- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.261
Evet canım ama artık bırakıyorum
normalde 22 sinde oluyorum ama hapı bıraktım ya düzen bozuldu işte. şimdi bilmiyorum int hesapladım 19*22 arasında olmam lazımmış bekleyeceğim napalım. ay sonuna kadar olmam lazm
ben hap kullanmıyorum yaa midemi çok kötü yapıyor sürekli bir bulantı içinde bırakıyor beni. Ben bide adet olmayınca çok sinirli olurum adet olduğumdada alıngan şuan dokunsa birisi patlıyacak bomba gibiyim
BENDE çok kötü stres yaptım o yüzden eşime sataşıyorum ya zatenbomba gibi patladım dün
çok iyi anlıyorum bende dün birşey dedi arkadaşlarının yanında bir bakmışım diyo sanki gözlerinden ateş çıktı
spedy geçmiş olsun canım kavgaları uzatmayın gelır gecer cok cıddıye almamaya çalışın
evraka suprızın guzel gectıgıne sevındım:))
cocuk meselesıne gelınce kızlar bende korunuyordum olmaz demeyın heran hersey olabılır:)
doktora bıle soyledım korunuyorum hamıle olamam dıye doktor sevındınmı uzuldunmu demiştı:)))
bazılarının bunyesı elverişli oluyomuş korundugu halde kalabılıyomuş oyle dedı:)
kısmet hersey Allah gonlunuze gore versın...
aynen yaaa.
korunma yöntemleri herkesi etkilenmiyor ama
ona göre de korunmak lazım yaw ne olursa olsun. 1 tanesi işe yaraması 2. mutlaka yarar
saol canımspedy geçmiş olsun canım kavgaları uzatmayın gelır gecer cok cıddıye almamaya çalışın
evraka suprızın guzel gectıgıne sevındım:))
cocuk meselesıne gelınce kızlar bende korunuyordum olmaz demeyın heran hersey olabılır:)
doktora bıle soyledım korunuyorum hamıle olamam dıye doktor sevındınmı uzuldunmu demiştı:)))
bazılarının bunyesı elverişli oluyomuş korundugu halde kalabılıyomuş oyle dedı:)
kısmet hersey Allah gonlunuze gore versın...
ben bu kadar cabuk olcagını ne bılım hemde korunurken ılac kullanma dedıler hep ben dınlemedım ama kullandıgım halde 2 ay dayanabılmısım:)))))
saol canımbebek olayına gelince ben kendimi daha zıpır hissediyorum bebeğin sorumluğunu alamam prikolojim bozulur yaaa
:))))))alışıyo ınsan fıkrınede bebegıne :)
ben bu kadar cabuk olcagını ne bılım hemde korunurken ılac kullanma dedıler hep ben dınlemedım ama kullandıgım halde 2 ay dayanabılmısım:)))))
kızlar geldimama işyerinde server problemli yine gidebilirim.
ptesi dr gittim belim çok kötüydü dayanamadım incitmişim koltukları çekerken sanırım2 gün rapor verdi ondan yoktum. merak edip mesaj yazanlara teşekkür
bide hala hastalanamdım kuşkulandım şüphem yoktu ama test yaptım negatif çıktı tek çizgi problem yok herşey kontrol altında
günaydın canım merak ettik valla facedede göremedim kkdada dedim ne olduve negatif çıkmana çok sevindim canım bende hala hastalanamadım 5 gün geçti üstünden bende bugün almayı düşünüyorum tam emin olayım diye
BAŞKA alternatif var mı ? sence mecbur alışılacak.:44: Allah verdikten sonra gerisi boş laf..
herşeyin hayırlısı canım bizim planlarımız dışında gelişebilir herşeyy
sen bu zamanların tadınıı çıkarr bol boll bebişinii dşü ne güzel
biz mesela çok severizzz çocukları eşimle eşim yolda görsün durur sever bebekleri
geçen gün sahile gittik bi baktımm 3 yaşlarında bi çocukla kum oynuyorr genelde bu tiptirr
ama ben olgun bi insan değilimm manyağım birazzkiii şayet oladabilir büyük konuşmuyorumm ikimiz büyür giderizz napalımm
yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
3 yıllık evlı sımdı ıstıyo olmuyo
(((((((((((
Günaydın kızlar...Speedy çok geçmiş olsun..Umarım ciddi birşey değildir ağır kaldırmamaya dikkat et bir süre daha da köü olmasın..Evliliten dolayı sanırım hormonlarımız değişiyor..Bende bebek korkusuna kapılanlardanımBir ay dolmadan test yaptım..
yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
(((((((((((
(((((((((((