- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.281
Günaydın kızlar...Speedy çok geçmiş olsun..Umarım ciddi birşey değildir ağır kaldırmamaya dikkat et bir süre daha da köü olmasın..Evliliten dolayı sanırım hormonlarımız değişiyor..Bende bebek korkusuna kapılanlardanımBir ay dolmadan test yaptım..
sen nerdesinnn bakayımmm güyaaa hergün msjlaşacaktık yemekleri sölicektik unutluyoruz herhalde
Seni kocişle aldatıyorumYa ben o kadar uyuşuk miskin oldum ki görmen lazım evde oturmaktan.Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden..Eşim de çok üzülüyor bu halime somurtup oturunca oda çok üzülüyor..Elimden geldiğince mutlu görünmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor..Benim bir an önce iş bulmam lazım..Bayram öncesi işte yok artık bayramdan sonra bakıcam bir an önce bulurum inşallah...
kızlar cinamperçemi çayını regliden 3 gün önce içmeye başlayınca hem adet döneminde ağrı olmuyor hem de gerginliği
azaltıyor. bir de doğadanın özel gün çayı var. onları içmenizi tavsiye ederim.
yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
3 yıllık evlı sımdı ıstıyo olmuyo
(((((((((((
bende daha yenı alışıyorum ama eşim masaallah yıllar oncesınden bunun hevesıyle yasıyomus
cokta sever cocukları herseyede yardımcı olur ıyıkı var:))))Allah herkesee nasıp etsın ıns
ben bu akşam annemdeyim bayram için dolma sararız. yarında kayınvalidemdeyim. ona da sarıcam
express dolmacıyım yahu :93::93::93:
bize bayram izni 9 gün oldu kızlar az önce belli oldu tüm keyfim yerine geldi çok şükür
oo süperr sipidiii ne güzel oldu bu tatill
Seni kocişle aldatıyorumYa ben o kadar uyuşuk miskin oldum ki görmen lazım evde oturmaktan.Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden..Eşim de çok üzülüyor bu halime somurtup oturunca oda çok üzülüyor..Elimden geldiğince mutlu görünmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor..Benim bir an önce iş bulmam lazım..Bayram öncesi işte yok artık bayramdan sonra bakıcam bir an önce bulurum inşallah...
vallaa sakin olamadım canım yaa patladım.geçen gün bir şirkete proforma fatura yolladım cihazın üretim yılı ve seri numarası kesin sipariş olmadan bize gelemez bende anlatıyorum bunu tamam dediler sonra dün aradılar beni üretim yılı olmadan onay veremediklerini söledilr bende başka bir cihaz gelecekti onu vereyim size onun seri numarasını ve üretim yılını söylerim ama şuanda ofiste değilim dedim yarın vercem tamam dediler bugünde geldim kolinin içinde cihazın içinde yazıyor bende koliyi kendim açıp bakabilme şansım yoktu teknikservisçi ve satışcı arkdaş geldiklerinde açıp baktıklarında sölicem dedim neyse onlar geldi baktı bende tekrar hazırladım aradım acmadı telefonu 10 dkka gectı ustunden satışdaki arkadaşı arayıp güye beni şikayet etmişler işte 3 gündür söylüyoruz evreka hanıma ama bizi safsaklıyor şikayetçiyiz diye bende 3 gündür değil dün istediklerini zaten sende biliyon ve cihaz daha yeni geldi kalkıp ağzının payını vermiyonmu diye ilk onu sonra karşı taraftaki bu sözleri söyleyen kişiyi fırçaladım bide kalkıp beni kendi ekimizdeki arkadaşıma şikayet ediyorlar iyilik yap kötülük bul yaa düzen değişti resmennnn
İnşallaahhhh bennnnn....kızlar güya 4 gnlük izne çıktım ..her akşam misafir her akşam iftar:)) bugünde görümcemler gelcek..sizi özledim bi bakiiimmm dedimm....kuaföre bile gidemiyorum az önce kaşımı v.s hepsini kendim aldım...fönümü kendim çekiyorum..allahtan kendi saç rengimde boya derdim yok...ne bu evlilik böle anlamadım gitti,şu bayram ziyaretleri bitene kadar yoğun olucaz sanırımmm.
bu arada dün gece rüyamda sancısız bir doğum yaptım ve erkek çocuk doğurdum başak burcu olmuş..tüh diyorum üzülüyorum ....sonra diyorum keşke yüzü uzun olmasaydı babasına benzemiş bana benzeseydi yüzü diyorumhayırdır inşallah ...bebek falan düşünmüyoruz ,benimki askerden gelene kadar allah hayır etsinn
HOŞGELDin CANIM uğrayamıyorsun fazla.
kuaför işi beni de fena sıktı yaaaişlerimi halledemedim hala manikür falan yaptırmam lazım
bu akşam halletmek istiyorum ama bakalım :93::93: