Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar geldim ama işyerinde server problemli yine gidebilirim.
ptesi dr gittim belim çok kötüydü dayanamadım incitmişim koltukları çekerken sanırım 2 gün rapor verdi ondan yoktum. merak edip mesaj yazanlara teşekkür
bide hala hastalanamdım kuşkulandım şüphem yoktu ama test yaptım negatif çıktı tek çizgi problem yok herşey kontrol altında

speedy geçmiş olsun canım.
özlettin kendini walla. nasılsın şimdi iyileştin mi.
ama insan yine kuşkularına yenilip test yapıyor dimi:)
bugün 2 arkadaşım doğum yaptı ve nasıl sevindim nasıl doğurasım geldi anlatamam

ç.ok sağol canım vallahi bende özledim sizi ama 2 gün dinlenmekte iyi geldi
bakalım bayram tatilimizde belli olmadı büyük ihtimalle yarın belli olacak
aynen herkes baskı yaptığı için test yaptım ama yok bişey çok şükür bi anda istedim..
ama negatif görünce de çok sevindim hiç hazır değilim yaa :84:

nerde oturuyon canım sen. bizim maşşallahı var arkadaşlarının yaa bide pek severler :))) evet benimkide 8 eylülde aramızda az bakalım o napcak az biraz romantik değildir bende merakla beklıyorum
yol güzergahımda tabiri caizse bişi yok caım ((( eşin ne yapcak merakla bekliyoruz canım
hoşgeldin gfeçmiş olsun tatil öncesi tatil süper olmuş :))))

haha benimde arkadaşım doğum yaptı resimlerine baktım allahım ne tatlı minnacık ama hemen kapadımkendine gel dedimmm :) aman haa kızlar henüz bizim için erken biz istemioz

günaydınnnn

sipidii hoşgeldinn geçmiş olsun bu arada canım :))

bnimde misafirlerim gittii temizlik yapmam lazımm bugünnn :44:

sipidii hapa devam ediyorsun dimiii

kızlar 2 gün önce 1.ay dönümümüzdü yagüzel geçtiii sevdiği yemeklerden ve pastadan yaptımm o da işten gelmeden 1 saat önce eve kocaman bi gül buketiii yollamışşş

jestt süperdiii hiç aklıma gelmiyorduu çünkü :))

evreka yap bakalımm testiii sen bebiş düşünüyormusun hemen

yOK CANIM bıraktım ağustos ayına girmeden önce :79:
ama bebek falan düşünmüyoruz :82:
nice aylara canım daha çok güzel günleriniz geçecek inşallah

evet face falan da hiç giremedim negatif çıktı çok şükür sende yap kafan rahatlar ama ben hala hastalanmadım.
dün gece ççok kötü kavga ettik sahura bile kalkamamışım oruç tutamadım bugün hiçte iyi değilim vallahi onun için zaman hızlıca gitsin aksın:78:
akşamda iftara annemdeyiz. pofff çok bunaldım yaaaa

aminn canım ..

neden bıraktınn hapııı bi yan etkisini mi gördünn

geçen gün bizde kavga ettik gece

gizcim güzel geçmesine çok sevindim canımm benim koçişinde doğum günü güzel geçti şaşırdı arkadaşlarını çağırıp süpriz yaptığımı görünce dahada bir sevindi canım benim. Dün kocaman bir pasta yaptım dolapta sakladım açıp dolaba bakmış pasta varmı diye arkadaşları gidince sordu pastayı arkadaşlarmı getirdi d,ye yoo deidm ben yaptım ama ben göremedim dolapta baktımda diyo Giz ben çocuk yaklaşık 3 yıl düşünmüyorum bence çok erken bebiş sahip olmak için eşler ilk önce başbaşa zaman geçirmeleri lazım gezip dolaşmalı ve bizim azcık düğün borcumuz var onları kapatıp azda birikim yapıp sonra allahm kısmet ederse bebiş sahibi olmak istiyorum

aminn canım ..

neden bıraktınn hapııı bi yan etkisini mi gördünn

geçen gün bizde kavga ettik gece

HAYIR CANIM ama ben çok unutkan birisiyim onun için bıraktım.
bana göre değil yani hap 3 gün içmediğim falan oluyordu daha hızlı bebek sahibi olurum eğer içersem
vallahi bu kavgalar beni öyle bunaltıyor ki anlatamam bide bizim kavga öyle sakin olmuyor gece 2'de yattım artık gözlerim balon oldu

senin kide çok güzel olmuşş canım arkadaşlarla oldugu zaman çok güzel oluyor

bende öyle canım biraz birikim yapıp öyle istiyorumm başbaşa vakit geçirmelii biraz

geçmiş olsun tekrar canım işte sıcağı sıcağına anlamıyoruz herşeyi yapalım edelm sonra çıkıyor. bende hereşyi tek başıma yapıyorum koçişte kızıyor erkek işi bunlar bırak diye sonra çıkar görürsün diyosenin kac gun gectıkı canım benim tam bugünle 5 gün geçikti

senin kide çok güzel olmuşş canım arkadaşlarla oldugu zaman çok güzel oluyor

bende öyle canım biraz birikim yapıp öyle istiyorumm başbaşa vakit geçirmelii biraz

aynen ben kendimi bide hazır hissetmiyorum yaa bebekleri çok seviyorum ama şimdi bile yoruluyorsam bebiş olursa ne halde olurm mesleki açıdanda iyi olmaz oyüzden ideal şuan 3 yıl

Evet canım ama artık bırakıyorum
normalde 22 sinde oluyorum ama hapı bıraktım ya düzen bozuldu işte. şimdi bilmiyorum int hesapladım 19*22 arasında olmam lazımmış bekleyeceğim napalım. ay sonuna kadar olmam lazm

24 eylül bizimkinin de doğum günü.
ama nasıl yaparız falan bilmiyorum bugün ona sinirliyim ya hiç bişey yapmakta istemiyorum

canım düzelirsiniz yaaa bende 10 gün önce çok fena tartştım ertesi gün hemen gelmiş sırnaşıyor bide diyo tamam gel affettim seni diye şekerlik yapıyor. Sen ne almayı düşünüyon canım bu eerkeklere alınacak hediye sınırlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…