- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.021
kızlar be çıkıyorum çamaşırları toplıyım kurabiye yapayım oturmaa odasının camını sileyim gelirim yine :)
hoşgeldinn canımm nasılsın
hosşgeldin canım ne ki sorun canım
klasik türk erkeği yaaa... canım valla ben kaynanama 10 dkkalık yürüme mesafesinde oturuyorum daha bir kere gittimm oda birşey alınacaktı yarım saat oturup kalktık elimden geldiğince yüzgöz olmamaya çalışıyorumm aramaya gelince daha bir kere bile aramadımben düğün hazırlıklarında bir yardım bile görmedim hiçbirinden aileme karşıda kırıcı davrandılar ben çok kinciyimdir bizde geçen eşimle tartıştık ve birdaha ne onunkinler için ne benim ailem için tartışmıcaz laf sölemicez ve istersek konuşmak veya gitmek o şekilde gidilip arayacağız dedik. yoksa evimizin huzuru kaçıyorr
yok arkadaş yok.. demek ki hepsi aynı birbiriin.. nişan yaptık nikah yaptık bi hediye vermediler, bi takı takmadılar bana.. bizde adettir bohça yapar erkek tarafı sonra ona göre kız tarafı karşılık verir.. onlar bişi yapmadı ki biz yapalım.. anneme bacıma hediye almaları lazım dı.. bana bile bişi almadılar.. bide benim çeyizime laf etti çıldırttı beni.. sandık yollamadılar içini dolduralım.. benden sandık soruyo.. bende eşime dedim.. sandık sizden gelcekti diye.. daha neler neler.. benim annem çalışıyo öğretmen.. sürekli izin alamıyor.. bi çok şeyde olamadı.. o onun hüznünü yaşıyo kızım gelemiyorum diye.. bu burda sanki herşeyi kendi yapıyomuş gibi övünüyo.. deli eder adamı.. ben ona rağmen onlara ii davranıyorum.. eşimin bana reva gördüğü şeye bak
Sıkma canını herşey geçer üzüldüğünle kalırsıniyi canım ne olsun işte.. herkes gibi uğraşıyorum.. bugün eşimle tartıştım.. biraz moralim bozuk..
poff hiç sevmediğim muhabbet bu bizdede akşam eve gitmiceksek diyorum ara anneni söyle sen ara dio uyuz edio benisabah sabah annesi aramış 2 defa.. duymamışız.. bende teli görünce ona götürdüm al anne aramış diye.. sen ara dedi.. bende bişi diycek sana heralde yoksa beni aradı dedim .. illa ara dedi.. aradım açmadı kaynanam.. sonra tekrar aradı.. konuştular ki konu beni hiç alakadar etmiyo..
vay efendim kendi annemle 1 saat konuşuyomuşum telde onun annesiyle neden konuşmuyomuşum.. iyi de benim annem 750 km uzakta senin anneni hafta en az 2 defa görüyorum telde ne konuşayım daha.. ayrıca insan kendi annesiyle kaynanası bir olur mu..
bende bundan sonra senin anneni aramam dedi kesti konuyu..
vayy çözmüşün işi valla süper ama herşey karşılıklı ben de kin tutarım yapılmayanları karşılığı gitmez :)))) kim olursa olsun :)klasik türk erkeği yaaa... canım valla ben kaynanama 10 dkkalık yürüme mesafesinde oturuyorum daha bir kere gittimm oda birşey alınacaktı yarım saat oturup kalktık elimden geldiğince yüzgöz olmamaya çalışıyorumm aramaya gelince daha bir kere bile aramadımben düğün hazırlıklarında bir yardım bile görmedim hiçbirinden aileme karşıda kırıcı davrandılar ben çok kinciyimdir bizde geçen eşimle tartıştık ve birdaha ne onunkinler için ne benim ailem için tartışmıcaz laf sölemicez ve istersek konuşmak veya gitmek o şekilde gidilip arayacağız dedik. yoksa evimizin huzuru kaçıyorr
yok arkadaş yok.. demek ki hepsi aynı birbiriin.. nişan yaptık nikah yaptık bi hediye vermediler, bi takı takmadılar bana.. bizde adettir bohça yapar erkek tarafı sonra ona göre kız tarafı karşılık verir.. onlar bişi yapmadı ki biz yapalım.. anneme bacıma hediye almaları lazım dı.. bana bile bişi almadılar.. bide benim çeyizime laf etti çıldırttı beni.. sandık yollamadılar içini dolduralım.. benden sandık soruyo.. bende eşime dedim.. sandık sizden gelcekti diye.. daha neler neler.. benim annem çalışıyo öğretmen.. sürekli izin alamıyor.. bi çok şeyde olamadı.. o onun hüznünü yaşıyo kızım gelemiyorum diye.. bu burda sanki herşeyi kendi yapıyomuş gibi övünüyo.. deli eder adamı.. ben ona rağmen onlara ii davranıyorum.. eşimin bana reva gördüğü şeye bak
birde her akşam eve gelince önce aşağı giriyoruz öpüyoz annesini öle yukarı akşam yatıcaz hade gene öp git yukarı hiç sevmediğimm şeyler ben kendi annemi öpmezsim işten gelince veya yatarken bizimki çok anneci bu konuda bazen unutmuşlağa vberiom bzen görmezliğe idare ediyorum napiym ,
kızlar sıkmayın canınızı..
