Evlenemedim

Aslında ben onu beklemiyorum. Yıllardır sürekli gidiyorum başka ülkelere. Bu benim hayalim. Ve hayalimi gerçekleştirirken bana eşlik edecek birini arıyorum.

Siz nasıl evlendiniz?

Zengin adam nerede bulunuyor :)))
Benimde teyzoşumun hep hayali idi
Ama bulamadı

Yine mi siz hayır aslında ben genel itibariyle mutlu bir insanın. Benim sınırlendıgım su yıllardır forumunu takıp ederım belkı bu bölümde 12500 bılmem kac tane kv koca başlıgı var ama ben Bısey deyince herkesın kaynanası melek herkesın kocası tövbe haşa Mesih kesildi bunun Ikı yuzlulukten Baska acıklaması yok ben dedıgımın arkasındayım ıyı kaynana yoktur. Mukemmel evlilik yoktur. Bısey yazmayın ne okucam ne cevap verıcem aynı seylerı soylemek ten yoruldum

Siz okumayin baskalari okur diye yaziyorum şuan.
Ve
Yine mi ben? Kime birşey yazsam herkes kendisine kafayi takmişim gibi davraniyor. Ben size en son ne zaman yorum yaptigimi bile hatirlamiyorum. Arkadaşlar belli bir üyeyi veya üyeleri kafayi takmiyorum rastgele butun yorumlarim kimse kendisine almasin.

İnsanlar, " evlilikler mükemmel,kaynanalar birer melek" demiyor zaten, kaynanayla problem yaşamiş olmak, esinle ufak tefek sorun yaşamak evliligi berbat yapmiyor.

Bekar olunca hayatiniz sifir sorun ve kusursuz, mukemmellikle mi ilerliyor sanki?

Siz daha geçen ay kendinizi sevmediginizle ilgili, dış gorunuşunuzu sevmediginizle ilgili, hayatinizdan mutsuz oldugunuzla ilgili konular açarken şuan GENEL OLARAK mutlu oldugunuzu soyleyebiliyorsunuz degil mi? İnsanlarin da arada problem yasiyor olmalari genel olarak devamli mutsuz olduklari anlamina gelmez.

Son düzenleme:
gelll senle yer degistirelim valla bekar olmak icin :))) güzel bi isim olsa hemen bekarlıga dönücem evlilik öyle aman cocugm olsun esimlede iste anlasırız yaa degil 60 sene belki yasıcan herseyi didikleyip kafana uyması lazım bu kafayla evlenirsen cokkkkkkkkkkkkk mutsuz olursun 35 te sin diye aman zaten erkekler hep böyle diyip görmezden gelir evlenirsen cokkkkkkkkkkkkkkkkkk pisman olursun sana söyliyim burdaki kadınların parası olsa 1 dakka kimse evli kalmaz yani heee ögretmen olup doktor olup maas kartını kocasına verip bide azar isitenler zaten akıl saglıyı yerinde degil

ama bence evlenemedim diye degil kafama uygun birini bulana kadar bekarlıgımın tadını cıkarıcam diye düsün

evlilik pek oyle bisey degil ya.
soyle anlatayim bir yaz tatili parasi ayaladim gecen ay kombi bozuldu yarisini ona vermek zorunda kaldim mesela
hayallerinizi tek basina gerceklestirip sonra evlenin bence

Daha 25'lerdeydik...Arkadaşımın annesi etrafta erkek kalmıcak,iyiler kapıldı demişti.Hiç anlam verememiştim.Hala da veremiyorum. Demek ki,belli bi yaşı geçince erkek kıtlığı oluyor.Evlenmek şart değil bence.Ha,siz istiyorsunuz ama...

25inde evlenip 40 sene mutsuzluk evlilik yaşayan da var, 40ta evlenip 20 sene mutlu olanda.
böyle konular zorlamakla olmuyor. akışa bırakmak lazım.
yine de hiç çevreniz yoksa zor. o durumda ya kurslara gidip çevre elde edeceksiniz yada internetten tanışacaksınız.

Cirilla senin niye adını çıkardılar böyle ben de anlamadım.
Gerçi şaşırmamak lazım doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor, bu forumda da durum böyle.

Cirilla senin niye adını çıkardılar böyle ben de anlamadım.
Gerçi şaşırmamak lazım doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor, bu forumda da durum böyle.

