Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Evet canım ama artık bırakıyorum :KK9:
normalde 22 sinde oluyorum ama hapı bıraktım ya düzen bozuldu işte. şimdi bilmiyorum int hesapladım 19*22 arasında olmam lazımmış bekleyeceğim napalım. ay sonuna kadar olmam lazm :KK53:

ben hap kullanmıyorum yaa midemi çok kötü yapıyor sürekli bir bulantı içinde bırakıyor beni. Ben bide adet olmayınca çok sinirli olurum adet olduğumdada alıngan şuan dokunsa birisi patlıyacak bomba gibiyim:KK52::KK52:

ben hap kullanmıyorum yaa midemi çok kötü yapıyor sürekli bir bulantı içinde bırakıyor beni. Ben bide adet olmayınca çok sinirli olurum adet olduğumdada alıngan şuan dokunsa birisi patlıyacak bomba gibiyim:KK52::KK52:

BENDE çok kötü stres yaptım o yüzden eşime sataşıyorum ya zaten :KK36: :KK76: bomba gibi patladım dün :KK52::KK52::KK52:

spedy geçmiş olsun canım kavgaları uzatmayın gelır gecer cok cıddıye almamaya çalışın

evraka suprızın guzel gectıgıne sevındım:))

cocuk meselesıne gelınce kızlar bende korunuyordum olmaz demeyın heran hersey olabılır:)

doktora bıle soyledım korunuyorum hamıle olamam dıye doktor sevındınmı uzuldunmu demiştı:)))

bazılarının bunyesı elverişli oluyomuş korundugu halde kalabılıyomuş oyle dedı:)

kısmet hersey Allah gonlunuze gore versın...

çok iyi anlıyorum bende dün birşey dedi arkadaşlarının yanında bir bakmışım diyo sanki gözlerinden ateş çıktı :KK60::KK60::KK60:

:KK52::KK52::KK52: aynen yaaa.

spedy geçmiş olsun canım kavgaları uzatmayın gelır gecer cok cıddıye almamaya çalışın

cocuk meselesıne gelınce kızlar bende korunuyordum olmaz demeyın heran hersey olabılır:)

doktora bıle soyledım korunuyorum hamıle olamam dıye doktor sevındınmı uzuldunmu demiştı:)))

bazılarının bunyesı elverişli oluyomuş korundugu halde kalabılıyomuş oyle dedı:)

korunma yöntemleri herkesi etkilenmiyor ama
ona göre de korunmak lazım yaw ne olursa olsun. 1 tanesi işe yaraması 2. mutlaka yarar :KK52:

saol canım :KK16: bebek olayına gelince ben kendimi daha zıpır hissediyorum bebeğin sorumluğunu alamam prikolojim bozulur yaaa:KK52::KK52:

ben bu kadar cabuk olcagını ne bılım hemde korunurken ılac kullanma dedıler hep ben dınlemedım ama kullandıgım halde 2 ay dayanabılmısım:)))))

herşeyin hayırlısı canım bizim planlarımız dışında gelişebilir herşeyy

sen bu zamanların tadınıı çıkarr bol boll bebişinii dşü ne güzel :emir_bebek:

biz mesela çok severizzz çocukları eşimle eşim yolda görsün durur sever bebekleri

geçen gün sahile gittik bi baktımm 3 yaşlarında bi çocukla kum oynuyorr genelde bu tiptirr

ama ben olgun bi insan değilimm manyağım birazz :KK1: kiii şayet oladabilir büyük konuşmuyorumm ikimiz büyür giderizz napalımm :KK52:

günaydın kızlar.

ya benimde dün olmam gerekiyordu hala olmadım ve belirti bile yok. hap kullandığım için saati bile şaşmadı öncekilerde şimdi ramazana bağlıyorum metabolizmamız farklılaştı ondandır diyorum.

ilk günlerde ben de hapı hep farklı saatlerde alıyordum unutuyordum ama arkadaşım fal baktı bir gebelik görüyorum dedi o günden beridir hiç şaşmıyor maşallah

dün doğum yapan 2 arkadaşımı da görmeye gittik. Allahım nasıl özenerek yaratmış, nasıl güzeller öyle. walla çok duygulandım ama hemen kendimi topladım. hele biri ortak arkadaşımızdı eşimle birlikte gittik görmeye. canım sevgilimin nasıl gözlerinini içi parladı anlatamam. eve geldik konu açılır gibi oldu hemen dedimki bunu konuştuk 2 yıl sonra biliyorsun dedim. Rabbiim şimdi isteyene versin bize istediğimiz zaman versin.