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama eşleriniz için kayınvalide yada yengelerine saygılı olmak lazım
Siz küçük olarak elinizden geleni yapın yeter
sıkma canını herşey geçer üzüldüğünle kalırsın
poff hiç sevmediğim muhabbet bu bizdede akşam eve gitmiceksek diyorum ara anneni söyle sen ara dio uyuz edio beni
sıkma canını herşey yoluna girer tyolunu bilcen olcak bilcekyapıyomuş gibi görün yeter erkekler böle işte kimi anasına toz kondurmuo :)))
vayy çözmüşün işi valla süper ama herşey karşılıklı ben de kin tutarım yapılmayanları karşılığı gitmez :)))) kim olursa olsun :)
en iyisini yapıyorsunuz bizde aile yüzünden kavga etmiyoruz zaten benim annem uzak onunkiler altta sorun yaşamadık allahtan :)
bizimkilerde uyarmasan bilmiyoruz deyip durdular taksıında hediyesinde değilim ama ailem çok konuştu biz dul kadın mı veriyoruz adet yokmu bunlarda die die sinir olan ben oldum kendi gelin kuşağımı kendim aldım annem söylendiği ile kaldı biz herşeyimizi eşimle yaptık geliliği bile beraber seçtik kayınvalidem görmedi bile ama şartlar uymadı şimdi çok iyi herşey tek uyuz olduğum şey bişi oldumu sen ara zaten uzaun süre anne diyemedim uğraşıp durdu eşim benle diyemiyorum napiym şimdi laıştım ama hala garip geliyor
birde her akşam eve gelince önce aşağı giriyoruz öpüyoz annesini öle yukarı akşam yatıcaz hade gene öp git yukarı hiç sevmediğimm şeyler ben kendi annemi öpmezsim işten gelince veya yatarken bizimki çok anneci bu konuda bazen unutmuşlağa vberiom bzen görmezliğe idare ediyorum napiym ,
sıkma canını herşey geçer üzüldüğünle kalırsın
poff hiç sevmediğim muhabbet bu bizdede akşam eve gitmiceksek diyorum ara anneni söyle sen ara dio uyuz edio beni
sıkma canını herşey yoluna girer tyolunu bilcen olcak bilcekyapıyomuş gibi görün yeter erkekler böle işte kimi anasına toz kondurmuo :)))
vayy çözmüşün işi valla süper ama herşey karşılıklı ben de kin tutarım yapılmayanları karşılığı gitmez :)))) kim olursa olsun :)
en iyisini yapıyorsunuz bizde aile yüzünden kavga etmiyoruz zaten benim annem uzak onunkiler altta sorun yaşamadık allahtan :)
bizimkilerde uyarmasan bilmiyoruz deyip durdular taksıında hediyesinde değilim ama ailem çok konuştu biz dul kadın mı veriyoruz adet yokmu bunlarda die die sinir olan ben oldum kendi gelin kuşağımı kendim aldım annem söylendiği ile kaldı biz herşeyimizi eşimle yaptık geliliği bile beraber seçtik kayınvalidem görmedi bile ama şartlar uymadı şimdi çok iyi herşey tek uyuz olduğum şey bişi oldumu sen ara zaten uzaun süre anne diyemedim uğraşıp durdu eşim benle diyemiyorum napiym şimdi laıştım ama hala garip geliyor