- Konu Sahibi Umutumut16
Cevremde internetten tanışıp evlenmiş insanlar var yani bu da bi seçenek bence ama dikkatli olunduğu sürece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya öpücükle dolaşılmıyor ki, ona da para lazım. Çok para. Dolayısıyla zengin istiyorsunuz. Kriterlerinizi biraz düşürün. Çok kitap okumayabilir. Boşanmış ama çocuksuz olabilir. Gezmeyi seven biri olabilir. Bulmak için de biraz sosyal olmanız gerekiyor.Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Artık insanlar 30 undan sonra evleniyo gec kalmadınız..ama su bir gercek ne kadar cabalasanzda nasipte yoksa olmaz..Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
Evlenip napacan.1 çocukla kaldım öyle.hayırlısını isteAynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
+1 +1 +1Kesinlikle sosyallik de bir yere kadar.
Bir de şöyle bir şey var o kültürlü erkekler diye tabir ettiğimiz kişiler bir bakıyorsun eline kitap almayan bir kızla evlenebiliyor. Bu işlerin gerçekten formülü yok.
Benim normal erkek arkadaşlarımdan bazıları kriter listelerindeki özelliklere sahip kızların tam tersleri ile evlendiler. Şöyle yaparsan böyle olur diye bir dünya yok.
+1 +1 +1
Kursa git-sosyalleş-tura katıl-spora git seti var bi tane, aynı borcam gibi evlilik lafı geçince elden ele dolaşmaya başlıyor. Bunları öneren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok, lakin bu işler şunu yaparsan bu olur denkleminden ziyade nasip. Ben yalnız yaşayan kendi evi, düzeni, görece iyi eğitimi iyi geliri olan bir insanım; iş dolayısıyla çok çok fazla sayıda insanla tanışıyorum. Elimin yüzümün düzgün olduğunu, eğlenceli biri olduğumu söylerler, yalan söylemeyim şimdi Fakat benim de karşıma evet bu kişiyle olur dediğim biri çıkmadı. Öyle gerçekçi olmayan kriterlerim olduğunu da düşünmüyorum, karşıma çıkanlar derin kültürel farklılıklarımızın (eski evliliğimde bunun sıkıntısını çok çektim) olduğu kişiler olunca ne kendimi ne onları oyalamak istemedim. Hayatı paylaşacak birini istemek de son derece haklı ve insani bir istek, öte yandan zorla da olacak bişey değil allah ne zaman isterse o zaman olur, bazen de olmaz hatta. Öte yandan insanın aidiyet hissi bakidir, zaten bana göre romantik bir ilişki aramamızın sebebi de budur. Bi yerlere ait olmak, kök salmak isteriz. Ben de çözümü şimdilik kendime ait olmakta buldum, benim durumumdaki insanlara naçizane tavsiye ediyorum :)) Bu kızı bu hale getirmek için çok çalıştım daha da gidecek çok yolumuz var birlikte Şaka bir yana ben temelde hiçbirimizin yalnız olmadığını, hepimizin sahibinin allah olduğunu, bizi bize emanet ettiğini ve bu emanete iyi sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. O nedenle, evet nasip olursa güzel bir aile kurmayı isterim ama nasip olmazsa da allah böyle istemiştir, yapacak çok şey var hayatta kendimizi heba etmemeliyiz.
Nasıl yok?Çok sosyal bir insanım ve ona keza arkadaşlarım da öyle ama yok hiç kimsenin erkek arkadaşı.
Kimi psikologların veremediği desteği yazınızla vermişsiniz çok açıklayıcı ve güzel olmuş katılıyorum:)+1 +1 +1
Kursa git-sosyalleş-tura katıl-spora git seti var bi tane, aynı borcam gibi evlilik lafı geçince elden ele dolaşmaya başlıyor. Bunları öneren arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok, lakin bu işler şunu yaparsan bu olur denkleminden ziyade nasip. Ben yalnız yaşayan kendi evi, düzeni, görece iyi eğitimi iyi geliri olan bir insanım; iş dolayısıyla çok çok fazla sayıda insanla tanışıyorum. Elimin yüzümün düzgün olduğunu, eğlenceli biri olduğumu söylerler, yalan söylemeyim şimdi Fakat benim de karşıma evet bu kişiyle olur dediğim biri çıkmadı. Öyle gerçekçi olmayan kriterlerim olduğunu da düşünmüyorum, karşıma çıkanlar derin kültürel farklılıklarımızın (eski evliliğimde bunun sıkıntısını çok çektim) olduğu kişiler olunca ne kendimi ne onları oyalamak istemedim. Hayatı paylaşacak birini istemek de son derece haklı ve insani bir istek, öte yandan zorla da olacak bişey değil allah ne zaman isterse o zaman olur, bazen de olmaz hatta. Öte yandan insanın aidiyet hissi bakidir, zaten bana göre romantik bir ilişki aramamızın sebebi de budur. Bi yerlere ait olmak, kök salmak isteriz. Ben de çözümü şimdilik kendime ait olmakta buldum, benim durumumdaki insanlara naçizane tavsiye ediyorum :)) Bu kızı bu hale getirmek için çok çalıştım daha da gidecek çok yolumuz var birlikte Şaka bir yana ben temelde hiçbirimizin yalnız olmadığını, hepimizin sahibinin allah olduğunu, bizi bize emanet ettiğini ve bu emanete iyi sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. O nedenle, evet nasip olursa güzel bir aile kurmayı isterim ama nasip olmazsa da allah böyle istemiştir, yapacak çok şey var hayatta kendimizi heba etmemeliyiz.
