- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.101
Evet daha rahat oluyormeze de yapabilirsin.
Amerikan salata
Patlıcan Salata
Havuç Salata gibi gibi güzel gidiyor
bu yemekler ve kaynanalar ne dertmiş :):)
ben ıkı yondende sanslı olanım galıba
kaynanam uzakta ararsam konusur
aramasam o arar nasılsın der :)melek bı kaynana:)
yemeklere gelınce aksam gıdıyorum bazen eşim yapmış oluyo
bazende aklıma ne gelırse onu yapıorum kafama takmıyorum
mısafır zamanlarında ıse bı gun onceden karar verıyorum hepsı bu
evlılıge ıyıce alışmışım ben :)
evet canım dün patlıcan aldım pazardan patlıcan mezesi yapıcam yoğurtlu seviliyor hemm
benimkide öyle caım uzakta aynen 2 saat var aramızda arar veya ben ararım
bi kötülüğünü görmedim çok şükür
ıns gormeyızde canım yakın olsam boyle olurmuyum bılmıyorum ama
cok sevıyorum onu cok ıyı bı kadın:)
Allah hepımıze sabırlar versın her konuda
herkes ettiğini bulur bu kadar basit. karşındaki sana iyi değilse sen nekdar zorlarsan yi olursan ol, bir süre sonra sende içinden gelenei yansıtıyorsun. onun için yapacak pek birşey yok.
benim pilavım hep şansıma herhalde tam kıvamında oluyor.
pilavı önceden yapıp sonra hafif sıcak su koyup ısıt ama karıştırma taze yapmışsın gibi oluyor.
bir de tavuk bulyon koy yarım tablet o da güzel bir tat veriyor.
ben misafire 3 bardak pirinç 5 bardak sudan yapıyorum.
kendimize 1bardaktan az yapıyorum. 2-3 gidiyor.
eğer pirinçler pişmemiş gibiyse tencerenin tam ortasını açarak ılık su ekle. ama suyu ekledikten sonra karıştırma lapa olur.
bir de pirinçleri yıkadıktan sonra birkaç damla sıvıyağ ve limon sık. farkı göreceksin:)
hoşgeldin canımgeç geldin bugün. nasıl oldu kocişinle aran
kocumla barıştık..arada bi ben sana bundan dolayı kızgınım diyo bende sende bana böle dedin ama diyorum..ama gene de tatlıya bağladık.. ve bomba.. bugün akşam kaynanamlara gidicez
oh oh cok sevındım canım ya arada oluyo işte böle tatsızlıklar ama önemli olan tatlıya bağlamak akşama ozaman sana bol şans canım bizde pazar günü anneme gitcez iftara annem kaynanamlarıda çağırmışş bakalım nasıl geçecek anneme birşey derse valla hiç esirrgemicem lafımı direk ağzının payını evrcem
kaynanama gitmek bi bomba eşimin lafı başka bi bomba.. ''bu akşam yemeği dışarda yiyelim, sonra çaya annemlere gidelim 2 saat oturuur kalkarız.. haftasonu onlara gelmekle uğraşmayalım bide, haftasonumuz bize kalsın''akıllı kocum benim
inşallah güzel geçer sizin yemek.. boş boğazlık etmez sadece yemeklerini yer uslu uslu giderler evlerine.. senin de canını sıkmazlar boş yere..
evet inş birşey demez iyi durur yoksa ben kötü olcam bu gidişle
sana hiç hanımefendiliğini bozma canım seviyesine inme falan gibi sözler söylemeyeceğim, bizi sessiz gördükçe ipleri ellerinde sanıp azdıkça azıyolar.. öle olmadığını bilmeleri lazım..
gittim film izledim geldim.güzel oluyor böyle
dün iş çıkışına kadar Evdeki Düşmanı izledim tavsiye ederim.
Bugünde Üç harflileri izledim ama bizim türkler yine yapamamış