- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.041
OYYYYYYYYYYYYYY canım benim yaaa bunları yaşamak içinmi evlendik diye düşünüyorum sıkma canını ama al karşına konuş bu yüzden gitmek istemiyorum diye söyle ama ben ailemden ayrı kalamam sen alışık değilsin bende çok alışığım ortasını bulucaz biz evliyiz diceksin yavaş yavaş alıştırcan biz her hafta anneme gidiyoruz bazen 2 hafta oluyor gidemediimiz üzülüyorum o zaman biz hergün anneni görüyoruz diye başlıom söylenmeye :)))))yarama tuz bastınız kızlarrr ya
şu aile olayı bizde de hep huzursuzluk yaratıyor.
benim eşimin anne ve babası ayrı eşim uzun yıllar amcası ve yengesiyle yaşamış.
kayınvalidemi çok seviyorum zaten şehirdışında ama sürekli arıyorum konuşuyoruz
ama amcası ve yengesine uyuz oluyorum ya. isimleri geçtiği zaman bile suratım asılıyor. çünkü tanışmaya geldiklerinde herşeyi yapacağız ben yeğenim için dünyayı yıkarım dedi amcası ama evlilik hazırlıkları süresince bir kuruş faydaları olmadığı gibi kendi yüklü borcunu eşime ödettiler onlar yüzünden nişanı borç harç yaptı. ne aradılar ne sordular. herşey eşim kendisi yapmaya çalıştı. eksik kaldığı yerde ben destek verdim. zaten çeyiz ve eşyaların yarısını ailem aldı kınayı bile babam yaptı. ve herşey bir yana her gelip gitmelerinde yengesinde bir laf sokma rezillik çıkarma modu var. en son düğünde aldığımız set ve 2bileziği amcası ödeyecekti ödemedi o da bize kaldı. ben de dedim bir daha göremek istemiyorum. ama ne oldu hep arıyor yengesi eşimi gelsene özledik.
bir kere el öpmeye gittik o. şimdi bayram geliyor ve Allah biliyor ya gitmek istemiyorum ama eşimi yalnız bırakmak istemediğim için gideceğim.
benim aileme yakın oturuyoruz ve 25gün oldu eşimle gitmedik.
ben böyle aile ortamlarına alışı kdeğilim sürekli gidip gelmek istemiyorum diyor.
biliyorum ben onun çevresini sevmediğim, yengesini arayıp sormadığım için bunu yapıyor. ama ben de bukadar şey yaşadıktan sonra aramam.
dün yemekten sonra anneme gitsek olurmu dedim.ve resmen tartıştık ya.gitmedik sonuçta. sen istiyorsan git zaten bayramda göreceğim ben dedi. sevmiyorum ben böyle sürekli aileyle içiçe olmayı diyor.
haydaaaaa nasıl görcekler al karşına konuş anlamıyorsa bizimkiler aradı geliiyorlar dersin ben sizin aileye nasıl saygılıysam sende saygılı olacaksın yoksa işler değşiri hehe denmez ama buna benzer bişi demen lazım nasıl alışırsa b erkekler öle gider onun nabzına göre şerbet verip işi ayarlaman laızm :)sıkma canını herşey hallolur inşallahevim yerleşti eşyalarım geldi.. annecim babacım göremediler hiç.. balayına gittik sonra onlara gittik derken ramazan geldi gene gelemediler.. şimdi bayram tatilinde gelelim diyolar.. eşimde bi surat bi surat niye geliyolar diye.. yeni evli çifte misafir mi gelirmiş.. anlatıyorum anlamıyorda... anne baba olarak kızlarının evini görmek istiyolar haklılarda bence.. bende istiyorum gelsinler yuvamı görsünler... onun annesi babası teyzeleri hep evin içindeydi.. ben bişi dedim mi.. heryerde varlardı..( bi yatak odasına sokmadım, ona da bozuldular) niye böle bu erkekler anlamıyorum..
oyyy süpermiş yaptığın bizde öyle diyordukda bu sefer üzülüyorlar bir tabak fazla yaparım nolcak kızım gelin yorulma çalışıyosun sen dieAllah sabır versin yaa. bizimkilerde aşağıda ben uğramadan direk yukarı çıkıyorum ama yemeğe çağırmalarını bile istemiyorum Allah biliyor ya. haftada birden fazla gitmemeye çalışıyorum. onları sevmediğimden değil ama herkesin evi ayrı yuvası ayrı olmalı bence. ben diyorum ki gerekirse kahvaltı yapalım ama evimizde olalım.
rahatsız olmuyorum işin aslı lafda söylemez bişi yaparım çok güzel olmuş eline sağlık der beğenmeseler bile niye yoruldum yapasaydın der bulaşık için kavga ederiz ben yıkıcam diye benim kayınvalidemde kayınvalidesiyle aynı evde oturmuş o kadar iyiydiki der kendi annemden çok severdim onun bana hep iyiliği oldu der bilirde konuşur içinde kötülük yok en azından bişi desede alınmam tek sorun azcık açın giyineyim göz orda bende uyuz olurum eskiden askılı giyerdim şimdi giyemiyorum etraftan laf ederlermiş dio eşim poffffffff hey gidi günler heyyyy
ben elimden geleni yapıyorum da biraz da onlar yapsa ne iyi olur.. mesela her söyledğim şeye muhalefet olmasa canım kaynanam .. ne söylesem yooo öle değil diyo.. bigün söledim eşime annen bana böle yapıyo diye.. fark ettim dedi.. ama söylersem kızar dedi.. hala devam ediyo kadın.. uff daha neler neler.. beni beğenmiyo hiç bi işte.. işim var daha işim..
sende yüzsüzlüğe verip ona yap bakalım napcak gülerekk aaa olurmu anneciiimmmm asıl öyle değil benim dediğim gibi sende yane heheheh falan tarzı yap bakem napcak ben işime gelmeyen bişi olunca pat pat söylüyorum bazı şeylerden hiç hoşlanmam hepsini anlatırım yüzümde ciddi olur herşeye tamam demem ben böleim tanısınlar napim :))