kızlar cinamperçemi çayını regliden 3 gün önce içmeye başlayınca hem adet döneminde ağrı olmuyor hem de gerginliği
azaltıyor. bir de doğadanın özel gün çayı var. onları içmenizi tavsiye ederim.

kızlar geldim :KK61: ama işyerinde server problemli yine gidebilirim.
ptesi dr gittim belim çok kötüydü dayanamadım incitmişim koltukları çekerken sanırım :KK43::KK43: 2 gün rapor verdi ondan yoktum. merak edip mesaj yazanlara teşekkür:KK70::KK71:
bide hala hastalanamdım kuşkulandım şüphem yoktu ama test yaptım negatif çıktı tek çizgi problem yok herşey kontrol altında :KK52::KK52:

günaydın canım merak ettik valla facedede göremedim kkdada dedim ne oldu:KK52::KK52: ve negatif çıkmana çok sevindim canım bende hala hastalanamadım 5 gün geçti üstünden bende bugün almayı düşünüyorum tam emin olayım diye :KK52::KK52:

Günaydın kızlar...Speedy çok geçmiş olsun..Umarım ciddi birşey değildir ağır kaldırmamaya dikkat et bir süre daha da köü olmasın..Evliliten dolayı sanırım hormonlarımız değişiyor..Bende bebek korkusuna kapılanlardanım :KK1::KK1::KK1: Bir ay dolmadan test yaptım..

kızlar cinamperçemi çayını regliden 3 gün önce içmeye başlayınca hem adet döneminde ağrı olmuyor hem de gerginliği
azaltıyor. bir de doğadanın özel gün çayı var. onları içmenizi tavsiye ederim.

herşeyin hayırlısı canım bizim planlarımız dışında gelişebilir herşeyy

sen bu zamanların tadınıı çıkarr bol boll bebişinii dşü ne güzel :emir_bebek:

biz mesela çok severizzz çocukları eşimle eşim yolda görsün durur sever bebekleri

geçen gün sahile gittik bi baktımm 3 yaşlarında bi çocukla kum oynuyorr genelde bu tiptirr

ama ben olgun bi insan değilimm manyağım birazz :KK1: kiii şayet oladabilir büyük konuşmuyorumm ikimiz büyür giderizz napalımm :KK52:

bende daha yenı alışıyorum ama eşim masaallah yıllar oncesınden bunun hevesıyle yasıyomus
cokta sever cocukları herseyede yardımcı olur ıyıkı var:))))Allah herkesee nasıp etsın ıns

yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
3 yıllık evlı sımdı ıstıyo olmuyo
:KK43:(((((((((((

canım ciddimisinnn bende isteiyorumda arkadaşının yaptığı cidden kötü birşeyy:KK47::KK47: allahım korusun kazara olursada ne yapalım allahm vermiş diyip büyütürüm bebişimii:KK16::KK16:

Günaydın kızlar...Speedy çok geçmiş olsun..Umarım ciddi birşey değildir ağır kaldırmamaya dikkat et bir süre daha da köü olmasın..Evliliten dolayı sanırım hormonlarımız değişiyor..Bende bebek korkusuna kapılanlardanım :KK1::KK1::KK1: Bir ay dolmadan test yaptım..

TEŞEkkür ederim canım :KK54: artık dikkat ediyorum :KK23: aynen herhalde ramazanla birlikte bize bişeyler oldu baksanıza hepimizin öyle.

yapanlar var canım arkadasım evlıydı ılk ayda hamıle kaldı düşürdü cocugu bılerek
3 yıllık evlı sımdı ıstıyo olmuyo
:KK43:(((((((((((

canım o insanın yapabilleceği bişey değil tamamen vijdansızlık.
benim demek istediğim Allah verdi ise bunu ki sizde istiyorsunuz. istemeseniz daha kapsamlı bi koruma yöntemi seçerdiniz. ne biliyim bi süre sonra dr gidip
bu beni koruyor mu falan diye kontrol olabilirdin. neyse...
Eğer oldu ise bi şekilde alışmak kabul etmek lazım bunu demek istedim. İstemiyorsa zaten gider aldırır ama sonrasını Allah bilir :KK50::KK50:

X