Evlenemedim

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Benim eşimle ilk evliliğim eşiminse ikinci.Görüşmeye başladığımızda annemin bi arkadaşı “gız ikinci evliliği yapan irkekler gadın gıymeyi bilir el üstünde tutar “demişti çünkü kendisi de benim gibi kocasının ikinci evliliği güldüm geçtim tabi o an eşimi tanıdıkça da gerçekten öyle olduğu kanısına vardım.Bence kendinizi böyle şartlamayın fırsat verin eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız

Acele ediyorsunuz. Kismetinşz mutlaka vardır ve, hayırlısı isteyin bence.

Mutlu günler.
Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.

(•‿•) O da evleniyor bir türlü ev araba işi on numara tipi de fena değil bir türlü olmuyo millet çok seçici .. onu bunu begenmeyenler ya davulcuya ya zurnaciya hesabı laf gelimi... En yakın arkim vardı onlar meslektaşı kız istemedi .. başkalarını gösterdim beğenmedi .. mühendisleri begenmiyordu namazında niyazinda olsun benden üstün olsun diyordu . Okul btti .. işi gücü olmayan içki kasalarından kalkmayan gayet sosyal biriyle evlendi kız 10bin civarı alıyor ev bakıyor .. böylelerine mutsuzluk mustehak yemin ediyorum. Çok sinirleniyorum

Kuzenine ben talibim
(•‿•) Birsuru talibi çıkmış nasip bu işler diğer arkadaşa yazdığım.gbi çok yakın bir arkim ev arkimla yapmaya çalıştım .. kız beğenmedi .. oğlan 15 falan kazanıyor .. ev aldı arabası var aile desen okumuş eğitimli iyi niyetli insanlar .. meslektaşlardi evleneceğim adam benle denk olmaz öyle olursa kavga ederim benden üstün olmalı sesiydi o mal arkadaşım .. okul btti atandı şuan 10 bin civarı kazanıyor kız kimle mi evlendi içkisi elinden düşmeyen işi gücü olmayan bir adamla ailesi desen hiç denk değil.. çocuk da yaptı iki gün sonra boşanır eminim.. karı parası yiyen serserinin biryle evlendi onu da diğer ev ark.iniz tanistrmis.. ya diyorum ya bazıları sürünmeye mutsuzlugu hakediyor..

Ben de mühendisim, para da pulda gözüm yok benim. kimseye borcu olmasın benimde kimseyi borcum olmasın gül gibi yaşar gideriz... Merhametli, vicdanlı, anlayışlı biriyse hele tamam başımın üstüne..

Ben de mühendisim, para da pulda gözüm yok benim. kimseye borcu olmasın benimde kimseyi borcum olmasın gül gibi yaşar gideriz... Merhametli, vicdanlı, anlayışlı biriyse hele tamam başımın üstüne..
Ev arkadaşım da muhendisti borcu olmayan bu devirde çok zor bn de mühendisim.ama.illa öyle böyle olsun diye evlenmedim.. hala arkadaşım gbi ickici işsiz biryle de evlenmedim .. bira mantık biraz Sevgi hepsi lazim işte

Aynen haklısınız. hayırlısı herkes için Rabbim herkesin gönlünün emeğine göre versim,

Aynen haklısınız. hayırlısı herkes için Rabbim herkesin gönlünün emeğine göre versim,
Amin düzgün insanlarla karşılaştırsın adam iyi oluyor aile kötü o da çok önemli .. öncelikle ailesi araştırılmalı bu konularda ..

Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.

Bu kadar umutsuz olmayin lutfen ve yaziklariniza katiliyorum yasiniz daha genc sizin yasinizda olan hic evlenmemis erkeklerde var. Hic sosyal cevreniz yok mu? Yani size birini tavsiye edebilecek

Bu kadar umutsuz olmayin lutfen ve yaziklariniza katiliyorum yasiniz daha genc sizin yasinizda olan hic evlenmemis erkeklerde var. Hic sosyal cevreniz yok mu? Yani size birini tavsiye edebilecek
Küçük bir yerde yaşıyorum. Ondan dolayı çevremdekilerin çoğu zaten evlenmiş çoktan. Küçük yerde yaşadığımdan dolayı da çok öyle sosyal faaliyetlerde yok. Zaten şimdi salgın yok. Evden çıktığımız da yok.

Bi laf var aramakla bulunmaz ama bulanlar da hep arayanlardır diye.
Ben gönül işlerinde evlilik vb meselelerde aramakla bulunduğunu pek görmedim.Kendimden örnek verirsem benim karşıma hiç aklımda olmadığı , birileriyle tanışmak vs için bir ortamda olmadığım zamanlarda buldum ilişkilerimi.
Hatırlıyorum da bazen bunaldığım hatta eski sevgilimi unutmak için ay birini bulsam da kurtulsam çivi çiviyi söker diyerek gittiğim yerlerin hepsinden istisnasız elim boş döndüm o nedenle belki biri ile tanışırım düşüncesiyle bir takım ortamlara gitmeyi boş ve gereksiz buluyorum. Artık garip bir enerji mi yayılıyordur nedir o niyetle gidince olmuyor.

Ailenize açın konuyu
Uygun birini onlar bulsun.

Katiliyorum
Ailenin bulduklari fena sekilde iyi cikabiliyor
Tanidik bir kiz, annesinin buldugu cocukla tanismaya gayet annesi israr etti diye gonulsuz gitmisti. Sonra onunla evlendi. Cocuk iyi bir yerde muhendis, gayet hossohbet ve kafa cikmis iyi mi

Doğduğun ev kaderindir

İnanır öısınız bilmem ama çok faydalanan olmuş
Bir de haftalık esma vsrdı dilekler için omu yapın google da ve nilaydinç in instagram sayfasında vae bilgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…