Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

OYYYYYYYYYYYYYY canım benim yaaa bunları yaşamak içinmi evlendik diye düşünüyorum sıkma canını ama al karşına konuş bu yüzden gitmek istemiyorum diye söyle ama ben ailemden ayrı kalamam sen alışık değilsin bende çok alışığım ortasını bulucaz biz evliyiz diceksin yavaş yavaş alıştırcan biz her hafta anneme gidiyoruz bazen 2 hafta oluyor gidemediimiz üzülüyorum o zaman biz hergün anneni görüyoruz diye başlıom söylenmeye :)))))
haydaaaaa nasıl görcekler al karşına konuş anlamıyorsa bizimkiler aradı geliiyorlar dersin ben sizin aileye nasıl saygılıysam sende saygılı olacaksın yoksa işler değşiri hehe denmez ama buna benzer bişi demen lazım nasıl alışırsa b erkekler öle gider onun nabzına göre şerbet verip işi ayarlaman laızm :)sıkma canını herşey hallolur inşallah
oyyy süpermiş yaptığın bizde öyle diyordukda bu sefer üzülüyorlar bir tabak fazla yaparım nolcak kızım gelin yorulma çalışıyosun sen die
rahatsız olmuyorum işin aslı lafda söylemez bişi yaparım çok güzel olmuş eline sağlık der beğenmeseler bile niye yoruldum yapasaydın der bulaşık için kavga ederiz ben yıkıcam diye benim kayınvalidemde kayınvalidesiyle aynı evde oturmuş o kadar iyiydiki der kendi annemden çok severdim onun bana hep iyiliği oldu der bilirde konuşur içinde kötülük yok en azından bişi desede alınmam tek sorun azcık açın giyineyim göz orda bende uyuz olurum eskiden askılı giyerdim şimdi giyemiyorum etraftan laf ederlermiş dio eşim poffffffff hey gidi günler heyyyy

sende yüzsüzlüğe verip ona yap bakalım napcak gülerekk aaa olurmu anneciiimmmm asıl öyle değil benim dediğim gibi sende yane heheheh falan tarzı yap bakem napcak ben işime gelmeyen bişi olunca pat pat söylüyorum bazı şeylerden hiç hoşlanmam hepsini anlatırım yüzümde ciddi olur herşeye tamam demem ben böleim tanısınlar napim :))

tam kaynana yani sende gelin gibi davran yani ne görüyorsan onu göster tatlım ama abartma ondan 1 farkın mutlaka olsun

ayyy bak ne geldi şimdi aklıma. Düğün günü gelin odasındayız eşim diyorki takı töreninde yanımızda halası duracakmış. Takıları toplayıp içinden salon foto parası vericez. Kalanını düğünden sonra halası yengesi kim varsa ondan gelince alcakmışız.
bir çemkirdim anlatamam. Bana ne yaptılarki takı onlarda kalıyor dedim. Erkek tarafı olur demiş yengesi takıda. O zaman kardeşine söyle o gelsin dursun yanımızda ama takıyı vermem kimseye anneme gidecek dedim.
görümcem ve benim kuzemim vardı yanımızda sonra fotocu kareye sığmıyor diye görümcemi geri çekti:)

beni de hiç istemedikleri kaanatindeyim.. oğullarına buranın büyük aşiretlerinden, şöyle örtülü, çiğköfte yoğuran isot yapan 5 çocuk doığuracak bi gelin istiyolardı.. beni karşılarında görünce memnun olmadılar tabi.. isot yapmamda yemem de...sevemediler beni..

konu aile sanırım

zor durum kızlar,pınarcım eşin sinirle bende seninlikeleri aramıycam demştir ama siniriniz geçince oturur konuşursunuz

ya ben bazı insanları hiç anlamıyorum sanki onlar seçicek gelini olduğu gibi kabul etmeleri lazım oğlum mutluysa tamamdır yani

ben annemi göremedikten sonra napayım kocayı valla ağlamaktan gözlerim şişer. o da bana kıyamaz. ben bir hafta görmesem mahvoluyorum hele ilk günler çok kötüydü. ne ala memleket ben hergün göreceğim onun ailesini de o benim aileme gitmeyecek.

isot yenmez mi ya ne biçim gelinsin sen de:)
her yörenin farklı şeyleri var ama bu bizim hayatımız eşimizle birbirimizi sevip beğendiysek ve onlarda aileyse bize destek olmaları gerekir diye düşünüyorum ben. yani ben ailemden öyle gördüm en azından.

magrenta senin kayınvaliden iyi anlattığına göre sende askından dekolten fedakarlık yapsan birşey olmaz:)

ben normalde çok açık giymem öyle dekolte falan ama kolsuz kapri falan giyerim. eşim en başında dediki ailemin yanına gidip geldiğimizde giyme böyle. onlar hep kapalılar. yani dışarıdan bakınca kapalılar ama kendi içlerinde kadın günlerinde falan çok farklılar. aramızda türbanlı arkadaşlar varsa yanlış anlayıp eleştirmesin ve alınmasın ama farklılar. zaten kendi kızları gençleri falan hep mini giyiyorlar.
dedimki sen beni gördüğün zaman nasılsam öyleyim beni kısıtlamayı aklından bile geçirme.
zaten ben o çevreye gittiğimde nasıl giyineceğimi nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. hep şık ve asilim onlarım yanında. saçım fönlü sade makyaj falan. zaten kendime laf söyletmem.

