum ama ,para harcamaya korkar oldum:26:

aile ziyareti için genelde etek falan derler sen tulum dedin :63: :21::21::21:
bende dün LCW etek aldım bugün yine alıcam etek :KK34::KK34::KK34:

evet kızıl cidden zor ünideyken kızıldı 2 haftada bir akıyordu rengi kötü oluyordu tekrar boyatıyordum saçlarım mahfoluyordu zaten kuru saçım iyice kırılıp çatal çatal duruyordu. Kendi saç rengimde zaten siyaha yakın ama ben biraz daha canlı ve maviliğin görünmesini istiyorum güneşte ondan mavi siyah boyatmak istedim

evet ama öyle aman aman çok gözükmüyor :KK51: sadece güneşte falan işte :KK34::KK34:

yarın dünya ağda günü herhaldeee:KK9:birde kıyafet istiyorum,böyle aile ziyaretlerine falan giderken giyecek çok kıyafetim yokkk..batikte bir tulum gördüm çok güzel almak istiyorum ama ,para harcamaya korkar oldum:26:

ceylincim bende geçen gün baktıydım gece mavisi bir tulum vardı onu beğendim batikte. pazar günü gidip alcam seninki nasıl birşey beğendiğin

bir ara bir forum vardı ihtiyacı olan kızlara gönderiliyordu nişanlık gelinlikler ama bir türlü ismini hatırlayamadım.
nişanlanmadan önce görmüştüm ben de buraya gönderirim dedim o zaman.
netten satmak pek tutmaz, speedy gibi düşünürüm ben de ucuz alırım ama yeni olsun niye 2.el alayımki derim.en güzeli ihtiyacı olana vermek.
bindallımı vermem ama. onu çok seviyorum:)

biz dün iftardan sonra sözde bayramlık alacaktık ama ağırlık çöktü resmen. sinemaya gittik gezmeyi tercih etmedik.
inşallah yarın sabahtan gideceğiz kocacığım bana bayramlık alacak.
benim eşimin tarafı biraz mutaaaaaaaaaaaaassıp olduğu için onlara giderken daha derli toplu olmam gerek onun için alacağım yoksa benim bir sürü giyilmemiş kıyafetim var ama o çevreye uymaz. zamanında çeyiz alırken kıyafette almıştım.

etekte olur ama o tulumda gözüm kaldı,kocacım hiç istemiyor çok itici diyor ama ben taktım alıcam,yarın bakiim defacto,lcw,mango,adil ışık,koton inşallah ucuz bişiler bulabilirim

evet ama öyle aman aman çok gözükmüyor :KK51: sadece güneşte falan işte :KK34::KK34:

ceylincim bende geçen gün baktıydım gece mavisi bir tulum vardı onu beğendim batikte. pazar günü gidip alcam seninki nasıl birşey beğendiğin

canım benimki siyah kapişonlu kapişonun içinde danteli var,perde ipi gibi kuşağı var:21: 60 lira 1,5 aydır gidip geliyorum ucuzlasın diye,yine bi bakıcam yarın.gece mavisi dikkatimi çekemmiş gidince yarın bi bakarım

bu kk dada bişey var mesajı gönder diyorum garip şeyler yazıyor

kızlar ben çıkıyorum iftara hazırlık yapayım yavaş yavaşş şimdiden bayramınız kutlu olsun ağız tadıyla geçirin inşallah

öpüyorum hepinizii

iyi bayramlarr :KK16:

canım benimki siyah kapişonlu kapişonun içinde danteli var,perde ipi gibi kuşağı var:21: 60 lira 1,5 aydır gidip geliyorum ucuzlasın diye,yine bi bakıcam yarın.gece mavisi dikkatimi çekemmiş gidince yarın bi bakarım

benimkide straptez belimde ince kuşağı var bilekten büzgülü canım bakrsın gidince bende hem onu istiyorum hemde etek ve body istiyorum bide ayakkabı bakalım koçiş alacakmı:KK60::KK60:

bende bu akşam koca kişisinii dışarı çıkarıcamm elbise aldırıcamm bayram için :KK52:
bu akşam kadir gecesi biz çıkmayızda,yarın artık çarşıyı fethederiz ona çok kıyafet aldık benim hiç yok..yani varda yok işte:KK17:
bir ara bir forum vardı ihtiyacı olan kızlara gönderiliyordu nişanlık gelinlikler ama bir türlü ismini hatırlayamadım.
netten satmak pek tutmaz, speedy gibi düşünürüm ben de ucuz alırım ama yeni olsun niye 2.el alayımki derim.en güzeli ihtiyacı olana vermek.
ayy hatırlarsan iyi olur bende bulmaya çalışayım,bindallımı kiralamıştım ,o derdim yok allah tan
biz dün iftardan sonra sözde bayramlık alacaktık ama ağırlık çöktü resmen. sinemaya gittik gezmeyi tercih etmedik.
benim eşimin tarafı biraz mutaaaaaaaaaaaaassıp olduğu için onlara giderken daha derli toplu olmam gerek onun için alacağım yoksa benim bir sürü giyilmemiş kıyafetim var ama o çevreye uymaz. zamanında çeyiz alırken kıyafette almıştım.

o da ayrı bir dert,inşallah beğenip alabilirsin,bir pantalon gömlek falan alırsın belki

selam!
arkadaşlar konuyu hiç okumadan daldım çünkü durumum acil! bende eylülde düğünü olacaklardan biriyim! 14 gün sonra yani eylülün 10unda düğünüm var geçtiğimiz salı günü gelinliğimi teslim alacaktım ama alamadım!! neden?? çünkü benim reglim gecikti ve tam 3 kilo fazlalığım var ve bu sadece 10 günde oldu:KK43: şimdi düğün üstü bunun olması beni aşırı derecede mutlu olmam gereken zamanda mutsuz ediyo hatta resmen depresyona girdim :'( nese uzun lafın kısası, 3 gün önce tanıdığım eczaneye durumu anlattım oda bana 'farlutal' adında ilaç verdi bunu sadece 3gün sabah-akşam iç bırak gelecektir dedi dün son gün olarak içtim bugün içmedim hala regl olmadım. aranızda bu ilacı kullananlarınız varsa faydası oldumu ne şekilde kullandığınızı yada regl gecikmesinde en hızlı adetin sökülmesi için bir yöntem bileniniz varmı? sabahtan beri bi yerlere yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum lütfen :'(

Evet hatırladım canım..
bindallımı vermem bi çok bekar akrabalaımız var onlardan birisi giyer malesef her türlü bindallı aynı çok çeşiti yok :KK76:
nişanlığımı da tanıdık birisine vermek isterim sömürü yapılmaması adına :97:

bindallımı çok seviyorum annemden alıp arada giyesim bile geliyor:))))))
o forumu bulursam oradakilere vermek isterim.
çevremden birileri giymek istemez sanırım

selam!
arkadaşlar konuyu hiç okumadan daldım çünkü durumum acil! bende eylülde düğünü olacaklardan biriyim! 14 gün sonra yani eylülün 10unda düğünüm var geçtiğimiz salı günü gelinliğimi teslim alacaktım ama alamadım!! neden?? çünkü benim reglim gecikti ve tam 3 kilo fazlalığım var ve bu sadece 10 günde oldu:KK43: şimdi düğün üstü bunun olması beni aşırı derecede mutlu olmam gereken zamanda mutsuz ediyo hatta resmen depresyona girdim :'( nese uzun lafın kısası, 3 gün önce tanıdığım eczaneye durumu anlattım oda bana 'farlutal' adında ilaç verdi bunu sadece 3gün sabah-akşam iç bırak gelecektir dedi dün son gün olarak içtim bugün içmedim hala regl olmadım. aranızda bu ilacı kullananlarınız varsa faydası oldumu ne şekilde kullandığınızı yada regl gecikmesinde en hızlı adetin sökülmesi için bir yöntem bileniniz varmı? sabahtan beri bi yerlere yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum lütfen :'(

canım ben kullandım ama gelen giden olmadı,sonra bıraktım ,düğünden 5 gün önce hastalandım kınamda hep regldim,düğünde son günümdü,stres yapma düğünden önce bende hem hastalanamamıştım hem reglim gecikmişti,rahatlamaya çalış papatya çayları falan iç

selam!

canım kendini sıkma bende düğünden 2 hafta önce şişmiştim adet olcam diye sonra korktum senin gibi telaşlandım ya gelmezse olmazsa diye ama şimdi 1 günde bile eğer hastalanamazsan gelinliği açabiliyorlar yanlardan merak etme

selam!

canım kendini sıkma bende düğünden 2 hafta önce şişmiştim adet olcam diye sonra korktum senin gibi telaşlandım ya gelmezse olmazsa diye ama şimdi 1 günde bile eğer hastalanamazsan gelinliği açabiliyorlar yanlardan merak etme

X