Bence bu konuda bilmeden yorum yapıyorsunuz ne aileler var dışarıdan on numara içeride hayat zor kendi evine çık diyorsanız demekki öyle bir ailede değilsiniz diğer türlüsünü de anlayamasınız o zaman. Çünkü çevremde var yerlerinde olsam bende ayrı eve çıkamam dediğim insanlar var illa maddi yada bakış açısı değil burda durum hayat bu herkese farklıYa kusura bakmasın kimse de işi parası mesleği olup haaaalaaaa anasının dizinin dibinde oturanları ayrı eve çıkamayanları an la ya mı yo rum
Kusura bakmayın ama anne babasıyla yaşayan kızı dünya gezme hayali olan kitap okumayı seven adam istemez. İstemez.
35 yaşında hala anam kızar babam küser muhabbeti çektirmeyin millete ya
Daha sosyal çevre yok bir uyum sağlama çabası yok
ev iş iş ev ekseninde akşam eve geleyim annem yemeğimi önüme koysun 1 2 saat oturayım sonra odama geçip kitap okuyayım diye takılan insan eşi biraz zor bulur.
Dünyayı dolaşayım ama eşi bana arkadaşlar tanıştırsın bu mantık çelişiyor.
Siz daha hala neden aile evindesiniz önce bunu bi düşünün
:) Kuzenim.var elektrik mühendisi o da evlenmedi 40 yasinda ona alalimAynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Ben de internetten tanışıp evlenmistimSiz nasıl evlendiniz?
ne alıyorsunuz pardon ? çok çirkin bir ifade bu, kadın mal değildir alınmaz:) Kuzenim.var elektrik mühendisi o da evlenmedi 40 yasinda ona alalim
Kuzenine ben talibim:) Kuzenim.var elektrik mühendisi o da evlenmedi 40 yasinda ona alalim
Baya yok :) Tabii ki evli vs olan arkadaşlarım var ama şu anda bekar , ilişkisi olmayan 30 yaz üstü çok fazla sayıda insan varNasıl yok?
Benim arkadaslarimin hepsinin var
Aslında böyle örneklerden çok var ☺bir tanıdığımız erkek 30 yaşındaydı evlendiği kişi 34 yaşındaydı, komsumuzun kızı 35 yaşında 36 yaşında biriyle evlendi diğer komsumuzun oglu 35 yaşındaydi 34 yaşında biriyle evlendi başka bir komsumuzun oğlu 30 yaşındaydı annesi özellikle 30 lu yaşlarda kızlara görücü olarak gidiyordu hatta yaşadığımız şehirden oglunun yaşına denk birini bulamayinca şehir dışına gidip görücü oldu ve oğlu 30 yaşında biriyle evlendi daha da örnek vardır ama aklıma gelmiyor velhasil kelam her 30 lu yaslardaki erkek 20 li yaştaki kızla evlenme hayali kurmuyor ozellikle dengiyle kendinden buyukle evlenenler var nasip bu işler elbet sizin kismetinizde bir yerden çıkıp gelecek umutsuz olmayın herkes 20 li yaşlarda evlenecek diye bir kural yok ☺Abiniz kaç yaşındaydı? Çok seviniyorum böyle örnekler okuyunca. Bana umut oluyor.
Ben katılıyorum kelimesi kelimesine
Burda konu sahibesine sen ailesiyle yaşayan bir kezbansın, kitap okuyan az biraz okumuş kültürlü adam! senin neyine, dünya gezmek falan da hayal denmesini hiç anlayamıyorum
Ben de bahsedilen kadınlardan biriyim, iş dolayısıyla ailemden farklı bir ülkede yaşıyorum kendi düzenim evim var çok şükür, mesleğimde de çok çok başarılıyım Allah aşkına bana da sen de şusun busun yazmasınlar diye bunları belirttim niye yazdın demeyin
Konu sahibesi dünyayı sevdiğiyle gezmek istiyordur, tek başına gezmek bir noktaya kadar iyi hoş ama sonra sıkıcı. Yanında konuşacak paylaşacak kimse yok. Burdakiler yorum yapanlar evli, ilişkisi olan insanlar, bilmedikleri hayatlar hakkında çekirdek çitleyerek yorumlar yapıyorlar. Her konuya fiks aynı cevap kariyer yap, kendini geliştir, kursa git, dünyayı gez kezban kalma .... PhD terkim egitimliyim kariyerliyim kulturluyum tek başıma da gezdim de ama yanıma birini istiyorum yalnızlık çekiyorum kardeşim. Kariyerli kulturlu vb olunca ubermensch olmuyorsun sonucta yine insansin.
Bu işler gayet kısmet, net. Arkadaş ortamında biriyle tanıştım karşılıklı hoşlaştık da. Adam 3 çocuk doğur evde otur diyen tiplerden çıktı. Siz böyle bir insanın PhD mühendis abladan hoşlanacağını düşünmezsiniz ama hoşlandı, işin garibi ben de ondan hoşlandım. Aşk, romantiz linear şeyler değiller çok farklı insanlar arasında da olabiliyor.
Konu sahibi nenden yalnız yaşasın anlamadım belki istemiyor. 1 yıl 2 yıl hoşunuza gider ama sonrası kocaman bir yalnızlık. Akşam geliyorsun konuşacak kimse yok, yemeği tek başına yiyorsun, her seyi tek basina yapiyorsun, haftasonu tek başınasın; çok sıkıcı ve çok yalnız bir durum. İmkanım olsa ben şimdi ailemle yaşamak isterdim en azından akşamları insan yüzü görürdüm. Evlenmek istiyorum konularina bu kadar empati yoksunu yorumlar yapilmasini anlamiyorum gercekten.
:) Kuzenim.var elektrik mühendisi o da evlenmedi 40 yasinda ona alalim