Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sen nerdesinnn bakayımmm güyaaa hergün msjlaşacaktık yemekleri sölicektik unutluyoruz herhalde

evet acı ama gercek pişmanlık ıcerısınde sımdı dua etmekten baska sansı yok

ayrılıgın eşigıne geldı pıskolojık tedavı gordu

Allah kımseyı düşürmesın

sen nerdesinnn bakayımmm güyaaa hergün msjlaşacaktık yemekleri sölicektik unutluyoruz herhalde

Seni kocişle aldatıyorum Ya ben o kadar uyuşuk miskin oldum ki görmen lazım evde oturmaktan.Hiç bişey yapmak gelmiyor içimden..Eşim de çok üzülüyor bu halime somurtup oturunca oda çok üzülüyor..Elimden geldiğince mutlu görünmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor..Benim bir an önce iş bulmam lazım..Bayram öncesi işte yok artık bayramdan sonra bakıcam bir an önce bulurum inşallah...

biliyordum zaten aldatıldığımı içime doğmuştuu canım ben çalıştığım halde miskinim işte sürekli bir uyku halindeyim yaa canım inşallah bulursun evde insan durduk yere depresyona giriyor ben üniden meuzn olduktan 5 ay iş bulamamıştım kafayı yiyordum evde ama ben inanıyorum bayramdan sonra güzle bir iş bulacaksın karamsar olmaa hiç ummadığın bir anda birden karşına çıkabilirr

hiç duymamıştımm bakıp alıcamm hemen

yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
3 yıllık evlı sımdı ıstıyo olmuyo
(((((((((((

ayyy nasıl bi mantıktır kusura bakma arkadaşın ama kanım donduu resmenn

bende daha yenı alışıyorum ama eşim masaallah yıllar oncesınden bunun hevesıyle yasıyomus
cokta sever cocukları herseyede yardımcı olur ıyıkı var:))))Allah herkesee nasıp etsın ıns

aminn canımmm inşallahhh

senin sayende bizde teyze olucaz bak ne güzelll :)

aminn canımmm inşallahhh

senin sayende bizde teyze olucaz bak ne güzelll :) [/QUOTE]

ıns :)sızınkılerde olunca benım bebişimin kardeslerı olucak

ne yemekleriii yapıyorsunuz hatunlarrr yazın bakalımm

domates çorbası

etli pilav

patates kızartması

cacık

cola

keşkül

menüm bu etli pilav dünden kalma az var yeter bize zatenn

ben bu akşam annemdeyim bayram için dolma sararız. yarında kayınvalidemdeyim. ona da sarıcam
express dolmacıyım yahu :93::93::93:
bize bayram izni 9 gün oldu kızlar az önce belli oldu tüm keyfim yerine geldi çok şükür

oo süperr sipidiii ne güzel oldu bu tatill

Son düzenleme:
bizim menümüz;
sufle
cola
patates kızartmesı
chicken royal
akşam dışarıdayız:)

evde de;
kremalı tavuk çorbası (ev hatta el yapımı:))
etli fasulye
pilav
havuç salatası
var ama eşim aradı az önce akşam dışarı çıkalım diye ben de olur dedim.

yemeklerım var bugun benımde

bu aksam kendıme ayırdım zamanımı kızlar kuafore gıdıcem baştan sona bakıma gırcem :):)

ay yeter bunalımdan cıkım malum tatıle gırıyoruz

bayram dönüm noktam olcak ohhh

ay kızlar şuanda katil olabilirm insanlar ne kadar kolay yalan söyleyebiliyorlar yaa bide kalkıp beni suçlu gösteriyorlarrrrr ben sanki altında kalabilecekmişim gibi tüm sinirtliliğimle patladım artık

Yazdıklarını okurken sanki kendi aklımdan geçenleri okuyomuşum gibime geldi :))) Ayyyynıııı haldeyimm

vallaa sakin olamadım canım yaa patladım. geçen gün bir şirkete proforma fatura yolladım cihazın üretim yılı ve seri numarası kesin sipariş olmadan bize gelemez bende anlatıyorum bunu tamam dediler sonra dün aradılar beni üretim yılı olmadan onay veremediklerini söledilr bende başka bir cihaz gelecekti onu vereyim size onun seri numarasını ve üretim yılını söylerim ama şuanda ofiste değilim dedim yarın vercem tamam dediler bugünde geldim kolinin içinde cihazın içinde yazıyor bende koliyi kendim açıp bakabilme şansım yoktu teknikservisçi ve satışcı arkdaş geldiklerinde açıp baktıklarında sölicem dedim neyse onlar geldi baktı bende tekrar hazırladım aradım acmadı telefonu 10 dkka gectı ustunden satışdaki arkadaşı arayıp güye beni şikayet etmişler işte 3 gündür söylüyoruz evreka hanıma ama bizi safsaklıyor şikayetçiyiz diye bende 3 gündür değil dün istediklerini zaten sende biliyon ve cihaz daha yeni geldi kalkıp ağzının payını vermiyonmu diye ilk onu sonra karşı taraftaki bu sözleri söyleyen kişiyi fırçaladım bide kalkıp beni kendi ekimizdeki arkadaşıma şikayet ediyorlar iyilik yap kötülük bul yaa düzen değişti resmennnn

sabır sabır son bı gun canım:):)

İnşallaahhhh bennnnn....kızlar güya 4 gnlük izne çıktım ..her akşam misafir her akşam iftar:)) bugünde görümcemler gelcek..sizi özledim bi bakiiimmm dedimm....kuaföre bile gidemiyorum az önce kaşımı v.s hepsini kendim aldım...fönümü kendim çekiyorum..allahtan kendi saç rengimde boya derdim yok...ne bu evlilik böle anlamadım gitti,şu bayram ziyaretleri bitene kadar yoğun olucaz sanırımmm.

bu arada dün gece rüyamda sancısız bir doğum yaptım ve erkek çocuk doğurdum başak burcu olmuş..tüh diyorum üzülüyorum ....sonra diyorum keşke yüzü uzun olmasaydı babasına benzemiş bana benzeseydi yüzü diyorumhayırdır inşallah ...bebek falan düşünmüyoruz ,benimki askerden gelene kadar allah hayır etsinn

HOŞGELDin CANIM uğrayamıyorsun fazla.
kuaför işi beni de fena sıktı yaaa işlerimi halledemedim hala manikür falan yaptırmam lazım
bu akşam halletmek istiyorum ama bakalım :93::93:

HOŞGELDin CANIM uğrayamıyorsun fazla.
kuaför işi beni de fena sıktı yaaa işlerimi halledemedim hala manikür falan yaptırmam lazım
bu akşam halletmek istiyorum ama bakalım :93::93:

ahhh speedy sorma ya,sürekli misafir durumu,düşün izin aldım yetişmek için misafirlere..manikür falan zaten geçtimde kaş bıyık saç baş ..cumartesi günüde kuaföre malum sebepten gidicem,onuda evde yapıyordum 3 aydır yeter artık....bi ara saçımın rengini değiştirsemmi diyorum,şöyle kumral uçları sarı saç istiyorum..sonra diyorum kendi saç rengim beyazda yok boyatmiim,,eee diyorum gençken boyatmıcamda 60 yaşındamı uçları sarı yapıcam diyorum:))) böyle kararsızlıklar içindeyim..vücuduma kimyasal alıp almama ayrımındayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…