Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ahhh speedy sorma ya,sürekli misafir durumu,düşün izin aldım yetişmek için misafirlere..manikür falan zaten geçtimde kaş bıyık saç baş ..cumartesi günüde kuaföre malum sebepten gidicem,onuda evde yapıyordum 3 aydır yeter artık....bi ara saçımın rengini değiştirsemmi diyorum,şöyle kumral uçları sarı saç istiyorum..sonra diyorum kendi saç rengim beyazda yok boyatmiim,,eee diyorum gençken boyatmıcamda 60 yaşındamı uçları sarı yapıcam diyorum:))) böyle kararsızlıklar içindeyim..vücuduma kimyasal alıp almama ayrımındayım:))

aynen benimde o malum işi yaptırmam lazım evde uğraşılmıyor yaa :KK52:
saçımı boyatma konusunda bende kararsızım kahkül kestirmek istiyorum :KK76::KK76::KK76: biraz değişiklik iyi gelecektir :KK60::KK60:

aynen benimde o malum işi yaptırmam lazım evde uğraşılmıyor yaa :KK52:
saçımı boyatma konusunda bende kararsızım kahkül kestirmek istiyorum :KK76::KK76::KK76: biraz değişiklik iyi gelecektir :KK60::KK60:

bi kaç kez uğraştım ama yok hele bide oruçlu oruçlu hiç uğraşamam cumartesi bi gidicem...bide saçımı boyatmak için para vermekte istemiyorum..evlenince böyle bi hal geldi üzerime,o parayı ona vereceğime kenara koyarım falan tiribine girdim sendede oluomu

evreka tuhaf insanlar her yerde var malesef.
neyseki açıp içindekileri söylemişsin rahatlamışsındır artık:)

ceylinn hoşgeldin. erkek bebek murattır derler hep. iyi birşey olacak yani:)

Allahtan işeyimin yanında kuaför varda rutin şeyleri orada yaptırıyorum.
ben haftasonu saçlarımı kestim boya bakım herşeyi yaptım.
dün kaşlarımı da hallettim:) manikür ve pedikürü pazartesi yaptırıırm

evreka tuhaf insanlar her yerde var malesef.
neyseki açıp içindekileri söylemişsin rahatlamışsındır artık:)

ceylinn hoşgeldin. erkek bebek murattır derler hep. iyi birşey olacak yani:)

Allahtan işeyimin yanında kuaför varda rutin şeyleri orada yaptırıyorum.
ben haftasonu saçlarımı kestim boya bakım herşeyi yaptım.
dün kaşlarımı da hallettim:) manikür ve pedikürü pazartesi yaptırıırm

hoşbuldum canım..inşallah iyi birşey olur,,balayına giderken sabiha gökçende araba çekilişi vardı dün belli oldu belki araba çıkmıştır:)))

ohh ne güzel bana uzak kuaför..bakalım ben napıcam

bi kaç kez uğraştım ama yok hele bide oruçlu oruçlu hiç uğraşamam cumartesi bi gidicem...bide saçımı boyatmak için para vermekte istemiyorum..evlenince böyle bi hal geldi üzerime,o parayı ona vereceğime kenara koyarım falan tiribine girdim sendede oluomu

bende saçımı boyatmak istemiyorum yaaa :KK9::KK9: pfff bilmiyorum ama karar değiştirebilirim de :KK56:
ağda ve manikür şart ama yaaa:KK47: bende öyle oldum kolay kolay harcayamyorum

bende saçımı boyatmak istemiyorum yaaa :KK9::KK9: pfff bilmiyorum ama karar değiştirebilirim de :KK56:
ağda ve manikür şart ama yaaa:KK47: bende öyle oldum kolay kolay harcayamyorum

şimdi boyatıcaz ondan sonra 1 sene sonra hamile kalcaz o dipten gelip durcak en iyisi boyatmamak....en azından ben boyatmamaya karar verdim:))kızlar ben hazırlığa devam ediyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...:KK16: iyi iftarlar

misafir menüm de şu
Kremalı mantarlı et sote
prinç pilavı
yaprak sarması bizzat kendim sardım:)
yoğurtlu cevizli kabak ve havuç salatası
zeytinyağlı biber kavurması

:KK56: byeee byeee

şimdi boyatıcaz ondan sonra 1 sene sonra hamile kalcaz o dipten gelip durcak en iyisi boyatmamak....en azından ben boyatmamaya karar verdim:))kızlar ben hazırlığa devam ediyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...:KK16: iyi iftarlar

misafir menüm de şu
Kremalı mantarlı et sote
prinç pilavı
yaprak sarması bizzat kendim sardım:)
yoğurtlu cevizli kabak ve havuç salatası
zeytinyağlı biber kavurması

