Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet pınar başlattı bizde bir kıvılcım arıyormuşuz hemen konuştuk :KK60::KK60::KK60: ve ssscccninde dediği gibi çok az kişi şanslı

2011 gelini degilim ama sizi takip ediyorum kızlar surekli :)
kısmetse bende 2 sene sonra evleniyorum...
kaynana konusu acılmıs dayanamadım

benim kayınvalidem beni kendi secti... en yakın arkadasının yegeniyim

böle oldugu halde bir afralar bir tafralar... en son gordugumde oglu tarafından tembihliydide zorla guldu yuzume cunku ben annen bana soguk davrnıyo demiştim kendisine, yoksa ogluna gore annesi melek :)
evlendikten sonra oglu da boyle annesini tembihlemez artık korkarım bilmiyorum kopruyu gecene kadar psikolojisi gutmuyodur umarım :)

kısacası uzulmeyin.. ben kendisi tarafından onaylandıgım halde kendisinden cekicem gibi duruyo.. benim ailemin onun ogluna gosterdigi yakınlıgın zerresini daha goremedim... tam bir hayalkırıklıgı

birde ogluna baska bana baska yuzunu gosteriyo gibi bi durum var ortada

bilmiyorum degişirmi ama hiç sanmıyorum :KK59:

yinede onlara inat mutlu olmak gerek
hepinize mutlu huzurlu saglık ve ask dolu yuvalar diliyorum :KK69:

2011 gelini degilim ama sizi takip ediyorum kızlar surekli :)
kısmetse bende 2 sene sonra evleniyorum...
kaynana konusu acılmıs dayanamadım

benim kayınvalidem beni kendi secti... en yakın arkadasının yegeniyim

böle oldugu halde bir afralar bir tafralar... en son gordugumde oglu tarafından tembihliydide zorla guldu yuzume cunku ben annen bana soguk davrnıyo demiştim kendisine, yoksa ogluna gore annesi melek :)
evlendikten sonra oglu da boyle annesini tembihlemez artık korkarım bilmiyorum kopruyu gecene kadar psikolojisi gutmuyodur umarım :)

kısacası uzulmeyin.. ben kendisi tarafından onaylandıgım halde kendisinden cekicem gibi duruyo.. benim ailemin onun ogluna gosterdigi yakınlıgın zerresini daha goremedim... tam bir hayalkırıklıgı

birde ogluna baska bana baska yuzunu gosteriyo gibi bi durum var ortada

bilmiyorum degişirmi ama hiç sanmıyorum :KK59:

yinede onlara inat mutlu olmak gerek
hepinize mutlu huzurlu saglık ve ask dolu yuvalar diliyorum :KK69:
hoşgeldin canım. demekki kendileri seçseler bile sevmiyorlar:KK52: bide benimki ben birşey desem bende gençliğimde şöyleydi diyo her seferinde bir yarış içinde benle anlamış değilim bende gülüp geçiyorum:KK60::KK60: oğullarını onlardan kopardığımızı sanıyorlar acaba yaa ne hissediyolarda bu şekilde davranıyorlar bende çok merak ediyorum

walla bu kaynana muhabbetinin sonu gelmez kızlar:)

Allah herkesi hayrılı insanlarla, düzgün ailelerle karşılaştırsın.

günaydın kızlar dün akşam erken çıktım 1 saat :KK64: naslsınız bakalım.
dün kayınvalidemler geldi bize biz gidemiyoruz diye :KK76: beraber yemek yedik bugünde şirinlere gidiyoruz inşallah :KK60:

Evet benimde her giden çok beğeniyor :KK31::KK31: boya alıcaz akşama saatimiz uyar inş ona da gireriz :KK61::KK61::KK61:
akşam yemeği de dışarı da yiycez :KK56: :KK1:

ohhhh iyimiş canım bugünkü planınız:KK66: bende yemek yapmıcam dün et sote pilav bide sigara böreği yapmıştım kaldı biraz yanına çorba yaptımmı oldu bitti. bende akşama dışarı çıkmayı planlıyorum kordona gidip tavla oynayıp koçişi yenmek istiyorum:KK60:

ohhhh iyimiş canım bugünkü planınız:KK66: bende yemek yapmıcam dün et sote pilav bide sigara böreği yapmıştım kaldı biraz yanına çorba yaptımmı oldu bitti. bende akşama dışarı çıkmayı planlıyorum kordona gidip tavla oynayıp koçişi yenmek istiyorum:KK60:

:KK52::KK52::KK52: vallahi haftasonuna giriyrz ya kimse evde durmak istemiyor yarında yokuz işyerinden arkadaşına gidicez pazarda benim akrabama tamamdır bu iş.
tabi bu arada c.tesi oda bitecek sonra hadi başlasın yoğunluk yerleşeceğiz :KK60::KK60:

evet iki gündür sürekli hastanedeydım gecelerı gunduzlerıde işe geldıgımde cok yorgun oluyordum gıremedım

bebeğim benı halsiz bıraktı bıraz serum falan yıyoruz

nasılsın nasıl gıdıyor evlılık

ay canım benim bol bol meyve ye enerji yapacak şeyler yee.. nasıl gitsin valla gündüz iş eve gidincede yemek temizlik çamaşır uğraşıyoruz ama herşeye rağmen huzurlu ve mutluyum koçişlee:KK16::KK16:

X