- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.161
canım hoşgeldinn,burda çok keyifli muhabbetler seni bekliyor:))İşte bir 2011 gelini daha geldi Selam kızlar bende 23 temmuz da evlendim.Daha önce başka üyeliğim vardı iptal etmiştim ama dayanamadım yeni üyelik aldım.Film konusunda konuşmuşunuz en son bende önereyim bir iki film..Belki izlemişinizdir esaretin bedeli benim çok beğendiğim filmlerden biridir.Onun dışında memento,yağmur adam,forrest gump,leon aklıma gelen en çok beğendiğim filmler.. Daha sonra konuştukça aklıma geldikçe yazarım bizde çok izliyoruz film kocişle...Tvde bişey yok zaten...
ve ilk günlerr haftalar çok zor geçer,aygazdaki ateşin ayarını bile ilk zamanlar farkedemezsin..hele bide misafri ağırlamaya başlayınca ,elin ayağına karışır,ama hepsi geçiyor,,mutluluklar dilerim.Ben hala düzen oturtmaya çalışıyorum işler konusunda
Tatlım ben değil eşim gelecek Allah nasip ederse
dua edin bize olur mu :78:
allah kavıuştursun canım...ii hasret giderirsiniz inşallah
speedy gittin demek şirinlere çok güzeldi dimi,,,bende herkese tavsiye edeirm...
Bu arada yoğurdum oldu ama cıvıktı biraz sanırım biraz daha sıcakta tutmalıydım,iyice sarmama rğmen olmadı bidahakinde fırında bekleticem...
yarın yine misafirim var ondan sonraki günlerde var..giremeye bilirim bi kaç gün hepinizi öpüyorum size emaet topicim