Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım hoşgeldinn,burda çok keyifli muhabbetler seni bekliyor:))
Ben hala düzen oturtmaya çalışıyorum işler konusunda
ve ilk günlerr haftalar çok zor geçer,aygazdaki ateşin ayarını bile ilk zamanlar farkedemezsin..hele bide misafri ağırlamaya başlayınca ,elin ayağına karışır,ama hepsi geçiyor,,mutluluklar dilerim.
Tatlım ben değil eşim gelecek Allah nasip ederse
dua edin bize olur mu :78:

allah kavıuştursun canım...ii hasret giderirsiniz inşallah

speedy gittin demek şirinlere çok güzeldi dimi,,,bende herkese tavsiye edeirm...

Bu arada yoğurdum oldu ama cıvıktı biraz sanırım biraz daha sıcakta tutmalıydım,iyice sarmama rğmen olmadı bidahakinde fırında bekleticem...
yarın yine misafirim var ondan sonraki günlerde var..giremeye bilirim bi kaç gün hepinizi öpüyorum size emaet topicim

sağol ceylinim

şimdiden herkese hayırlı sabahlar kızlar,
yarın çalışmıyorum, bir kaç işim var öğleden sonra inşallah gelebilirimde şu gün içerisi muhabbetin tadına bende vararım

Ben hala düzen oturtmaya çalışıyorum işler konusunda

zamanla canım inşallah sıkma canını

Hevin canım artık kavuşun da bi şekilde dua etmez miyim tabiki de aklımdasın :44::81::81:

Dün gardolabı kurduk,yatağı kurduk yatak odasını yerleştirdik ve tüm odaları temizledim şuanda hurda gibi kaldım
Salon,yemek odası,yatak odası,mutfak,oturma odası hepsinin camlarını,yerlerini,tozlarını falan aldım örtülerini değiştirdim :81::81:

günaydın kızlar nasılsınız haftanın ilk iş günü hemencecik geçerrr inşşş

Spedyy vallaa maşşallah bende dün evi temizledim ordan gittim anneme iftara davetliydik kayınvalidemlerle ben erken gittim yardım ettim bütün gece hizmet ettim gece 12de geldik duş aldım sacımı kurut f,lan yatağa 1 buçukta yattım ölü gibiyim şuan

Allahtan bizde yemeğe davetliydik bide yemekle uğraşmadım. gece 2'de yattık sahuru da yaptık öyle uyuduk

canım ben akşama fırında patatesli tavuk pilav salata bide tavuklu şehriye çorbası yapcam . benimde olmam lazımdı 20snde ama bende olmadım 2 gün geçtii bide benim eşim korunuyor korkmaya baladım speddy bende:18::18:

Günaydınnn kızlarr

yeni gelen arkadaşımız hoşgeldinn aramızaa aynı gün evlenmişiz yarın 1 ay olucakkk :))

hafta sonu misafirlerimi ağırladım kızlar başarıyla atlattım yani memnun kaldılar çok şükr

şimdi kayınvalidem ve eşimin teyzesi var 2-3 gün kalıcaklar bizde ara ara gelicemm yine

canımm arkadaşımm nasıl sevindim anlatamamm ne demiştim ben sana gördün mü bak

zaman hemen geçsinnn gelsinn kocişinn :)))

merhaba kızlar
sonunda yazabildim hepimize çabuk geçecek mutlu bir hafta diliyorum.
bugün acayip yoğunum. vergi günümüz

haftasonu Antalya'ya gidemedik. acayip uyuz oldum
kocam söz verdi ama telafi edecekmiş. İftarı veren kişi otel masraflarını karşılamıyormuş, geçen yıllarda karşılıyormuş biz de ondan gideriz demiştik.
yol zaten son ana kaldığımız için gidiş geliş 450civarı tutuyordu. eşimde gitmekten vazgeçti. çelenk gönderidler.
olan benim hayallerime oldu

cuma günü şirinleri izledik. yaw çocukluğuma geri döndüm. söylendiği kadar varmış.
cumrtesi günü saçımı kestim boyadım bayram öncesi bakım yaptım kendime:) o akşam eşimin iş arkadaşlarıyla dışarı çıktık. dün de anneme gittik iftara. gündüzde dışarıda işlerimiz vardı onları hallettik ve yine evde doğru dürüst yemek yok

speedy hadi gözün aydın canım evin yeniden düzenlendi bu arada bayram temizliğini de yapmış oldun:)
ben de cumartesi günü bütün camları sildim
walla o kadar rahatladımki sanki bütün evin temizliği bitti gibi hissettim:)

hevin Allah kavuştursun inşallah en kısa zamanda.

giz yemeği başarıyla atlatmana sevindim.

evreka sen artık gelinsin her davette yorulacaksın:))) kaynanan nasıldı o gün bir pot kırmadı inşallah.

