- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.301
ahhh speedy sorma ya,sürekli misafir durumu,düşün izin aldım yetişmek için misafirlere..manikür falan zaten geçtimde kaş bıyık saç baş ..cumartesi günüde kuaföre malum sebepten gidicem,onuda evde yapıyordum 3 aydır yeter artık....bi ara saçımın rengini değiştirsemmi diyorum,şöyle kumral uçları sarı saç istiyorum..sonra diyorum kendi saç rengim beyazda yok boyatmiim,,eee diyorum gençken boyatmıcamda 60 yaşındamı uçları sarı yapıcam diyorum:))) böyle kararsızlıklar içindeyim..vücuduma kimyasal alıp almama ayrımındayım:))
aynen benimde o malum işi yaptırmam lazım evde uğraşılmıyor yaa
saçımı boyatma konusunda bende kararsızım kahkül kestirmek istiyorumbiraz değişiklik iyi gelecektir
evreka tuhaf insanlar her yerde var malesef.
neyseki açıp içindekileri söylemişsin rahatlamışsındır artık:)
ceylinn hoşgeldin. erkek bebek murattır derler hep. iyi birşey olacak yani:)
Allahtan işeyimin yanında kuaför varda rutin şeyleri orada yaptırıyorum.
ben haftasonu saçlarımı kestim boya bakım herşeyi yaptım.
dün kaşlarımı da hallettim:) manikür ve pedikürü pazartesi yaptırıırm
bi kaç kez uğraştım ama yok hele bide oruçlu oruçlu hiç uğraşamam cumartesi bi gidicem...bide saçımı boyatmak için para vermekte istemiyorum..evlenince böyle bi hal geldi üzerime,o parayı ona vereceğime kenara koyarım falan tiribine girdim sendede oluomu
bende saçımı boyatmak istemiyorum yaaapfff bilmiyorum ama karar değiştirebilirim de
ağda ve manikür şart ama yaaabende öyle oldum kolay kolay harcayamyorum
bi kaç kez uğraştım ama yok hele bide oruçlu oruçlu hiç uğraşamam cumartesi bi gidicem...bide saçımı boyatmak için para vermekte istemiyorum..evlenince böyle bi hal geldi üzerime,o parayı ona vereceğime kenara koyarım falan tiribine girdim sendede oluomu
şimdi boyatıcaz ondan sonra 1 sene sonra hamile kalcaz o dipten gelip durcak en iyisi boyatmamak....en azından ben boyatmamaya karar verdim:))kızlar ben hazırlığa devam ediyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...iyi iftarlar
misafir menüm de şu
Kremalı mantarlı et sote
prinç pilavı
yaprak sarması bizzat kendim sardım:)
yoğurtlu cevizli kabak ve havuç salatası
zeytinyağlı biber kavurması
byeee byeee
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar yeni üyeyim aranıza dün katıldım gerçekten sıcak ve samimi bi ortam var burda :)
günaydın hepinize hayırlı cumalar ve kadir geceniz mübarek olsun
aslında ben de epilasyonu yaptırırken biraz tereddütle başlamıştım.
ama yapan uzman kuzenim olunca biraz içim rahatlamıştı.
benimde çok fazla değil tüylerim hatta ilk başlarda kalınlaştırmak için her gün jilet yapıyorduk. onun için tamamen bitmesi biraz uzun sürdü ama inan şu an o kadar rahatki anlatamam.
özellikle evlendikten sonra rahatlığı daha çok yaşadım.
şöyle birşey var genital bölge için doğumdan sonra çıkma ihtimali biraz fazla. o da hormanal dengeyle ilgili.
ama şimdilik memnunum ya o yetiyor bebekten sonra yine giderim gerekirse.