- 10 Nisan 2020
- 46
- 138
- 8
- 40
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Aslında ben onu beklemiyorum. Yıllardır sürekli gidiyorum başka ülkelere. Bu benim hayalim. Ve hayalimi gerçekleştirirken bana eşlik edecek birini arıyorum.Bence siz yasantinizda geleneksel dusunceleriniz de ozgur ruhlusunuz ondan kriterlerinize uygun birini bulmaniz zor.Mesela dunya turundan bahsediyorsunuz da oyle ozgur ruhlu romantik erkekler sizi neden tercih etsin ki?Cikin kendi basiniza dunya turuna eminim karsiniza bu tarz erkekler cikacaktir.Ama siz once beyimi buluyum,kiz basima dunya turu mu olurmus gerekirse beyimle cikarim dunya turuna derseniz o is olmaz.
Siz nasıl evlendiniz?Yaşına uygun adaylsrın coğu evlenmis, evlenmeyenlerde ya evliligi dusunmeyenler yada işe yaramaz veya daha genć eş isteyenlerdir.O nedenle etraftanda ses cikmiyordur.Interneti kullanabilirsin tanismalar icin.Ama dikkatli olmalisin.Bende 38 yaşımda evlendim 40 da kizimi kucagima aldim.Umutsuz olma
Zengin adam nerede bulunuyor :)))Cok sey istiyorsunuz.
Kasli masli adam cok var biscolatalari fena kiskandilar zamaninda. Toparladilar.
Zengin adam da buluruz. Belli cevrelerde takilirsaniz bulunur.
Ama kitap okumayi seven adam bulmak gercekten zor. Dunyayi gezmeye genelde "yav ne kalkacaz gidecez oralara mis gibi memleketimiz var" diye bakiyorlar.
Yine mi siz hayır aslında ben genel itibariyle mutlu bir insanın. Benim sınırlendıgım su yıllardır forumunu takıp ederım belkı bu bölümde 12500 bılmem kac tane kv koca başlıgı var ama ben Bısey deyince herkesın kaynanası melek herkesın kocası tövbe haşa Mesih kesildi bunun Ikı yuzlulukten Baska acıklaması yok ben dedıgımın arkasındayım ıyı kaynana yoktur. Mukemmel evlilik yoktur. Bısey yazmayın ne okucam ne cevap verıcem aynı seylerı soylemek ten yoruldumBurasi dert bölümü ve dogal olarak derdi olanlar konu açiyor sadece, bu herkesin evliliginin mutsuz oldugu anlamina gelmiyor. Hayat buradaki konulardan ibaret degil.
Siz kendi içinizde mutsuzsunuz zaten, bir de burayi okuyup "herkes ayni" moduna girmişsiniz iyice.Hayata ve insanlara bu kadar negatif bakmayin bence.
Yine mi siz hayır aslında ben genel itibariyle mutlu bir insanın. Benim sınırlendıgım su yıllardır forumunu takıp ederım belkı bu bölümde 12500 bılmem kac tane kv koca başlıgı var ama ben Bısey deyince herkesın kaynanası melek herkesın kocası tövbe haşa Mesih kesildi bunun Ikı yuzlulukten Baska acıklaması yok ben dedıgımın arkasındayım ıyı kaynana yoktur. Mukemmel evlilik yoktur. Bısey yazmayın ne okucam ne cevap verıcem aynı seylerı soylemek ten yoruldum
gelll senle yer degistirelim valla bekar olmak icin :))) güzel bi isim olsa hemen bekarlıga dönücem evlilik öyle aman cocugm olsun esimlede iste anlasırız yaa degil 60 sene belki yasıcan herseyi didikleyip kafana uyması lazım bu kafayla evlenirsen cokkkkkkkkkkkkk mutsuz olursun 35 te sin diye aman zaten erkekler hep böyle diyip görmezden gelir evlenirsen cokkkkkkkkkkkkkkkkkk pisman olursun sana söyliyim burdaki kadınların parası olsa 1 dakka kimse evli kalmaz yani heee ögretmen olup doktor olup maas kartını kocasına verip bide azar isitenler zaten akıl saglıyı yerinde degilKızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
yengem 38 yasinda evlendi abimle artik evlilik yaslari uzadi bulamadim bulamayacagim diye dusunmeSiz nasıl evlendiniz?
Abiniz kaç yaşındaydı? Çok seviniyorum böyle örnekler okuyunca. Bana umut oluyor.yengem 38 yasinda evlendi abimle artik evlilik yaslari uzadi bulamadim bulamayacagim diye dusunme
abim 36 yasindaydi bence uzulmeyin hayatin tadini cikarin kismetiniz zamani geldiginde gelip sizi buluyor zaten.Abiniz kaç yaşındaydı? Çok seviniyorum böyle örnekler okuyunca. Bana umut oluyor.
Cirilla senin niye adını çıkardılar böyle ben de anlamadım.Siz okumayin baskalari okur diye yaziyorum şuan.
Ve
Yine mi ben?Kime birşey yazsam herkes kendisine kafayi takmişim gibi davraniyor. Ben size en son ne zaman yorum yaptigimi bile hatirlamiyorum. Arkadaşlar belli bir üyeyi veya üyeleri kafayi takmiyorum rastgele butun yorumlarim kimse kendisine almasin.
