- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.121
romantik filmde güzeller ama Korku filminde yok böyle saçmalık yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aşk tesadüfleri sever, incir reçeli, romantik komediyi ve kaybedeler kulubünü seviyorum
espiri yaptık speedy:)))))
türklerden kaybedenler kulübü, başka semtin çocukları, devrim arabaları, babam ve oğlum beğenerek izlerim
yabancılardan; kill bill hergün izlesem bıkmam. karayip korsanları, buz devri:), panormal aktivite de çok güzeldi. şimdilik aklıma gelenler bunlar
geçmiş olsun canım kendine fazladan dikkat et :))))evet iki gündür sürekli hastanedeydım gecelerı gunduzlerıde işe geldıgımde cok yorgun oluyordum gıremedım
bebeğim benı halsiz bıraktı bıraz serum falan yıyoruz
nasılsın nasıl gıdıyor evlılık
ohhhh iyimiş canım bugünkü planınız bende yemek yapmıcam dün et sote pilav bide sigara böreği yapmıştım kaldı biraz yanına çorba yaptımmı oldu bitti. bende akşama dışarı çıkmayı planlıyorum kordona gidip tavla oynayıp koçişi yenmek istiyorum
kimseye göre plan yapmıcan canım kendine göre yapcan bizdede arkadaş çok hepsi ayrı alem biz ayrı takılmaya karar verdik herşeye uymalı insan grupla geziyorsan ama herkes ayrı tel en güzeli ayrı takılcan ohhhhh çeşmede ne güzeldir yawwww canım çektibizde evden dışarı cıkıp az gezmek istiyoruz aslında çeşmeye gitcektik oda arkadaşlar yan çizdi günübirlik belki gideriz pazarda annemler iftara çağırdı oraya gitcez kaynanamlarla bizde bu hafta doluyuz. Çok mu dağıldı ev canım. Dağılmasa bile pislenmiştir allah yardımcın olsun yaa ev toplamak yerleştirmek zor
neyyyyyyyyyy maşallah kız bu ne hamaratlık yahuu ben şarjlı süpürge aldım ama kendisi uzun kablulu elektrikli süpürgeymiş onu taktım bi kere enemmm heryere yetişio meret bi güzel süpürdüm dünde banyo temizlicektim ama anneme gittik yalan oldu valla hergün değil 2 günde bir süpür yazık sanada kızzz:)tamamen bitsin canım ondan sonra temizle. ben eve gittiğimde bile oturma odasını hergün süpürüyorum evde sanki 2 kişi değilde 10 kişi kalmış gibi görnüyor gözüme.
oyyyyyyyyyy maşallah hem hamarat hem bakımlı valla ben en son evlendiğimizde kuaföre gittim hehe azcık tuzlu diemi çok kaldım diemi daha da gitmedim evde de bişi yapmıom saçlar kıvırcık düzleştirmek 2 saat sürer ve dümdüz olmaz hayatta uğraşmam havada sıcak topluom tepeden ohh topla ve çık heheh çok paçozum yaaa hem kilo aldım hem paçoz oldum kociş atcak beniş bu gidişle PPbende 6 bucukta evde oluyorum yemekleri koyuyorum ocaga ikicik süpürgeyi takıyorum koçişte ortalığı siliyor sonra yemek yiyoruz bulaşıkları yerleştirip kahve yapıyorum saat 9 bucuk olmuş üstüne birde banyo yapıyorum saçımı düzelt filan 11geliyor az tvye bakıp oturduğum yerde uyukluyorum sonra sabah gene iş. dışarıya çıkacak dermenım olmuyor yaa haftaiçi
oyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kaçamağı süpermiş yahuuu keyfini çıkarın canım :))))))günaydın kızlarrr. haftanın en sevdiğim gününden hepinize kucak dolusu sevgiler:))))))
bugün enerjimin zirvesindeyim.
geçmiş olsun yasemin. artık 2 canlısın:) daha çok dikkat etmen lazım kendine.
bizde bu akşam iftarı dışarıda yapıp şirinleri izleyeceğiz:)
ve dün son anda gelen bir bomba
haftasonu antalyadayız:)
eşimin bayisinin ifrat organizasyonu var. ve diğer ortağı gitmiyor. önemli bir bayi olduğu içinde katılmak zorundalarmış biz gideceğiz. pazar gece döneceğiz. bayram öncesi mini kaçamak iyi gelecek ikimize de.