Eee kızlar akşamki menünüz ne bakalım.
Ben hala hastalanmadım 19'unda olmam lazımdı

alla alla hap içiyorsun dimi sipidi neden gelmedii kii kaza olmuş olabilir miii

hoşgeldinnn canım
gidemedini demek üzülmüşsündür ama olsunn daha sonra telafi edersiniz

bende izlemek istiyorumm şirinleriii :))))

bu arada benimde menüm kafamda yok şuann kararsızımm

hadi yaaa bende diyordum dinlenip gelmiştir şimdi işinee sssccc olsun başka zaman gidersinizz canım valla yok ben yanlarındayken birşey demedi ben yokken birşey dediyse bilmiyorum ama koçişe söylemiştim annen birşey derse bende cevabını veririm annem kalkıp misafir diye susar ama ben susmam dedim sanırım uyarı yaptı veya kendiliğinden birşey demedi bilemeedim ben

walla çok heveslenmiştim giz ondan üzüldüm ama sağlık olsun evde kalınca camları sildim en azından:)

kızlar ramazan dengemizi bozmuş olabilir benimde daha 4-5 gün var olmama ama kasıklarım 2 gecedir çok fena

evraka ters bir şey yaşamadığınıza sevindim.
ya cuma gecem resmen hüzünle geçti herşeyim hazırdı ne güzel gitçektik ama kısmet değilmiş, başka zamana artık.
gitsem kesin dinlenirdim çünkü burada haftasonları hiç dinlenemiyorum. geziyoruz evişi yapıyoruz derken haftasonu bitiyor işe geliyoruz

üzüldüm canım yaa valla bende aynı öyleyim haftasonu naısl geçti bilmiyorum yaa evişi yap dışarıda az dolaş yemek yap bitti gittii anlamıyorum valla yaa ama ramazanda dinelniriz yaa. kızlar 9 günmü tatil

4 saat canım saate bakınca bizimde 8,30 12:00 arası 3,5 saat tabe ben birazcık geç geliom herkes gibi 9 9:30 arası :)))

maşallah diyorum canım yaaa sen yaşıyormusun şimdi??? çok yorulmuş olman lazım işe gelmen mucize
aminnn diyorum hemen lakin şimdiden sıkıldım :)))))
oyyy dün en erken ben yatmışım ama uyuyamadım o ayrı herkes geç kalmış biz yemeğe mümkünse cmrt akşamları gidiyoruz gidemiyorsak erkenden kalkmaya çalışıyoruz zaten ne kadar erken kalksanda saat 11 oluo eve git hazırlan yat 12yi geçio poffff
Eee kızlar akşamki menünüz ne bakalım.
Ben hala hastalanmadım 19'unda olmam lazımdı

sıkıntı stres yaptıysan gecikmiştir yada havalardan dielim aklına kötü bişi getirme :)))) düşündükçede gelmio nasıl birşeyse :))

selam baynalr iyi sabahlarrrrr banyomdaki kireç lekesinden nasıl kurtulcam diyordum kireç sökücü sprey aldım gerçekten işe yarıyor hemde çok uğraşmadan lavobomun altındaki cam ve duşakabin tertemiz eşim gene mahvetti o ayrı :)))) bu arada acayip rüzgar var evi cmrt temizledim pazr günü toz içindeydi pofffff

Ay magrenta aynen bu ruzgar mahvetti izmiri yaaa Hergün toz alır oldummm Kapıyı acmasam içerisi havalnmıyor bir 10dkka bile yetiyor tozlanması için evin

her işte bir hayır vardır canım sıkma canını kendiniz gidersiniz inşallah :)
manayla camalrdan kurtulmuşun iyi olmuş :)))

Ay magrenta aynen bu ruzgar mahvetti izmiri yaaa Hergün toz alır oldummm Kapıyı acmasam içerisi havalnmıyor bir 10dkka bile yetiyor tozlanması için evin

offf sorma deliriyorum balkona çıkamıyorum camları silicem eşim dio rüzgarlı camlar mahvolur silmeyelim ona kalıyo die attıda attı o gezerken ben temizlik yaptım bu hafta ölüdm bittim akşamda misafir geldi oturduk 3e kadar şaftım kaydı :)) evlenmedenönce ne kadar da rahatmışız yahu:))))

bu arada inşallah bayram tatili onaylanırda dinleniriz yaaa uyuzluğuna yapmazlar sinir olurum 3-5 kişi kalırız burda bizde eşimle ege kıyıları turuna çıkalım diyoruz 2.gününden itibaren neyseki zamanı kendimize ayrımak istiyoruz ikimizde :) onun iş kesin tatil olur ama bizimkiler yan çizer diye düşünüyrum bakalım merakla bekliyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…