İnsanlar, " evlilikler mükemmel,kaynanalar birer melek" demiyor zaten, kaynanayla problem yaşamiş olmak, esinle ufak tefek sorun yaşamak evliligi berbat yapmiyor.
Bekar olunca hayatiniz sifir sorun ve kusursuz, mukemmellikle mi ilerliyor sanki?
Siz daha geçen ay kendinizi sevmediginizle ilgili, dış gorunuşunuzu sevmediginizle ilgili, hayatinizdan mutsuz oldugunuzla ilgili konular açarken şuan GENEL OLARAK mutlu oldugunuzu soyleyebiliyorsunuz degil mi? İnsanlarin da arada problem yasiyor olmalari genel olarak devamli mutsuz olduklari anlamina gelmez.
Cirilla senin niye adını çıkardılar böyle ben de anlamadım.
Gerçi şaşırmamak lazım doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor, bu forumda da durum böyle.
Valla ben kadın halimle öyle bir adamı istemem hem calısacak hem de anasının dibinden ayrılmayacak yok öyle. Hic sorumluluk risk almayan birini kimse istemez.Ya kusura bakmasın kimse de işi parası mesleği olup haaaalaaaa anasının dizinin dibinde oturanları ayrı eve çıkamayanları an la ya mı yo rum
Kusura bakmayın ama anne babasıyla yaşayan kızı dünya gezme hayali olan kitap okumayı seven adam istemez. İstemez.
35 yaşında hala anam kızar babam küser muhabbeti çektirmeyin millete ya
Daha sosyal çevre yok bir uyum sağlama çabası yok
ev iş iş ev ekseninde akşam eve geleyim annem yemeğimi önüme koysun 1 2 saat oturayım sonra odama geçip kitap okuyayım diye takılan insan eşi biraz zor bulur.
Dünyayı dolaşayım ama eşi bana arkadaşlar tanıştırsın bu mantık çelişiyor.
Siz daha hala neden aile evindesiniz önce bunu bi düşünün
Ya kusura bakmasın kimse de işi parası mesleği olup haaaalaaaa anasının dizinin dibinde oturanları ayrı eve çıkamayanları an la ya mı yo rum
Kusura bakmayın ama anne babasıyla yaşayan kızı dünya gezme hayali olan kitap okumayı seven adam istemez. İstemez.
35 yaşında hala anam kızar babam küser muhabbeti çektirmeyin millete ya
Daha sosyal çevre yok bir uyum sağlama çabası yok
ev iş iş ev ekseninde akşam eve geleyim annem yemeğimi önüme koysun 1 2 saat oturayım sonra odama geçip kitap okuyayım diye takılan insan eşi biraz zor bulur.
Dünyayı dolaşayım ama eşi bana arkadaşlar tanıştırsın bu mantık çelişiyor.
Siz daha hala neden aile evindesiniz önce bunu bi düşünün
Ay bir de öyle bir güruh var evde kalan özellikle de tek kalan kadınlar hele ki öğrenciyse hakkında kötü düşünüyorlar (benim ebeveynlerimde bu gruba dahil). Tamamen cahillik,görmemislik. Bir de hemen ilk mesajlasmadan kendini eve davet ettirmeye çalışan salaklar var.Sizin tam dediğiniz şartlarda yaşayan ama hala evlenemeyen arkadaşlarım var.
Bu tarz şeylerin bir formülü yok bence.
Ayrı evi olup tek başına yaşayan bağımsız kadınlar konusunda çok pis fantezileri olan güruh da var.
İster annesinin evinde ister ayrı yaşayan kadın olsun, düzgün ve iyi niyetli adama denk geliyorsa güzel şeyler oluyor. Öbür türlü nerde kimle yaşadığı fark etmiyor.
Burda konu sahibi hayalleri için evlenmeyi beklemezse daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ailesi ile yaşaması değil ama hayallerini gerçekleştirmek için bir erkeği beklemesi belki onun için bir engeldir. Bilemeyiz tabi nasip.
Konu sahibi eğer bağımsız ve kontrolünüz altında bir yaşam sürmek istiyorsanız ayrı eve çıkın, kısmetinizi artırmak için değil. Ben ailemden ayrı yaşıyorum, sosyal bir insanım, gezmek olsun, kurslar olsun hiç boş durmadım. Ayrı evde yaşamak beni birçok anlamda çok geliştirdi.
Kendimi korumayı da öğretti ama. Özellikle yalnız yaşadığım için ve sosyal bir profil çizdiğim için benimle dizilerde gördükleri gibi ilişki yaşayabileceğini sanan çakallardan kendimi korumayı öğrendim. Karşıma düzgün biri çıkmadı, nasip olmadı.
Siz kendiniz için kararlar alın. Zaten eşlik etmek isteyen karşınıza çıkıyor. Hepsinin niyeti temiz olmasa da bu pes etmek için bir sebep değil.
Ay bir de öyle bir güruh var evde kalan özellikle de tek kalan kadınlar hele ki öğrenciyse hakkında kötü düşünüyorlar (benim ebeveynlerimde bu gruba dahil). Tamamen cahillik,görmemislik. Bir de hemen ilk mesajlasmadan kendini eve davet ettirmeye çalışan salaklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?