Evlenemedim

Sinirlenmedim hergun burda dayakcı koca hakaret ı koca fitne kv dertleri okuyorum. Ben Bısey deyince herkesın kaynanası kocası melek oluyor ılgınc gülüyorum artık
Her türlü dert oluyor. Dün de hanımın biri ayzmadı mı her dediğimi yapıyor ezik gibi falan diye.

Her türlü dert oluyor. Dün de hanımın biri ayzmadı mı her dediğimi yapıyor ezik gibi falan diye.
Iste o cok istisna her turlu dert Esit olmuyor bu bdv bolumunun yuzde 80 i kv ve koca problemleri gerı kalan kısımda ıste dedıgınız gıbı bir konu,evlı adama aşığım yadırgamayın, üst komsum balkonuma sofra bezi silkti

Bence siz yasantinizda geleneksel dusunceleriniz de ozgur ruhlusunuz ondan kriterlerinize uygun birini bulmaniz zor.Mesela dunya turundan bahsediyorsunuz da oyle ozgur ruhlu romantik erkekler sizi neden tercih etsin ki?Cikin kendi basiniza dunya turuna eminim karsiniza bu tarz erkekler cikacaktir.Ama siz once beyimi buluyum,kiz basima dunya turu mu olurmus gerekirse beyimle cikarim dunya turuna derseniz o is olmaz.

amannn 35 olunca evlilik zorunlumu sanki 36 da evlendim esim' 37 idi oda benim gibi hic evlenmemis gayet mutluyum ayrica artik evlilikler genelde 30
sonrasi oldu。 egittim olsun is olsun derken yas ilerliyor ve cevremde benimle yasit hatta buyuk olan bekar kiz ve erkekler varr herkes dogru insan bulamamadan sikayetci kader kismet zamani gelince alnina yazili olan karsina xikar rabbim iyilerle karsilastirsin

Sinirlenmedim hergun burda dayakcı koca hakaret ı koca fitne kv dertleri okuyorum. Ben Bısey deyince herkesın kaynanası kocası melek oluyor ılgınc gülüyorum artık

Burasi dert bölümü ve dogal olarak derdi olanlar konu açiyor sadece, bu herkesin evliliginin mutsuz oldugu anlamina gelmiyor. Hayat buradaki konulardan ibaret degil.
Siz kendi içinizde mutsuzsunuz zaten, bir de burayi okuyup "herkes ayni" moduna girmişsiniz iyice. Hayata ve insanlara bu kadar negatif bakmayin bence.

Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.

Cok sey istiyorsunuz.
Kasli masli adam cok var biscolatalari fena kiskandilar zamaninda. Toparladilar.
Zengin adam da buluruz. Belli cevrelerde takilirsaniz bulunur.
Ama kitap okumayi seven adam bulmak gercekten zor. Dunyayi gezmeye genelde "yav ne kalkacaz gidecez oralara mis gibi memleketimiz var" diye bakiyorlar.

Tüm sayfaları okudum yanlış anlamayın ama istediğiniz kriterlere uygun olan adayı bulamamanız tamamen yaşantınızdan kaynaklanıyor.
Siz daha ailenizle yaşarken, kurslara bile katılamazken dünyayı gezecek birini nereden bulacaksınız?

Şimdi ben erkek olayım istediğiniz 2 kriteri de karşılıyorum bu arada ama ailesiyle yaşayan biriyle bir ilişki istemezdim. İstediğim ilişki de gezip dolaşacağım, birlikte vakit geçireceğim hatta sevişeceğim biriyle olurdu. Siz mesela ailenizle yaşadığınız için beni eviniza davet edemezdiniz, ben sizi davet ettiğimde ailenize nerede olduğunuzu söylemeniz gerekir. Bu da bende bir çok düşünce uyandırır. Aileye yalan söyleseniz 35 yaşında işi gücü olan bir kadının ailesine yalan söylemesi tuhafıma gider. Doğruyu söyleseniz aileye açık bir sevgilim var ve birlikte kalıyoruz bildirimi gibi işler ciddiye mi biniyor hemen stresi yaratır. Geçiştirerek konuşunca beni önemsemedi hissi oluşur vs.
Kendi kendinize yaşamanız, istediğiniz gibi dünyayı dolaşmanız bu kriterlere sahip biriyle tanışmak için gerekli gibi geliyor bana.

Yaşına uygun adaylsrın coğu evlenmis, evlenmeyenlerde ya evliligi dusunmeyenler yada işe yaramaz veya daha genć eş isteyenlerdir.O nedenle etraftanda ses cikmiyordur.Interneti kullanabilirsin tanismalar icin.Ama dikkatli olmalisin.Bende 38 yaşımda evlendim 40 da kizimi kucagima aldim.Umutsuz olma

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Otamatik olarak zengin olması lazım bu yüzden olabilir mi dünyayı dolaşma hayali yok herkesin

Ben de sizinle aynı durumdayım ama Berat gecesi Allah a yalvardım içten ağladım caresizdim bende hiç birine diyemiyorum beni tanistirin diye sonra telefonu aldım sadece bir adet resmimi en beğendiğim resmim seçtim bütün rehberdeki bayan arkadaşlarıma yolladım samimi ve az samimi olduklarım dahil hepsine hatta uzun zamandır gorusmedigim arkadaşlar attım iki cümle yazdım inaninki önce utandım sonra dedim kendime namusumla evlenmeye çalışıyor um diye valla dönüşler oldu şimdi biriyle konuşmaya başladım...oturmakla olmuyor milletin aklına getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…