-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.361
yarın dünya ağda günü herhaldeeebirde kıyafet istiyorum,böyle aile ziyaretlerine falan giderken giyecek çok kıyafetim yokkk..batikte bir tulum gördüm çok güzel almak istiyorum ama ,para harcamaya korkar oldum:26:
evet kızıl cidden zor ünideyken kızıldı 2 haftada bir akıyordu rengi kötü oluyordu tekrar boyatıyordum saçlarım mahfoluyordu zaten kuru saçım iyice kırılıp çatal çatal duruyordu. Kendi saç rengimde zaten siyaha yakın ama ben biraz daha canlı ve maviliğin görünmesini istiyorum güneşte ondan mavi siyah boyatmak istedim
yarın dünya ağda günü herhaldeeebirde kıyafet istiyorum,böyle aile ziyaretlerine falan giderken giyecek çok kıyafetim yokkk..batikte bir tulum gördüm çok güzel almak istiyorum ama ,para harcamaya korkar oldum:26:
aile ziyareti için genelde etek falan derler sen tulum dedin
bende dün LCW etek aldım bugün yine alıcam etek
etekte olur ama o tulumda gözüm kaldı,kocacım hiç istemiyor çok itici diyor ama ben taktım alıcam,yarın bakiim defacto,lcw,mango,adil ışık,koton inşallah ucuz bişiler bulabilirim
evet ama öyle aman aman çok gözükmüyorsadece güneşte falan işte
ceylincim bende geçen gün baktıydım gece mavisi bir tulum vardı onu beğendim batikte. pazar günü gidip alcam seninki nasıl birşey beğendiğin
aile ziyareti için genelde etek falan derler sen tulum dedin
bende dün LCW etek aldım bugün yine alıcam etek
evet ama öyle aman aman çok gözükmüyorsadece güneşte falan işte
ceylincim bende geçen gün baktıydım gece mavisi bir tulum vardı onu beğendim batikte. pazar günü gidip alcam seninki nasıl birşey beğendiğin
canım benimki siyah kapişonlu kapişonun içinde danteli var,perde ipi gibi kuşağı var60 lira 1,5 aydır gidip geliyorum ucuzlasın diye,yine bi bakıcam yarın.gece mavisi dikkatimi çekemmiş gidince yarın bi bakarım
kızlar ben çıkıyorum iftara hazırlık yapayım yavaş yavaşş şimdiden bayramınız kutlu olsun ağız tadıyla geçirin inşallah
öpüyorum hepinizii
iyi bayramlarr
bu akşam kadir gecesi biz çıkmayızda,yarın artık çarşıyı fethederiz ona çok kıyafet aldık benim hiç yok..yani varda yok iştebende bu akşam koca kişisinii dışarı çıkarıcamm elbise aldırıcamm bayram için
bir ara bir forum vardı ihtiyacı olan kızlara gönderiliyordu nişanlık gelinlikler ama bir türlü ismini hatırlayamadım.
nişanlanmadan önce görmüştüm ben de buraya gönderirim dedim o zaman.
netten satmak pek tutmaz, speedy gibi düşünürüm ben de ucuz alırım ama yeni olsun niye 2.el alayımki derim.en güzeli ihtiyacı olana vermek.
bindallımı vermem ama. onu çok seviyorum:)
ayy hatırlarsan iyi olur bende bulmaya çalışayım,bindallımı kiralamıştım ,o derdim yok allah tan
biz dün iftardan sonra sözde bayramlık alacaktık ama ağırlık çöktü resmen. sinemaya gittik gezmeyi tercih etmedik.
inşallah yarın sabahtan gideceğiz kocacığım bana bayramlık alacak.
benim eşimin tarafı biraz mutaaaaaaaaaaaaassıp olduğu için onlara giderken daha derli toplu olmam gerek onun için alacağım yoksa benim bir sürü giyilmemiş kıyafetim var ama o çevreye uymaz. zamanında çeyiz alırken kıyafette almıştım.
bu kk dada bişey var mesajı gönder diyorum garip şeyler yazıyor
bir ara bir forum vardı ihtiyacı olan kızlara gönderiliyordu nişanlık gelinlikler ama bir türlü ismini hatırlayamadım.
nişanlanmadan önce görmüştüm ben de buraya gönderirim dedim o zaman.
netten satmak pek tutmaz, speedy gibi düşünürüm ben de ucuz alırım ama yeni olsun niye 2.el alayımki derim.en güzeli ihtiyacı olana vermek.
bindallımı vermem ama. onu çok seviyorum:)
biz dün iftardan sonra sözde bayramlık alacaktık ama ağırlık çöktü resmen. sinemaya gittik gezmeyi tercih etmedik.
inşallah yarın sabahtan gideceğiz kocacığım bana bayramlık alacak.
benim eşimin tarafı biraz mutaaaaaaaaaaaaassıp olduğu için onlara giderken daha derli toplu olmam gerek onun için alacağım yoksa benim bir sürü giyilmemiş kıyafetim var ama o çevreye uymaz. zamanında çeyiz alırken kıyafette almıştım.
selam!
arkadaşlar konuyu hiç okumadan daldım çünkü durumum acil! bende eylülde düğünü olacaklardan biriyim! 14 gün sonra yani eylülün 10unda düğünüm var geçtiğimiz salı günü gelinliğimi teslim alacaktım ama alamadım!! neden?? çünkü benim reglim gecikti ve tam 3 kilo fazlalığım var ve bu sadece 10 günde olduşimdi düğün üstü bunun olması beni aşırı derecede mutlu olmam gereken zamanda mutsuz ediyo hatta resmen depresyona girdim :'( nese uzun lafın kısası, 3 gün önce tanıdığım eczaneye durumu anlattım oda bana 'farlutal' adında ilaç verdi bunu sadece 3gün sabah-akşam iç bırak gelecektir dedi dün son gün olarak içtim bugün içmedim hala regl olmadım. aranızda bu ilacı kullananlarınız varsa faydası oldumu ne şekilde kullandığınızı yada regl gecikmesinde en hızlı adetin sökülmesi için bir yöntem bileniniz varmı? sabahtan beri bi yerlere yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum lütfen :'(
selam!
arkadaşlar konuyu hiç okumadan daldım çünkü durumum acil! bende eylülde düğünü olacaklardan biriyim! 14 gün sonra yani eylülün 10unda düğünüm var geçtiğimiz salı günü gelinliğimi teslim alacaktım ama alamadım!! neden?? çünkü benim reglim gecikti ve tam 3 kilo fazlalığım var ve bu sadece 10 günde olduşimdi düğün üstü bunun olması beni aşırı derecede mutlu olmam gereken zamanda mutsuz ediyo hatta resmen depresyona girdim :'( nese uzun lafın kısası, 3 gün önce tanıdığım eczaneye durumu anlattım oda bana 'farlutal' adında ilaç verdi bunu sadece 3gün sabah-akşam iç bırak gelecektir dedi dün son gün olarak içtim bugün içmedim hala regl olmadım. aranızda bu ilacı kullananlarınız varsa faydası oldumu ne şekilde kullandığınızı yada regl gecikmesinde en hızlı adetin sökülmesi için bir yöntem bileniniz varmı? sabahtan beri bi yerlere yazıyorum acil yardıma ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum lütfen :'(
selam!