• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Güvenebilirseniz evlilik sitelerine üye olun, bir tanıdığım orada tanışıp evlendi 4 yıl oldu çok mutlu. Bize çok anlatırdı şöyle vardı beğenmedim, böyle vardı beğenmedim diye. Bana da çok gaz verirdi, onun gazına gelip bi kaçına bakayım dedim hepsi üyelik istiyordu. Ben de Sitelerin Facebooklarına baktım ne tür tipler takılıyor diye.
bi tanesinin facesinde adam şu yorumu yazmıştı " 30 küsür yaşında evden işe gidip gelen bi adamım, eş bulmak için sitenize üye oldum, dayının biri mesaj atıp birer eş bulana kadar birbirimizi mutlu edelim diyor" yazmıştı isyan ederek
tabi bolca küfürde yazmıştı :KK48:
O an buralardan eş bulunmaz dedim ama arkadaşım hala aksini iddaa ediyor

Niye kız muhabbetinin tatlı olması için illa para mı gerek :KK73:
Yani muhabbet için para gerek olmasa da etkisinin olmadığı da düşünülemez. Maddi durumu iyi olan adamın kafası rahat olur. Maddi durumundan ötürü daha çok ortama girme gezme görme hatta okuma şansı olacağından kendini geliştirme potansiyeli daha yüksek olur. Daha kültürlü olma ihtimali de yükselir tabi iyi bir eğitim , spor vs vs .
hem rahat rahat gezebilmesi , istediği gibi yiyip içebilmesi falan bunlar hep maddi imkanlar bacııım :KK49:❤️

Internette bir kadinin bekarlik gunlugunu okuyordum, New York'ta duzgun tek esli erkek yok yazmis. Adam gibi adam aramaktan biktim, o yuzden ben de baska bir kadinla cikmaya karar verdim yazmis altina da diger kadinla olan fotografini koymus :olamaz: Linki bulursam atayim cok gulmustum
şuna bakın bir de bu benim çok ilgimi çekmişti :)

Ben tasincam zaten yakinda kiz Turkiye'ye

Tatile gelicem yakinda sen telefon numarami at ona bana WhatsApptan yurusun, tatile gelince de bulusalim beni gorunce hemen dibi duser zaten :KK73:
BEnce hiç tr ye taşınma kuzu
Ekonomi çöp oldu gitti tl desen eridi
Almanyadasın hazır bi tane hans bul mümkünse zengin olsun tamam işte yaşa paşa paşa :))

Şahsen 31 yaşında esimle tanıştım 32 yaşında evlendim. Yani kimine göre geç, ama bana göre iyiki iyiki öyle oldu. Cünkü evlendiğime şükür hiç pişman olmadım. Ve kendimi geliştirdikten sonra esimi tanıdım. Daha önce bir ilişkiye görseydim onu sağlıklı yürütemezdim sanırım. Eşimi internetten tanıdım. Cünkü hem o hem ben evden işe, işten eve giden insanlardik. Yani böyle fazla çevre felan yoktu. 😅 Tabi ki internette tanışırken dikkat etmek lazım. Aileyi de aracı edebilir insan ama orda hep durum daha bir zoraki hal alıyor bana göre. İnsallah karşınıza istediğiniz bir insan cikar.
İnternette evlilik sitesinde mi tanıdınız ?
Meraktan soruyorum yanlış anlamayın

+++
Katılıyorum
Güleyim eğleneyim takılalım cinsellik de olsun ama ben sorumluluk almayayım sen beklentisiz ol ... oldu cnm diyorum böyle tiplere
Ve acayip arttılar, nasıl bir çoğalma hızıdır. Kabul etmeyince koca meraklısı, kezban oluyorsun. oysa ki olay degersizlik, saygısızlık

İnternette evlilik sitesinde mi tanıdınız ?
Meraktan soruyorum yanlış anlamayın

Alman bir evlilik/arkadaşlık sitesi. Benim o zamanlardaki en yakın arkadaşım eşi ile orda tanışmıştı. O tavsiye etti. Öylesine baktım. Birde baktım aha benimki 😂

hiçkimseyle evlenmeseniz bile ne olacak ki? bakın ne güzel işiniz varmış, aileniz de yanınızda.. böyle birini ararken yanlış birine denk gelip başınızı ağrıtmayın sonra..

Ülkemizde muhakkak olması gerektiği gibi birbirini iyi günde kötü günde seven çitflerin olduğu evlilikler var, Allah daim etsin.

Ancak şu anki nesilde çıkarcı yaklaşan erkekler var. Kadına bakıp, ne gibi çıkarlar elde edip onu hesaplayan erkekleri kastediyorum. Artık aradığı neyse onu araştıran.
Kadın çalışacak, maaşı yetmez, ya güzel bir birikmişi ya da evi olacak, araba bile kesmez. Bir de üstünde çirkin değilse ve biraz da yaşı küçükse süper olur.
Statü sahibi erkekler bunun verdiği özgüvenle, statü seven kadınlara şartlarını kabul ettiriyorlar. Seninle evleniyorum, evlilik boyunca benim keyfimi bozma anlaşması.
Sadece yaşı küçük diye tav olan erkekler var.
Maddi zenginlik için evlenen erkekler var.
Güzel diye evlenen var.
Maaş kartını alırım diye evlenen var.
Çıkarsız evlenen erkek az.

Kadınları aklamayacağım paraya, statüye, yakışıklılığa düşkünlük nedeniyle evlenen kadın da var. Yalnız kadınlar hiç hak etmeyen adama da çok iyi eş olabiliyorlar severse, vefası varsa.

Günümüzde talebi olan erkek çok.
Ama gerçekten düzgün adamlar da var. Nasip meselesi. İnşallah düzgün bir adam düşer bahtınıza.
zaten günümüzde bütün erkekler illa ki çalışan kız istiyolar evlenirken.. para gözlerini bürümüş bunların.. çok sinir oluyorum ya çıkarcı pislikler..

Back