- 24 Ağustos 2018
- 4.000
- 9.918
- 158
- Konu Sahibi Umutumut16
Ee yani yeni uye derkenYeni üye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee yani yeni uye derkenYeni üye
Hahahahahahaha sormayı unuttuğum soruyu sordunEe yani yeni uye derken
Her türlü dert oluyor. Dün de hanımın biri ayzmadı mı her dediğimi yapıyor ezik gibi falan diye.Sinirlenmedim hergun burda dayakcı koca hakaret ı koca fitne kv dertleri okuyorum. Ben Bısey deyince herkesın kaynanası kocası melek oluyor ılgınc gülüyorum artık
İşte hayalim bu. Bana bunu dedirtecek biriGenellemeniz yanlış olmuş. 21. Yılımdayım eşim en kıymetlim.
Iste o cok istisna her turlu dert Esit olmuyor bu bdv bolumunun yuzde 80 i kv ve koca problemleri gerı kalan kısımda ıste dedıgınız gıbı bir konu,evlı adama aşığım yadırgamayın, üst komsum balkonuma sofra bezi silktiHer türlü dert oluyor. Dün de hanımın biri ayzmadı mı her dediğimi yapıyor ezik gibi falan diye.
İnşallah hayatının kalanında çok iyilerle karşılaş.Iste o cok istisna her turlu dert Esit olmuyor bu bdv bolumunun yuzde 80 i kv ve koca problemleri gerı kalan kısımda ıste dedıgınız gıbı bir konu,evlı adama aşığım yadırgamayın, üst komsum balkonuma sofra bezi silkti
Amin cümlemız inşallahİnşallah hayatının kalanında çok iyilerle karşılaş.
Enee kime nasip kime kısmetBen cidden talibim yazik simdi boynu bukuk oturuyordur biz boyle onun hakkinda konusurken ... ozelden konusalim
ErteleBu sene zor o da
Sizi bozma amacıyla söylemedim.Ne oldu sımdı kendince benı bozdunda ne oldu ben kotu sahibine yazdım size ne. Tamam anladık mukemmel bir evlılıgınız var napalım
Sinirlenmedim hergun burda dayakcı koca hakaret ı koca fitne kv dertleri okuyorum. Ben Bısey deyince herkesın kaynanası kocası melek oluyor ılgınc gülüyorum artık
Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Evet yapılıyor. Yakın zamanda bir arkadaşım yaptı.Yumurta dondurma Türkiye’de yapılıyor mu ki ?
Tüm sayfaları okudum yanlış anlamayın ama istediğiniz kriterlere uygun olan adayı bulamamanız tamamen yaşantınızdan kaynaklanıyor.Kızlar merhabalar. Ben 35 Yaşında işi gücü olan, ailemle yaşayan bir bayanım. Ailemle bir sıkıntım yok çok şükür. Ama ben de artık evlenmek, anne olmak istiyorum. Ama ne yaptıysam olmadı. Bir türlü kafa dengi birini bulamadım. Etrafımdaki arkadaşlara da hafiften niyetimi belli ediyorum ama sanki etrafta hiç bekar erkek yokmuş gibi. Ne karşıma biri çıkıyor, ne de biri aracı oluyor. Bu konuda inanılmaz umutsuzum. Gerçekten moralim çok bozuk. Benim hiç akrabam, dost çevrem yok. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bir de yaşımdan dolayı umutsuzum. Geç kalmış gibi hissediyorum, bunu bir eksiklik olarak görüyorum. Kızlar bir akıl verin ne olur. Sevgiler.
Otamatik olarak zengin olması lazım bu yüzden olabilir mi dünyayı dolaşma hayali yok herkesinAynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)