- 10 Nisan 2020
- 46
- 138
- 8
- 39
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)Neden hıc dost cevrenız yok, boyle hayırlı ıslerde biraz sosyal olmak gerekiyor
Bı de kafama gore derken, nasıl bırını istiyorsunuz?
Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.Farklı ortamlara girseniz, kurslar, hobilere yönelik eğitimler gibi.
Kriterleriniz yüksekse de arkadaşlarınız tanıştıracak birini bulamıyor olabilirler.
Yok ya niye kızayım onune gelenle cınsel birliktelık yasayıp is evlenmeye gelince bakire kiz istiyorum diye kendını yırtan adamlar varken, hıc evlenmemıs bir kadının evlenmemıs erkekle evlenmek istemesini anlarım. Biraz tekerleme gibi oldu sorry.Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Sende mı evlenemedin?
Sende mı evlenemedin?
Ne yalan soyleyim okur okumaz baslıgı aynı seyi dusundum.keşke tek derdimiz bu olsa diye kendimi parçalamak istedim sadece msjsjss (evliyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?