Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizde evden dışarı cıkıp az gezmek istiyoruz aslında çeşmeye gitcektik oda arkadaşlar yan çizdi günübirlik belki gideriz pazarda annemler iftara çağırdı oraya gitcez kaynanamlarla bizde bu hafta doluyuz. Çok mu dağıldı ev canım. Dağılmasa bile pislenmiştir allah yardımcın olsun yaa ev toplamak yerleştirmek zor

dağılmak mı ? ev yerle bir öyle söyleyim yemek odası ve kırmızı oda full dolu gardolap parçaları ve kıyafetlerle
salonda yatıyoruz salonda yiyoruz işte dün halımı da verdim haftasonu gelecek yıkamadan

ay canım yaa allah yardımcın olsun. yeni ev bile bundan daha kolay yerleştirilirr

kesinlikle çeyiz yerleşirken bu kadar çok sıkıntı yaşamadık şimdi bi odayı temizleyelim derken diğeri de batıyor

tamamen bitsin canım ondan sonra temizle. ben eve gittiğimde bile oturma odasını hergün süpürüyorum evde sanki 2 kişi değilde 10 kişi kalmış gibi görnüyor gözüme.

tamamen bitsin canım ondan sonra temizle. ben eve gittiğimde bile oturma odasını hergün süpürüyorum evde sanki 2 kişi değilde 10 kişi kalmış gibi görnüyor gözüme.

bende ilk günler de süpürüyordum ama olmuyor yaa hele ramazanda eve gidiyorum hiç bi yere uğramadan eve bile gitsem 7'de mutfakta oluyorum çorba,yemek,salata falan filan derken ancak iftar saati geliyor
akşamdan da yapamıyorum yemeklerimi çünkü yorgun oluyorum

bende 6 bucukta evde oluyorum yemekleri koyuyorum ocaga ikicik süpürgeyi takıyorum koçişte ortalığı siliyor sonra yemek yiyoruz bulaşıkları yerleştirip kahve yapıyorum saat 9 bucuk olmuş üstüne birde banyo yapıyorum saçımı düzelt filan 11geliyor az tvye bakıp oturduğum yerde uyukluyorum sonra sabah gene iş. dışarıya çıkacak dermenım olmuyor yaa haftaiçi

AYNEN ZOR oluyor yaa. ramazan geçsin yine normale döneriz

günaydın kızlarrr. haftanın en sevdiğim gününden hepinize kucak dolusu sevgiler:))))))
bugün enerjimin zirvesindeyim.

geçmiş olsun yasemin. artık 2 canlısın:) daha çok dikkat etmen lazım kendine.

bizde bu akşam iftarı dışarıda yapıp şirinleri izleyeceğiz:)

ve dün son anda gelen bir bomba
haftasonu antalyadayız:)
eşimin bayisinin ifrat organizasyonu var. ve diğer ortağı gitmiyor. önemli bir bayi olduğu içinde katılmak zorundalarmış biz gideceğiz. pazar gece döneceğiz. bayram öncesi mini kaçamak iyi gelecek ikimize de.

speedy ev itoplarken biri yanında olup yardım etse iyi olur. boş evi yerleştirmek temizlemek neyse de içinde yaşanılan yerde tadilat temizlik gerçekten zordur. Allah kolaylık versin sana.

gunaydın canım hoşgeldinn aynen benımde en sevdiğim gün cumaaaa çok sevindim canım dinlen 2 günde haftaya dahada zinde başla

ÇOK GÜZEL bi haber biraz yorucu olacak eee bide ramazanda zor olacak sıcaklara dayanmak ama değişiklik her zaman iyidir gidin memleketime
annemler olur canım ikisi de temizliğe yardım eder mutlaka
tek başıma oalcak iş değil zaten

aaa sen yine saçlarını düzeltiyorsun ben saçlarımı düzeltmeye kalksam rahat 1 saatim gidiyor. ilk evlendiğimizde hep düzleştiriyordum ama artık vazgeçtim. vakit kaybı:)

bende 7 de evde oluyorum ama iftara kadar anca yemek hazır oluyor. duşa lıp sofrayı falan hazırlıyorum. sonra sofrayı kaldır bulaşıkları makinaya koy mutfağı topla derken zaten saat uçup gidiyor.
bir de dün temizlik yaptım biraz haftasonu yokuz diye. nevresimleri değiştirip yatak odasını sildim toz aldım.
salonu elden geçirdim. hiç kullanmıyoruz ama hep tozlu
mutfak banyo derken saat 11.30 oldu ya(((((((((((((((((((((((((
ben tam aşkım çay koyim mi dedim, istersen önce saate bak sahura kadar ayaktaysak olur dedi.
ya nasıl sinir oldum. eve girdiğim andan itibaren zaman su gibi geçiyor. oysa ben çay içip sonra da balkonu yıkayacaktım

ramazanda biraz zor olur ama olsun. aklımız dağılır biraz.
bayramda tatil olayımız suya düştü bu teselli olur en azından:)

bugün bizim 2.ay dönümümüz:))))

iyi olur ssc en azından kafanız dağılır biraz :)

kızlar pilav yapıyorum bazen çok güzel oluyor dün yaptım çok kötü oldu yiyemedikk ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz

iyi olur ssc en azından kafanız dağılır biraz :)

kızlar pilav yapıyorum bazen çok güzel oluyor dün yaptım çok kötü oldu yiyemedikk ölçüsünü nasıl ayarlıyorsunuz

Pirinçten bile değişiyr genelde 2 bardağa 1,5 gibi ayarlıyorum ben ama geçen gün yaptığımda olmadı benimde 2,5 bardağa yakın koydum :82::82:

bu yemekler ve kaynanalar ne dertmiş :):)

ben ıkı yondende sanslı olanım galıba
kaynanam uzakta ararsam konusur
aramasam o arar nasılsın der :)melek bı kaynana:)
yemeklere gelınce aksam gıdıyorum bazen eşim yapmış oluyo
bazende aklıma ne gelırse onu yapıorum kafama takmıyorum
mısafır zamanlarında ıse bı gun onceden karar verıyorum hepsı bu
evlılıge ıyıce alışmışım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…