Evlenemedim

Cevremde internetten tanışıp evlenmiş insanlar var yani bu da bi seçenek bence ama dikkatli olunduğu sürece

Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Dünya öpücükle dolaşılmıyor ki, ona da para lazım. Çok para. Dolayısıyla zengin istiyorsunuz. Kriterlerinizi biraz düşürün. Çok kitap okumayabilir. Boşanmış ama çocuksuz olabilir. Gezmeyi seven biri olabilir. Bulmak için de biraz sosyal olmanız gerekiyor.

Artık insanlar 30 undan sonra evleniyo gec kalmadınız..ama su bir gercek ne kadar cabalasanzda nasipte yoksa olmaz..

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Evlenip napacan.1 çocukla kaldım öyle.hayırlısını iste

+1 +1 +1
Kursa git-sosyalleş-tura katıl-spora git seti var bi tane, aynı borcam gibi evlilik lafı geçince elden ele dolaşmaya başlıyor. Bunları öneren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok, lakin bu işler şunu yaparsan bu olur denkleminden ziyade nasip. Ben yalnız yaşayan kendi evi, düzeni, görece iyi eğitimi iyi geliri olan bir insanım; iş dolayısıyla çok çok fazla sayıda insanla tanışıyorum. Elimin yüzümün düzgün olduğunu, eğlenceli biri olduğumu söylerler, yalan söylemeyim şimdi Fakat benim de karşıma evet bu kişiyle olur dediğim biri çıkmadı. Öyle gerçekçi olmayan kriterlerim olduğunu da düşünmüyorum, karşıma çıkanlar derin kültürel farklılıklarımızın (eski evliliğimde bunun sıkıntısını çok çektim) olduğu kişiler olunca ne kendimi ne onları oyalamak istemedim. Hayatı paylaşacak birini istemek de son derece haklı ve insani bir istek, öte yandan zorla da olacak bişey değil allah ne zaman isterse o zaman olur, bazen de olmaz hatta. Öte yandan insanın aidiyet hissi bakidir, zaten bana göre romantik bir ilişki aramamızın sebebi de budur. Bi yerlere ait olmak, kök salmak isteriz. Ben de çözümü şimdilik kendime ait olmakta buldum, benim durumumdaki insanlara naçizane tavsiye ediyorum :)) Bu kızı bu hale getirmek için çok çalıştım daha da gidecek çok yolumuz var birlikte Şaka bir yana ben temelde hiçbirimizin yalnız olmadığını, hepimizin sahibinin allah olduğunu, bizi bize emanet ettiğini ve bu emanete iyi sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. O nedenle, evet nasip olursa güzel bir aile kurmayı isterim ama nasip olmazsa da allah böyle istemiştir, yapacak çok şey var hayatta kendimizi heba etmemeliyiz.

Çok güzel yazmışsınız. Eski evliliğinizden ötürü daha dikkatli olmak istemeniz de çok normal.
Son paragrafınıza da ayrı katılıyorum. Manevi olarak kendimizi desteklemeliyiz yoksa başka yerde aradığımız mutluluk elimize geçmediği sürece kendimize dar ederiz dünyayı.

Kimi psikologların veremediği desteği yazınızla vermişsiniz çok açıklayıcı ve güzel olmuş katılıyorum:)

Bence bu konuda bilmeden yorum yapıyorsunuz ne aileler var dışarıdan on numara içeride hayat zor kendi evine çık diyorsanız demekki öyle bir ailede değilsiniz diğer türlüsünü de anlayamasınız o zaman. Çünkü çevremde var yerlerinde olsam bende ayrı eve çıkamam dediğim insanlar var illa maddi yada bakış açısı değil burda durum hayat bu herkese farklı

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
:) Kuzenim.var elektrik mühendisi o da evlenmedi 40 yasinda ona alalim

Ben de ayni dertten muzdaribim.yaşim 28 bu arada.ortada aday adayi bile yok.dunyada erkek nüfusu azalmaya basladi kız nüfusu cogaldi.bu da kıyametlerin alametlerinden biriymis.bi yerde okumustum bunu.vala evlenecek erkek yok etrafta saka gibi.olanlar ya nisanli ya da benden kücük.bekar erkek yok yok yok

Merhabalar. Yorumlarınız için teşekkürler. İlk önce ailemle yaşamamı yanlış bulanlar olmuş. Ben daha önce okurken ailemden ayrıydım. Daha sonra annemlerin yanına döndüm. Annemlerle uyum içinde yaşıyorum bir sıkıntım yok. Yani bu mecburiyet değil bir tercih. Evlenme diyenlere söyleyeceğim insanın sanırım biyolojik bir saati var. Anne olmak istiyorum. O duyguyu tatmak istiyorum. Bu suç mu?

Abiniz kaç yaşındaydı? Çok seviniyorum böyle örnekler okuyunca. Bana umut oluyor.
Aslında böyle örneklerden çok var ☺bir tanıdığımız erkek 30 yaşındaydı evlendiği kişi 34 yaşındaydı, komsumuzun kızı 35 yaşında 36 yaşında biriyle evlendi diğer komsumuzun oglu 35 yaşındaydi 34 yaşında biriyle evlendi başka bir komsumuzun oğlu 30 yaşındaydı annesi özellikle 30 lu yaşlarda kızlara görücü olarak gidiyordu hatta yaşadığımız şehirden oglunun yaşına denk birini bulamayinca şehir dışına gidip görücü oldu ve oğlu 30 yaşında biriyle evlendi daha da örnek vardır ama aklıma gelmiyor velhasil kelam her 30 lu yaslardaki erkek 20 li yaştaki kızla evlenme hayali kurmuyor ozellikle dengiyle kendinden buyukle evlenenler var nasip bu işler elbet sizin kismetinizde bir yerden çıkıp gelecek umutsuz olmayın herkes 20 li yaşlarda evlenecek diye bir kural yok ☺

Son düzenleme:

Aynen öyle.
Ben de yalnız yaşıyorum sürekli de gezerim.ufak tatillere giderim eğlenceli bi hayatım var
Ama aksam o eve girince o yalnızlık hissi
Işte o mahvediyor insani
Canım yemek yapmak bile istemiyor
Bi saatten sonra bi esprisi kalmiyor yalnizligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…