- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.061
hoşgeldin canım. demekki kendileri seçseler bile sevmiyorlar2011 gelini degilim ama sizi takip ediyorum kızlar surekli :)
kısmetse bende 2 sene sonra evleniyorum...
kaynana konusu acılmıs dayanamadım
benim kayınvalidem beni kendi secti... en yakın arkadasının yegeniyim
böle oldugu halde bir afralar bir tafralar... en son gordugumde oglu tarafından tembihliydide zorla guldu yuzume cunku ben annen bana soguk davrnıyo demiştim kendisine, yoksa ogluna gore annesi melek :)
evlendikten sonra oglu da boyle annesini tembihlemez artık korkarım bilmiyorum kopruyu gecene kadar psikolojisi gutmuyodur umarım :)
kısacası uzulmeyin.. ben kendisi tarafından onaylandıgım halde kendisinden cekicem gibi duruyo.. benim ailemin onun ogluna gosterdigi yakınlıgın zerresini daha goremedim... tam bir hayalkırıklıgı
birde ogluna baska bana baska yuzunu gosteriyo gibi bi durum var ortada
bilmiyorum degişirmi ama hiç sanmıyorum
yinede onlara inat mutlu olmak gerek
hepinize mutlu huzurlu saglık ve ask dolu yuvalar diliyorum
günaydınn kızlarrr haftanın en sevdiğim günüüne geldik yaaabizde yarın gitcez spedyy şirinlere
bakalım nasılmış çok merak ediyorum
aynen bende fragmanlarını izlemiştim mayıs gibi bekliyordum nasıl diye. Çoğu arkadaşım gitmiş çok beğenmişler.
günaydın canım yoksun ne zamandır.
evet iki gündür sürekli hastanedeydım gecelerı gunduzlerıde işe geldıgımde cok yorgun oluyordum gıremedım
bebeğim benı halsiz bıraktı bıraz serum falan yıyoruz
nasılsın nasıl gıdıyor evlılık
Evet benimde her giden çok beğeniyorboya alıcaz akşama saatimiz uyar inş ona da gireriz
akşam yemeği de dışarı da yiycez
ohhhh iyimiş canım bugünkü planınızbende yemek yapmıcam dün et sote pilav bide sigara böreği yapmıştım kaldı biraz yanına çorba yaptımmı oldu bitti. bende akşama dışarı çıkmayı planlıyorum kordona gidip tavla oynayıp koçişi yenmek istiyorum
evet iki gündür sürekli hastanedeydım gecelerı gunduzlerıde işe geldıgımde cok yorgun oluyordum gıremedım
bebeğim benı halsiz bıraktı bıraz serum falan yıyoruz
nasılsın nasıl gıdıyor evlılık
geçmiş olsun canım dikkat edeceksin kendine öncekinden çok daha fazla