Bence kendilerini cok önemsiyorlar. Ben niye devamli bir veya iki kişinin pesine düşeyim. Nickini tanidigim bazi üyeler var ama çogunlukla konuya yorum yazdiktan sonra bile aklimda o kişileri tutmuyorum çok çarpici bir konu degilse.
Konu sahibinin konusunu da simdi baktigim için biliyorum, yorum yazmis miyimdir ona bile bakmadim.

Ya kusura bakmasın kimse de işi parası mesleği olup haaaalaaaa anasının dizinin dibinde oturanları ayrı eve çıkamayanları an la ya mı yo rum

Kusura bakmayın ama anne babasıyla yaşayan kızı dünya gezme hayali olan kitap okumayı seven adam istemez. İstemez.

35 yaşında hala anam kızar babam küser muhabbeti çektirmeyin millete ya

Daha sosyal çevre yok bir uyum sağlama çabası yok
ev iş iş ev ekseninde akşam eve geleyim annem yemeğimi önüme koysun 1 2 saat oturayım sonra odama geçip kitap okuyayım diye takılan insan eşi biraz zor bulur.

Dünyayı dolaşayım ama eşi bana arkadaşlar tanıştırsın bu mantık çelişiyor.

Siz daha hala neden aile evindesiniz önce bunu bi düşünün

Valla ben kadın halimle öyle bir adamı istemem hem calısacak hem de anasının dibinden ayrılmayacak yok öyle. Hic sorumluluk risk almayan birini kimse istemez.

Sizin tam dediğiniz şartlarda yaşayan ama hala evlenemeyen arkadaşlarım var.
Bu tarz şeylerin bir formülü yok bence.
Ayrı evi olup tek başına yaşayan bağımsız kadınlar konusunda çok pis fantezileri olan güruh da var.

İster annesinin evinde ister ayrı yaşayan kadın olsun, düzgün ve iyi niyetli adama denk geliyorsa güzel şeyler oluyor. Öbür türlü nerde kimle yaşadığı fark etmiyor.

Burda konu sahibi hayalleri için evlenmeyi beklemezse daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ailesi ile yaşaması değil ama hayallerini gerçekleştirmek için bir erkeği beklemesi belki onun için bir engeldir. Bilemeyiz tabi nasip.

Konu sahibi eğer bağımsız ve kontrolünüz altında bir yaşam sürmek istiyorsanız ayrı eve çıkın, kısmetinizi artırmak için değil. Ben ailemden ayrı yaşıyorum, sosyal bir insanım, gezmek olsun, kurslar olsun hiç boş durmadım. Ayrı evde yaşamak beni birçok anlamda çok geliştirdi.
Kendimi korumayı da öğretti ama. Özellikle yalnız yaşadığım için ve sosyal bir profil çizdiğim için benimle dizilerde gördükleri gibi ilişki yaşayabileceğini sanan çakallardan kendimi korumayı öğrendim. Karşıma düzgün biri çıkmadı, nasip olmadı.
Siz kendiniz için kararlar alın. Zaten eşlik etmek isteyen karşınıza çıkıyor. Hepsinin niyeti temiz olmasa da bu pes etmek için bir sebep değil.

Ay bir de öyle bir güruh var evde kalan özellikle de tek kalan kadınlar hele ki öğrenciyse hakkında kötü düşünüyorlar (benim ebeveynlerimde bu gruba dahil). Tamamen cahillik,görmemislik. Bir de hemen ilk mesajlasmadan kendini eve davet ettirmeye çalışan salaklar var.

Ve o cahillik hiç meslek fark etmiyor biliyor musunuz?
Avukatı da, mühendisi de, doktoru da. Bakıyorsun adama iyi üniversite, iyi diploma, iyi iş, iyi aile ama adamın düşüncesi bu. Bence bu açlık. Kafalarındaki ya da bir yerlerindeki dünyanın yarattığı bir açlık.
Erkeklerin ya da toplumun bazı kesiminin cahilce kullandığı bir terim var biliyorsunuz; davetkar..
Mini etek giyince vs. bu bazılarının bahanesi oluyor ya o kelimeyi kullanmak için, davetkar dedikleri o cahil kelimenin bende hiçbir unsuru yok. Buna rağmen yalnız yaşaman bile onlardaki o cahil benliği ortaya çıkarıyor. Allah kadınlarımıza yardım etsin.

Bu zamanda evlenmek çok zor artık :)) en iyisi akışına bırakmak kafaya da fazla takmamak sağlıklı olalım yeterki kaderde varsa olur yoksa olmuyor da zaten
Not: bende evlenemedim yaş 30 :))) bende çocuk istiyorum hayırlısı
Neyin bizim için veya kötü olduğunuzu bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…