Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

türk olmasa iyi olur hayal kırıklığı oluyor çünkü.

Korku,gerilim,Komedi,romantik. aslında çokta farketmez izleyipte beğendiğiniz film olsun yeter.

ssccc o ne kız izledim onları

espiri yaptık speedy:)))))

türklerden kaybedenler kulübü, başka semtin çocukları, devrim arabaları, babam ve oğlum beğenerek izlerim

yabancılardan; kill bill hergün izlesem bıkmam. karayip korsanları, buz devri:), panormal aktivite de çok güzeldi. şimdilik aklıma gelenler bunlar

bunların hepsini izledim yaw
türklerden devrim arabalarını izlemedim bi tek oda çok ilgi çekiic değil dur size en beğendiklerimden söyleyim bi kaç tane

* Hanibal Lecter
* ya sonra
* Aşk tesadüfleri sever
* Ölüm Çığlığı
* Evdeki Düşman
* üç harfliler
* Kanıma Gir
* Ayin
* Buz devri
* paranormal activite ( sonradan pişman olsamda 2 sini de izledim )

Bide eşimle izlediğimiz ama ismini hatırlamadım filmler var

geçmiş olsun canım kendine fazladan dikkat et :))))

ohhhh gezin bakalım alsancakta aman kıbrısşehitlerine girmeyin ordan geldim kazıyorlar boydan boya rezalet tek kelime ile :))))
bende benimkiyle hep tavla oynarım yenerim deli olur eee bu erkek tavlası eherkes oynayamaz derim çıldırır hehehe

kimseye göre plan yapmıcan canım kendine göre yapcan bizdede arkadaş çok hepsi ayrı alem biz ayrı takılmaya karar verdik herşeye uymalı insan grupla geziyorsan ama herkes ayrı tel en güzeli ayrı takılcan ohhhhh çeşmede ne güzeldir yawwww canım çekti

tamamen bitsin canım ondan sonra temizle. ben eve gittiğimde bile oturma odasını hergün süpürüyorum evde sanki 2 kişi değilde 10 kişi kalmış gibi görnüyor gözüme.
neyyyyyyyyyy maşallah kız bu ne hamaratlık yahuu ben şarjlı süpürge aldım ama kendisi uzun kablulu elektrikli süpürgeymiş onu taktım bi kere enemmm heryere yetişio meret bi güzel süpürdüm dünde banyo temizlicektim ama anneme gittik yalan oldu valla hergün değil 2 günde bir süpür yazık sanada kızzz:)
oyyyyyyyyyy maşallah hem hamarat hem bakımlı valla ben en son evlendiğimizde kuaföre gittim hehe azcık tuzlu diemi çok kaldım diemi daha da gitmedim evde de bişi yapmıom saçlar kıvırcık düzleştirmek 2 saat sürer ve dümdüz olmaz hayatta uğraşmam havada sıcak topluom tepeden ohh topla ve çık heheh çok paçozum yaaa hem kilo aldım hem paçoz oldum kociş atcak beniş bu gidişle PP

oyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kaçamağı süpermiş yahuuu keyfini çıkarın canım :))))))

hahaha sende bendensin yane hayatta saçlabaşla uğraşmıyorum uğraşamıoyorum işi olmaz :)))
bizde hala anlayamadık eve gidince zaman su gibi akıp geçiyor bişey anlamıyoruz bişey yapamıyoruz arada hiç bişey yapmadan
tv karşısında keyif yapın bi kere yaptık ohhh ne güzel geldi tavsiye ederim

sakın eşini zor durumda bırakıcak bişi söyleme konuyu başka yere çevirsen kafi aman haaa ne dersen eve gidince sizin canını sıkılır canım lafını söylemden düşün :)))))

selam bayanlarrrr hayırlı cumalar ve beklenen gün geldi çattı cmrt çalışmasak süper olucak ama napalım genede cuma günü geldi bunada şükür şöyle bir dolandım geldim hava sıcak ve esiyor aptal oldum resmen :))) şimdi gene burdayımmm bizde haftasonu bişiler yapalım diyoruz ama henüz karar vermedik :)))
akşama pazarımız var kayınvalidemle beraber pazarda buluşcaz eşimde olcak aile boyu pazar yapcaz eve bişi almıoduk yapmıoz die eve bişile alalım artık dolap boş canım sıkılıyor yahuuu :))))

türk olmasa iyi olur hayal kırıklığı oluyor çünkü.

Korku,gerilim,Komedi,romantik. aslında çokta farketmez izleyipte beğendiğiniz film olsun yeter.

inception güzeldi, zindan adası olabilir,mükemmel kaçış buda fena değil... 127 saat vardı buda eh işte.. koku filmi eski ama güzel... şimdilik bunları hatırlıyorum..:44:

ohh be temizliğimi yaptım geldim balkonlarıda akşam yıkıcam çünkü yine pislenicekk eminim

birazdanda yemeğe başlarım

kızlar dün akşam kocamla yürüyüşe çıktık su kaplumbağası aldıkk :)))

ooo günün konusu film haaa deli gibi film izlerdik evlenmeden önce şimdi fossss eğer izlemediysen not: seni seviyorum izle süper bir filmdi :))) aklımdan çıkmıyor birde meg ryan'ın melekler şehriş filmini çok severim aaa bir de meet joe black süperdi eski 3 film önerdim :))))

Seni Seviyorum şimdi ona bakıyordum
bizde şimdi çok izliyoruz inanılmaz keyifli oluyor yaaa

ben genelde korku gerilim seviyorum.. bak aklıma geldi izlemediyseniz otel 1 ve 2 yi de mutlak izleyin.. dehşet... korku kapanı da var...

korku kapanını izlemedim bunları yarına yazıyım bugün. not: Seni seviyorum izlerim 2 gündür gerilim korku

son izlediğimiz filmi de yazayım sana buda güzeldi.. sanctum... aklıma geldikçe eklerim daha da.. biz evde hiç durmadan izleriz.. kocum sevgiliykende şimdi de çok beğenilen filmleri seçer getirir..

devrim arabalarını izleyince çok etkilenmiştim ben, belki de gerçek bir hikaye olduğu için bimiyorum.

paranormal aktivitenin 2yi eşimle izlediğimiz halde ben çok fena olmuştum. o gece hiç uyumadım desem yeridir:)

notting hill bunu da çok severim. biizm şarkımızın ilhamı:)

ne güzel sen film izliyordun ben de burada nokta vuruşlu printer sesi eşliğinde 2010 yılı defretleri yazdırıyorum. birazdan da vergi kontrollerine başlamam lazım. walla hayat hiç adil değil:)

the descent ( cehenneme bir adım ) konusu biraz klasik ama korkusu güzel bi film bence.. kocuya sarılıyosun ve öle izliyosun..

Devrim arabalarını bi ara eşimle izlerim. paranormal activitede çıldırdım çok övdler diye aldık 1 sahnede bile korkmadım gerilmedim

the descent ( cehenneme bir adım ) konusu biraz klasik ama korkusu güzel bi film bence.. kocuya sarılıyosun ve öle izliyosun..

Bunu da izledim 1 ve 2 hatta. başladım seni seviyorum izliyorum öptüm sizi yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…