-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.341
kızlar hem ıyı aksamlar hemde hayırlı kandıller
bu arada ben 9 gun gelemıcem buralara
şimdiden herkesın bayramınıda kutlarım nıce bayramlara ıns.......
mutlu mesut gecer ıns tatılımız
kızlar hem ıyı aksamlar hemde hayırlı kandıller
bu arada ben 9 gun gelemıcem buralara
şimdiden herkesın bayramınıda kutlarım nıce bayramlara ıns.......
mutlu mesut gecer ıns tatılımız
aynenAma 2 saat sonra 9 gün tatildeyizzz kızlar onu düşünün mutlu olalım bana bide bugün 400 tl bayram paraso verdiler dahada mutlu oldum
görüşmek üzere şimdiden bayramın kutlu olsunn :)
ohh süper hem tatil hem harçlıkk az kaldıı evrekaa güle güle harca inş.
BENDE bu gece çok geç yatıcam ve yarın çok geç kalkıcam ağda yaptırıcam saçımı kestiricem birazcık kahkül falan yaptırıcam
sonra tatil moduna girmek istiyorum
BENDE bu gece çok geç yatıcam ve yarın çok geç kalkıcam ağda yaptırıcam saçımı kestiricem birazcık kahkül falan yaptırıcam
sonra tatil moduna girmek istiyorum
Kızlar bişey sorucam ,söz nişan elbiselerini napıcaz ya,ben yıkattırıp koydum bi yere ama bi daha nerde giyicez,satsakmı napsak
bende pazar günü gitcem ağdaya sonra saçımı kestirip mavi siyaha boyatcam az alışveriş yapcam sonra evişime gelcem
Kızlar bişey sorucam ,söz nişan elbiselerini napıcaz ya,ben yıkattırıp koydum bi yere ama bi daha nerde giyicez,satsakmı napsak
benim öylece duruyor iyiki gelinliğimi satın almamışlım bi ara düşündüm ama kesin alıcı çıkmıyor gıcık oldum
ben gelinliği satın almıştım,şimdi evlenecek bi arkadaşıma verdim belki sonra sitelerden satarım..ya bilemedim bende,napıcaz ne edicez evde fazlalık duruyor öyle
mavi siyah kullandım nişanda boyatmıştım nişanlığımda parlement mavisiydişimdi de normal siyah 3 aydır boyamıyorum o ayrı
bende bugün düşündüm nağıcazki bi daha nerde giyicezzvalla benim duruyor nişan ve kına kıyafetim kına kıyafetimi giyerim yine de nişan kıyafetim olmaz satmayıı düşünmemiştim hiç
off kafayı yicem ya migrenim tuttuu öğlenden beri üst katta çocuklar koşuyor süreklii çok ses geliyor ya yıkılcak sanki ağrım olduğu için mi fazla geliyor
bana bilmiyorummevin içnde nasıl top oynuyorlar bu kadarr
off kafayı yicem ya migrenim tuttuu öğlenden beri üst katta çocuklar koşuyor süreklii çok ses geliyor ya yıkılcak sanki ağrım olduğu için mi fazla geliyor
bana bilmiyorummevin içnde nasıl top oynuyorlar bu kadarr
benim öylece duruyor iyiki gelinliğimi satın almamışlım bi ara düşündüm ama kesin alıcı çıkmıyor gıcık oldum
mavi siyah kullandım nişanda boyatmıştım nişanlığımda parlement mavisiydişimdi de normal siyah 3 aydır boyamıyorum o ayrı
bende evlenırken kızıl siyaha boyattım şimdide mavi siyahı istiyorum aslında kızıl istiyorumda tamamen onlada başetmek çok zor yaaabende gelinliğimi satmak istiyorum valla evde duruyor ölee sahibinden.com 'a koyup satayım diyorum
Evet kızılda güzel ama terleyince yada ıslanınca kötü akıyor.
ben nişanlığım için koydum int ama olmyor ya ben bile olsam şimdi neden 2. el alıyım diyorum
onun için düşündüm de gerçekten ihtiyacı olan birisine vericem