:KK56: byeee byeee

ben çocuk yapana kadar oooo 2*3 kez boyatırım :KK52::KK52::KK52:
hadi görüşürüz canım kolay gelsin sana :KK61:

kızlar saçınızda dah önce boya yapmadıysanız ve beyazınız yoksa sakın sakın diyorum boyatmayın.
17 yaşımdan beridir saçlarımı boyatıyorum çünkü ırsi olarak beyazlarım var.
inanın doğal saç rengiimi hatırlamıyorum bile:KK43:
bir kere saça boya sürünce mecburen her ay boyamak gerekiyor.
ve boya saçı gerçekten çok yıpratıyor, kurutuyor. ekstra bakım yapmak gerkeiyor.
ben 1 yıldır gelin başı olacak diye kestirmiyordum saçlarımı.
cumartesi bir gittim kuaföre direk şunu dedi; artık gelin başında geçtiğine göre başlayalım.
saçlarımın 2/3ü gitti:KK43: boyadım, aralara ışıltı attırdım. walla insan yenileniyor böyle şeylerle.

ağda olayına gelince hepinizi kınıyorum kızlar.
gidin epilasyona mis gibi tertemiz.
ben genital ve koltuk altına yaptırdım. şimdi ekimden sonra bacaklarım için de gideceğim. gerçekten çok büyük kolaylık. şiddetle öneriyorum.

saç boyası için geç kaldım bende uzun zamandır bukalemun gibi değiştirip duruyordum 3 aydır hiç boyamıyorum..

epilasyon içinde yengem bu işi yapıyor ama bana yapmadı çok az olduğu için bide genelde bebek olmadan genital bölgeye yapmamı istemiyor çok sağlıklı değil çünkü

aslında ben de epilasyonu yaptırırken biraz tereddütle başlamıştım.
ama yapan uzman kuzenim olunca biraz içim rahatlamıştı.
benimde çok fazla değil tüylerim hatta ilk başlarda kalınlaştırmak için her gün jilet yapıyorduk. onun için tamamen bitmesi biraz uzun sürdü ama inan şu an o kadar rahatki anlatamam.
özellikle evlendikten sonra rahatlığı daha çok yaşadım.

şöyle birşey var genital bölge için doğumdan sonra çıkma ihtimali biraz fazla. o da hormanal dengeyle ilgili.
ama şimdilik memnunum ya o yetiyor bebekten sonra yine giderim gerekirse.

gunaydın guzel gelınler:)
bugun hepımızın en sevdıgı gun işte son:)

dun aksam gıttım kuafore ohhh kendımı hafıflemiş gıbı hıssedıyorum:)

sac konusunda evlendıkten sonra ılk defa boyattım

dıp boya yaptırcaktımkı kaldı hamiş oldum:KK43:

dogumdan sonra artık......

günaydınn kızlar kadir geceniz mübarek olsunn :KK34:

böyle güzel bi günde Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlaaaaaaarr günaydın:)

en hayırlı gün:) hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.
hem cuma hem de tatile gireceğiz gerçekten çok mübarek bir gün bugün:)

aslında ben de epilasyonu yaptırırken biraz tereddütle başlamıştım.
ama yapan uzman kuzenim olunca biraz içim rahatlamıştı.
benimde çok fazla değil tüylerim hatta ilk başlarda kalınlaştırmak için her gün jilet yapıyorduk. onun için tamamen bitmesi biraz uzun sürdü ama inan şu an o kadar rahatki anlatamam.
özellikle evlendikten sonra rahatlığı daha çok yaşadım.

şöyle birşey var genital bölge için doğumdan sonra çıkma ihtimali biraz fazla. o da hormanal dengeyle ilgili.
ama şimdilik memnunum ya o yetiyor bebekten sonra yine giderim gerekirse.

bu mesajını yeni gördüm sorryy! .
Doğum sonra yaptır demesinde ki kasıt şey değil sonra yine çıkar falan gibi bişey değil.
zaten epilasyın %100 çözümde değil 2 yıl sonra yılda 1 kez yine aynı bölgeye girmek falan gerekiyor. bunlar zaten çekilecek dert yapılır.
ama yapılan işlemde vucuda verilen zarar aslında çok fazla. yengem yapsa benimde gönlüm rahat olur belki ama onun ki rahat olmayacak biliyorum.
kendisine bile yeğenimden sonra yaptı genital bölgesine bende büyük ihtimalle öyle bişey yapıcam :KK61:

X