- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.141
ohh be temizliğimi yaptım geldim balkonlarıda akşam yıkıcam çünkü yine pislenicekk eminim
birazdanda yemeğe başlarım
kızlar dün akşam kocamla yürüyüşe çıktık su kaplumbağası aldıkk :)))
speedy hoş geldin o zaman:)
sen ne iş yapıyosun ki bu kadar rahat film izliyon walla kıskandım
gel bana biraz yardım et
ben genelde korku gerilim seviyorum.. bak aklıma geldi izlemediyseniz otel 1 ve 2 yi de mutlak izleyin.. dehşet...korku kapanı da var...
oğğ çok tatlı.. bende çok severim kaplumbağaları ama evdeki kanaryama bile zor bakıyorum alamam kapluş.. ama sana hayırlı olsun taze kapluş annesi..
teşekkür ederim speedy
hepimize upuzun mutlu yıllar inşallah:)
size de iyi kolay gelsin ve iyi eğlenceler...
İşte bir 2011 gelini daha geldiSelam kızlar bende 23 temmuz da evlendim.Daha önce başka üyeliğim vardı iptal etmiştim ama dayanamadım yeni üyelik aldım.Film konusunda konuşmuşunuz en son bende önereyim bir iki film..Belki izlemişinizdir esaretin bedeli benim çok beğendiğim filmlerden biridir.Onun dışında memento,yağmur adam,forrest gump,leon aklıma gelen en çok beğendiğim filmler.. Daha sonra konuştukça aklıma geldikçe yazarım bizde çok izliyoruz film kocişle...Tvde bişey yok zaten...
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar,
bunuda atlattım bakalım bidahaki ne zamana
şimdii mutlu haberi vereyim (gizim oku bitanem)
çarşamba günü evrak teslim edeceğim vize için ve muhtemelen 2-3 hafta içinde kavuşuyoruz kocişlee
Günaydın bayanlar iyi sabahlar iyi haftasonları herkeseeee :) işe geldik gene hafta sonu tatili istiyorummmm neyseki bayram tatiline az kaldı :)) sabırrrrr herkesin haftasonu güzel geçsin cmrt çalışmayı seviyorum yaaa yarım gün ya hemen geçiyor keşke haftaiçide yarım gün olsa :)))
günaydın keşke bizimde yarım olsa 10:00 ile 16:00 arası malesef.
sıkıntıdan oje sürdümakşam iş arkadaşına yemeğe gidiyoruz eşimin daha önce sık sık görüştüğümüz arkadaşı
Hafta sonu çalışmak çok can sıkıcı..Ben bir süredir işsizim ondan önce hafta sonları çalıştım sürekli..Zaman geçmek bilmiyordu..Ama senin işin rahat sanırım..Biraz daha katlanılabilir oluyordur hafta sonu mantığına alışmak..Kızlar siz ev işlerini filan nasıl ayarladınız nasıl yapıyorsunuz..Özellikle yemek olayını
Senin adına çok sevindim bi an önce gel canım artık