Evlenemedim

Eger nasibinse butun dunya bir araya gelse ayiramaz eger nasibin degilse zaten butun dunya bir araya gelse birlestiremez Allah senin icin de yazmistir birini ama zamani vardir biraz sabir biraz tevekkul Beklemesi bizaz zor biliyorum ama insallah hayirlisiyla gelir gonlune biri

Baya yok :) Tabii ki evli vs olan arkadaşlarım var ama şu anda bekar , ilişkisi olmayan 30 yaz üstü çok fazla sayıda insan var
Bilemedim valla , ben 30 umdan sonra hic sevgilisiz kalmadim
Benimde cevremde cok erkek var kendisine sevgili arayan ama bulamayan , bir sekilde karsilasamiyorsunuz demek ki
Esimle de 36 yasindayken tanistim , yani cikiyor insanin karsisina her turlu

Cherry beş yıl içinde kimseyi bulamazsak birbirimize alıcı gözle bakalım mı ne dersin

Internette bir kadinin bekarlik gunlugunu okuyordum, New York'ta duzgun tek esli erkek yok yazmis. Adam gibi adam aramaktan biktim, o yuzden ben de baska bir kadinla cikmaya karar verdim yazmis altina da diger kadinla olan fotografini koymus Linki bulursam atayim cok gulmustum

Yaaa ahaha bulursan atsana linkini ya çok merak ettim

Kuzum sen almanyadasin ,nasil verim sana
Mesela en yakin erkek arkadasim bekar , evlenmek istiyor bulamiyoruz kimseyi ona

Ben tasincam zaten yakinda kiz Turkiye'ye

Tatile gelicem yakinda sen telefon numarami at ona bana WhatsApptan yurusun, tatile gelince de bulusalim beni gorunce hemen dibi duser zaten

Son yorumlara çok güldüm. Ben de bazen tavsiye olarak bu konulara, yurtdışına çık, gez dolaş, kurslara katıl diye yazıyorum.

Herhalde herkes ne yapamadıysa onların hayalini kuruyor bir nevi. Evlenmek isteyip evlenemeyen zaten yurtdışını gezmiş, yurtdışını gezemeyip evlenen gezmek istiyor.

Her iki tarafı da anlıyorum ben. Ama sevgiliyken bir tık daha iyi sanki ya, hoşuna gitmeyen hareketleri olunca ayrılmak daha kolay, tanıdıkça yolları ayırmak daha zahmetsiz. Evlenince ya uyumsuz olduğunu fark edersen daha çok sorun oluyor. Evlenmek istiyorum ben de bazen ama evlenme korkum yok da diyemem, yaşım 30’a geldiği hâlde.

Evlilere bol bol gezmek, gezip evlenmek isteyenlere hayırlı insanlar nasip olsun :)

O seni begenir de sen onu begencen mi acep

Senin arkadasinsa begenirim yahu neden begenmeyeyim

Uzun boylu olsun, sohbeti muhabbeti guzel olsun, iyi egitimli kulturlu olsun, gezmeyi eglenmeyi yemeyi icmeyi sevsin, cimri olmasin, bir de giysime makyaja karismasin benim icin yeterli. Oyle yakisikli olsun, zengin olsun, evi arabasi olsun gibi triplerim yok. Maddi beklentim yok ama manevi beklentim cok cok, bana deger vermesi sevmesi onemli. Duzgun bir insan olsun, yalanci kandirikci olmasin. Karakter benim icin daha onemli.

Şahsen 31 yaşında esimle tanıştım 32 yaşında evlendim. Yani kimine göre geç, ama bana göre iyiki iyiki öyle oldu. Cünkü evlendiğime şükür hiç pişman olmadım. Ve kendimi geliştirdikten sonra esimi tanıdım. Daha önce bir ilişkiye görseydim onu sağlıklı yürütemezdim sanırım. Eşimi internetten tanıdım. Cünkü hem o hem ben evden işe, işten eve giden insanlardik. Yani böyle fazla çevre felan yoktu. Tabi ki internette tanışırken dikkat etmek lazım. Aileyi de aracı edebilir insan ama orda hep durum daha bir zoraki hal alıyor bana göre. İnsallah karşınıza istediğiniz bir insan cikar.

Şöyle ki milena artık yeni tür, takılalım, sevişelim ama ismi olmasın, başkalarıyla da görüşeyim ben. :) Tek bir kişiye odaklanan kişi sayısı çok azaldı maalesef

Dost çevreniz yoksa evlenememeniz şaşırtıcı değil. Genelde yüzde 90 arkadaş çevresinden biriyle veya arkadaşın arkadaşıyla veya arkadaş vasıtasıyla tanışılır evlenilir. Dünyayı gezme hayaliniz varmış bu hayaliniz için ne yapıyorsunuz? Çalışan insansınız kaç ülkeye gittiniz mesela bu yaşınıza kadar? Yoksa bu hayal için eş adayını mı bekliyorsunuz? Turlarda, yollarda bir sürü insanla tanışma ihtimaliniz var aslında

Şöyle ki milena artık yeni tür, takılalım, sevişelim ama ismi olmasın, başkalarıyla da görüşeyim ben. :) Tek bir kişiye odaklanan kişi sayısı çok azaldı maalesef

+++
Katılıyorum
Güleyim eğleneyim takılalım cinsellik de olsun ama ben sorumluluk almayayım sen beklentisiz ol ... oldu cnm diyorum böyle tiplere

Kız bu saydıklarının olması için maddi durumunun iyi olması lazım zaten

Valla dunya tatlisidir , cok merhametlidir , cok iyidir , duygusaldir , sahane yemek yapar , muzisyen ve cafesi var , saftir ama biraz cabuk kandirilir , cimri hix diildir , para lazim de cebindeki son bes lirayi cikarir verir
Aman be cok ozledim simdi boyle anlatinca bi arayip soruyum bari
Ha bide benim cevremde hicbir erkek kadinin kiyafetine karışma haddini bulmaz kendisinde , bunu da dipnot olarak soyliyim

isterimmmmmmmmmm

kafesi nerde kiz deniz kenarinda mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…