- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.161
canım hoşgeldinn,burda çok keyifli muhabbetler seni bekliyor:))İşte bir 2011 gelini daha geldiSelam kızlar bende 23 temmuz da evlendim.Daha önce başka üyeliğim vardı iptal etmiştim ama dayanamadım yeni üyelik aldım.Film konusunda konuşmuşunuz en son bende önereyim bir iki film..Belki izlemişinizdir esaretin bedeli benim çok beğendiğim filmlerden biridir.Onun dışında memento,yağmur adam,forrest gump,leon aklıma gelen en çok beğendiğim filmler.. Daha sonra konuştukça aklıma geldikçe yazarım bizde çok izliyoruz film kocişle...Tvde bişey yok zaten...
ve ilk günlerr haftalar çok zor geçer,aygazdaki ateşin ayarını bile ilk zamanlar farkedemezsin..hele bide misafri ağırlamaya başlayınca ,elin ayağına karışır,ama hepsi geçiyor,,mutluluklar dilerim.Ben hala düzen oturtmaya çalışıyorum işler konusunda
Tatlım ben değil eşim gelecek Allah nasip ederse
dua edin bize olur mu :78:
Ben hala düzen oturtmaya çalışıyorum işler konusunda
zamanla canım inşallahsıkma canını
Hevin canım artık kavuşun da bi şekilde dua etmez miyim tabiki de aklımdasın :44::81::81:
Dün gardolabı kurduk,yatağı kurduk yatak odasını yerleştirdik ve tüm odaları temizledim şuanda hurda gibi kaldım
Salon,yemek odası,yatak odası,mutfak,oturma odası hepsinin camlarını,yerlerini,tozlarını falan aldım örtülerini değiştirdim :81::81:
günaydın kızlarnasılsınız haftanın ilk iş günü hemencecik geçerrr inşşş
Spedyy vallaa maşşallah bende dün evi temizledim ordan gittim anneme iftara davetliydik kayınvalidemlerle ben erken gittim yardım ettim bütün gece hizmet ettim gece 12de geldik duş aldım sacımı kurut f,lan yatağa 1 buçukta yattım ölü gibiyim şuan
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar,
bunuda atlattım bakalım bidahaki ne zamana
şimdii mutlu haberi vereyim (gizim oku bitanem)
çarşamba günü evrak teslim edeceğim vize için ve muhtemelen 2-3 hafta içinde kavuşuyoruz kocişlee
Eee kızlar akşamki menünüz ne bakalım.
Ben hala hastalanmadım 19'unda olmam lazımdı
merhaba kızlar
sonunda yazabildimhepimize çabuk geçecek mutlu bir hafta diliyorum.
bugün acayip yoğunum. vergi günümüz
haftasonu Antalya'ya gidemedik. acayip uyuz oldum
kocam söz verdi ama telafi edecekmiş. İftarı veren kişi otel masraflarını karşılamıyormuş, geçen yıllarda karşılıyormuş biz de ondan gideriz demiştik.
yol zaten son ana kaldığımız için gidiş geliş 450civarı tutuyordu. eşimde gitmekten vazgeçti. çelenk gönderidler.
olan benim hayallerime oldu
cuma günü şirinleri izledik. yaw çocukluğuma geri döndüm. söylendiği kadar varmış.
cumrtesi günü saçımı kestim boyadım bayram öncesi bakım yaptım kendime:) o akşam eşimin iş arkadaşlarıyla dışarı çıktık. dün de anneme gittik iftara. gündüzde dışarıda işlerimiz vardı onları hallettik ve yine evde doğru dürüst yemek yok
4 saat canım saate bakınca bizimde 8,30 12:00 arası 3,5 saat tabe ben birazcık geç geliom herkes gibi 9 9:30 arası :)))günaydın keşke bizimde yarım olsa 10:00 ile 16:00 arası malesef.
sıkıntıdan oje sürdümakşam iş arkadaşına yemeğe gidiyoruz eşimin daha önce sık sık görüştüğümüz arkadaşı
maşallah diyorum canım yaaa sen yaşıyormusun şimdi??? çok yorulmuş olman lazım işe gelmen mucizezamanla canım inşallahsıkma canını
Hevin canım artık kavuşun da bi şekilde dua etmez miyim tabiki de aklımdasın :44::81::81:
Dün gardolabı kurduk,yatağı kurduk yatak odasını yerleştirdik ve tüm odaları temizledim şuanda hurda gibi kaldım
Salon,yemek odası,yatak odası,mutfak,oturma odası hepsinin camlarını,yerlerini,tozlarını falan aldım örtülerini değiştirdim :81::81:
aminnn diyorum hemen lakin şimdiden sıkıldım :)))))günaydın kızlarnasılsınız haftanın ilk iş günü hemencecik geçerrr inşşş
Spedyy vallaa maşşallah bende dün evi temizledim ordan gittim anneme iftara davetliydik kayınvalidemlerle ben erken gittim yardım ettim bütün gece hizmet ettim gece 12de geldik duş aldım sacımı kurut f,lan yatağa 1 buçukta yattım ölü gibiyim şuan
Eee kızlar akşamki menünüz ne bakalım.
Ben hala hastalanmadım 19'unda olmam lazımdı
her işte bir hayır vardır canım sıkma canını kendiniz gidersiniz inşallah :)merhaba kızlar
sonunda yazabildimhepimize çabuk geçecek mutlu bir hafta diliyorum.
bugün acayip yoğunum. vergi günümüz
haftasonu Antalya'ya gidemedik. acayip uyuz oldum
kocam söz verdi ama telafi edecekmiş. İftarı veren kişi otel masraflarını karşılamıyormuş, geçen yıllarda karşılıyormuş biz de ondan gideriz demiştik.
yol zaten son ana kaldığımız için gidiş geliş 450civarı tutuyordu. eşimde gitmekten vazgeçti. çelenk gönderidler.
olan benim hayallerime oldu
cuma günü şirinleri izledik. yaw çocukluğuma geri döndüm. söylendiği kadar varmış.
cumrtesi günü saçımı kestim boyadım bayram öncesi bakım yaptım kendime:) o akşam eşimin iş arkadaşlarıyla dışarı çıktık. dün de anneme gittik iftara. gündüzde dışarıda işlerimiz vardı onları hallettik ve yine evde doğru dürüst yemek yok
Ay magrenta aynen bu ruzgar mahvetti izmiri yaaaHergün toz alır oldummm Kapıyı acmasam içerisi havalnmıyor bir 10dkka bile yetiyor tozlanması için evin