walla ben böyle şeyleri hatırladıkça ya da birinden duyunca o kadar çok etkileniyorum üzülüyorumki anlatamam.
sonuçte hepimiz bir ananın evladıyız. ne gerek var kalp kırıp kötülük yapıp insanları yormaya sinirlerini yıpratmaya

ay allahım yaaa ah şu takı muhabbeti takı erkek tarafında kalır tabeee amaaa güvenmek lazım güvenmiyorsan başlarım adetine :)))
bizde de takıları topladık annem ben teyzem sonra kayınvalideme verdik kadın korkudan hemen gitti foto çekilcez kayınvalide yok hehehe
hala onda mesela benim güvenim sonsuzdur o nolur alın artık bunları bankaya yatırın falan der eşimde dursun işte dio hergün süekli ayatel kürsü okur evde evi korusun die bende eşime ya bak korkuyorum evde altın olmaz satalım diyorum yok dio daha artcak anneside korkma dio ayatel kürsü okuom bişi olmaz :))))

hahahaha kız sen bu adamı nerden buldun sen nerelisin merak ettim :))) böle anlatınca bu arada isot yapmayı öğren kız ilerde lazım olur doğal hemde çok güzel biz urfadan getirtioz biberi isotu yane hem acı deil hemde doğal :)))

ben tokatlıyım canım annemde kayserili ama ben hep mersinde yaşadım büyüdüm.. isot konusu farklı kokusundan yiyemiyorum ben onu..

ben zaten dekolte giymem görümcemin biri tam kapalı diğeride dikkatli giynir başörtüsü kullanır kayınvalidede öyle ama bana bişi demezler işte dizlerde etek ve kolsuz giyiyorum oturunca etek azcık kısalıo lee bakıo ona sinir oldum hehehe
normalde nasılsam aynen devam sadece ben evde dansöz gibi dolanırdim şimdi dizlerde kapri ve kısa kollu tişört giyiyorum babası hoşlanmıo çok açıktan eve çıkınca hemen dansöz oluom gene hehehe idare ediyorum benim eşimin 2.evliliği ilk evliliğinde çok çekmişler ailecek şimdi beni el üstünde tutuyorlar :))) bende saygıda kusur etmiyorum tabe

walla zor bu durum yaa hayır anlamadığım şu biz onların oğullarıyla evlendik neden bize ve ailemize bu kadar cephe alırlar anlamış değilim ben saygımı gösterdim hep ama oda bir yere kadar

ben tokatlıyım canım annemde kayserili ama ben hep mersinde yaşadım büyüdüm.. isot konusu farklı kokusundan yiyemiyorum ben onu..

hımm oraya karışık olmuş hehe sen yiyemiyorsan sorun yok sıkma canını mersinden sonrada urfa zor yaaa bende izmirdeyim burdan başka yerde nefes alamam heralde okul için şehir dışına çıktımda kabus gibi geçiyordu günler bide evlenip gitseydim deniz olmayan bir şehire mahvolurdum heralde :)))

yaw bu çektiklerimi kaynanam yapsam yine gam yemem anasıdır der susarım belki ya da bu kadar üzülüp öfkelenmem ama söz konusu 3.şahıslar olunca dayanamıyorum ben.
bir de yengesi her lafında ben onun annesiyim onu annesi 1 yaşında bıraktı gitti derdi hep. zaten son 10 yıldır birlikte yaşıyor yenge ve amcasıyla. ben de bir gün kaynanama sordum olayın aslını ve anladımki eşimi yıllarca annesine karşı önce babaannesi, sonra amcası ve yengesi hep doldurup yanlış yönlendirmişler.
ama hala eşime göre yengesi annesinden kıymetlidir
çocukları olmadığı için eşim de onları bırakıp gider tamamen yalnız kalırlar diye korktular diyorum hep.

evreka onu ben de anlamıyorum. kendi aileme bakıyorum eşime kendi oğulları gibi davranıyorlar hep ama ben o sıcaklığı onun çevresinden hiç görmedim kayınvalidem hariç.

aynı benim ailemde oğlum derler benim 3. evledımda sensin derler ama onlar bir soğuk anlamadığım bir tuaflık var zaten davranışlarınıda beğenmiyorumm şuanda çok resmiyim hepsine karşı böylede devam etcem

kayınbabamdan bi şikayetim yok.. gülüm balım kızım diye konuşur, sevdiğini de belli eder.. ama kaynanam hem gelmiyosunuz gitmiyosunuz der hemde biz gidince surat asıktır hep.. fark etmiyorum mu sanıyo bilmem ama hiç gülmüyo.. 1 karış suratla geziyo evin içinde..

İşin zor canım zamanla sevginle yakınlığınızla bu işi halledersiniz bence onuda anla işin zor ama imkansız deil sıkma canını onuda sıkma zamanla halledeceksin

walla 15 gün oluyor bir karar aldım ve eşime de söyledim bir daha yengen ve amcan ile ilgili bir yorum yapmayacağım.
aslında kendisi de biliyor ve onlar yüzünden yaşadığımız sıkıntıları çok iyi görüyor ama ben söyleyince zoruna gidiyor. çünkü benim gerçekten harika bir ailem var ve eşimi de sahiplendiler bu bile yeter zaten.
gidilmesi gerekiyorsa gideriz, onlar gelecekse önceden haber verir gelirler ama ben her zaman resmiyetimi ve tavrımı korurum. gerekmedikçe de bir araya gelmem. ama benden eskisi gibi olmamı asla kimse beklemesin. eğer bana bir şekilde laf sokarlarsa da ben cevabını veririm dedim.
o günden beridir de eşime hiç onlarla ilgili yorum yapmıyorum. bakalım ne kadar dayanacağım bilmiyorum.
şu bayramı da bir atlatsam hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…