speedy ev itoplarken biri yanında olup yardım etse iyi olur. boş evi yerleştirmek temizlemek neyse de içinde yaşanılan yerde tadilat temizlik gerçekten zordur. Allah kolaylık versin sana.
hahaha sende bendensin yane hayatta saçlabaşla uğraşmıyorum uğraşamıoyorum işi olmaz :)))aaa sen yine saçlarını düzeltiyorsun ben saçlarımı düzeltmeye kalksam rahat 1 saatim gidiyor. ilk evlendiğimizde hep düzleştiriyordum ama artık vazgeçtim. vakit kaybı:)
bende 7 de evde oluyorum ama iftara kadar anca yemek hazır oluyor. duşa lıp sofrayı falan hazırlıyorum. sonra sofrayı kaldır bulaşıkları makinaya koy mutfağı topla derken zaten saat uçup gidiyor.
bir de dün temizlik yaptım biraz haftasonu yokuz diye. nevresimleri değiştirip yatak odasını sildim toz aldım.
salonu elden geçirdim. hiç kullanmıyoruz ama hep tozlu
mutfak banyo derken saat 11.30 oldu ya(((((((((((((((((((((((((
ben tam aşkım çay koyim mi dedim, istersen önce saate bak sahura kadar ayaktaysak olur dedi.
ya nasıl sinir oldum. eve girdiğim andan itibaren zaman su gibi geçiyor. oysa ben çay içip sonra da balkonu yıkayacaktım
oh oh cok sevındım canım ya arada oluyo işte böle tatsızlıklar ama önemli olan tatlıya bağlamak akşama ozaman sana bol şans canım bizde pazar günü anneme gitcez iftara annem kaynanamlarıda çağırmışş bakalım nasıl geçecek anneme birşey derse valla hiç esirrgemicem lafımı direk ağzının payını evrcem
türk olmasa iyi olur hayal kırıklığı oluyor çünkü.
Korku,gerilim,Komedi,romantik. aslında çokta farketmez izleyipte beğendiğiniz film olsun yeter.
ooo günün konusu film haaa deli gibi film izlerdik evlenmeden önce şimdi fossss eğer izlemediysen not: seni seviyorum izle süper bir filmdi :))) aklımdan çıkmıyor birde meg ryan'ın melekler şehriş filmini çok severim aaa bir de meet joe black süperdi eski 3 film önerdim :))))
ben genelde korku gerilim seviyorum.. bak aklıma geldi izlemediyseniz otel 1 ve 2 yi de mutlak izleyin.. dehşet... korku kapanı da var...
korku kapanını izlemedim bunları yarına yazıyım bugün. not: Seni seviyorum izlerim 2 gündür gerilim korku
son izlediğimiz filmi de yazayım sana buda güzeldi.. sanctum... aklıma geldikçe eklerim daha da.. biz evde hiç durmadan izleriz.. kocum sevgiliykende şimdi de çok beğenilen filmleri seçer getirir..
bunların hepsini izledim yaw
türklerden devrim arabalarını izlemedim bi tek oda çok ilgi çekiic değil dur size en beğendiklerimden söyleyim bi kaç tane
* paranormal activite ( sonradan pişman olsamda 2 sini de izledim )
Bide eşimle izlediğimiz ama ismini hatırlamadım filmler var
devrim arabalarını izleyince çok etkilenmiştim ben, belki de gerçek bir hikaye olduğu için bimiyorum.
paranormal aktivitenin 2yi eşimle izlediğimiz halde ben çok fena olmuştum. o gece hiç uyumadım desem yeridir:)
notting hill bunu da çok severim. biizm şarkımızın ilhamı:)
ne güzel sen film izliyordun ben de burada nokta vuruşlu printer sesi eşliğinde 2010 yılı defretleri yazdırıyorum. birazdan da vergi kontrollerine başlamam lazım. walla hayat hiç adil değil:)
the descent ( cehenneme bir adım ) konusu biraz klasik ama korkusu güzel bi film bence.. kocuya sarılıyosun ve öle izliyosun..