- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi Umutumut16
-
Genelde zaten aile , çok yakın arkadaşların bulduğu , kuzenin tanıştırdığı vs daha sağlam temelli oluyor.Katiliyorum
Ailenin bulduklari fena sekilde iyi cikabiliyor
Tanidik bir kiz, annesinin buldugu cocukla tanismaya gayet annesi israr etti diye gonulsuz gitmisti. Sonra onunla evlendi. Cocuk iyi bir yerde muhendis, gayet hossohbet ve kafa cikmis iyi mi
Genelde zaten aile , çok yakın arkadaşların bulduğu , kuzenin tanıştırdığı vs daha sağlam temelli oluyor.
Yakın arkadaş da denendi. Cikk.Genelde zaten aile , çok yakın arkadaşların bulduğu , kuzenin tanıştırdığı vs daha sağlam temelli oluyor.
Evet aynen"referansli" oluyor ondan benceAraci kisiler taniyor, goruyor, bakiyor duzgun biri mi diye. Benim arkadasimin tanistirdigi elemanla gayet uyumlu ciktik.
Sira dokuz uc sekizde. Seni sectim pikachu. Hep sana yaziyorum. Bana malzeme verme :)Evet aynen
Bi de mesela sırf bu işlerle ilgilenen teyzeler oluyor o da bi çözüm :)
Verdim gitti kız :))Sira dokuz uc sekizde. Seni sectim pikachu. Hep sana yaziyorum. Bana malzeme verme :)
Neden olmasin ki bunca insanın karşısına cıkmış seninde çıkar inan.Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bana biraz umut oldu sanki. Kendimi o kadar umutsuz hissediyordum ki belki de olur diyorum artık. Bir de umut etmek güzel bir şey.
Ben de evlenirken birlikte Dünya yı dolaşma hayalim olan biriyle evlendim sanıyordum adam çalışma odasından çıkıp evi dolaşmıyorAynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Mrb, Hayırlısı deyin bence evlenmek için evlenmeyin güzel bir kısmet çıkar karşınıza belli olmaz hayat süprizlerle doludur.!!Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.
Bellimi olur belki'de o size şuan birşeyler yazıyodur.??Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.
Mrb, Aynen yani zengin olması işi gücü yerinde olması, size karşı saygısı sevgisi olmadıktan sonra neye yarar.!!Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Bana ne yazıyor anlamadım?Bellimi olur belki'de o size şuan birşeyler yazıyodur.??
Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bana biraz umut oldu sanki. Kendimi o kadar umutsuz hissediyordum ki belki de olur diyorum artık. Bir de umut etmek güzel bir şey.
Mutlaka kaderinize yazılıdır..Bana ne yazıyor anlamadım?
Bu ne demek yav gizemli gizemli birini mi işaret ettiniz şimdiMrb, Aynen yani zengin olması işi gücü yerinde olması, size karşı saygısı sevgisi olmadıktan sonra neye yarar.!!
En basiti ( Asla küçümsemem) bir şirkette kurye olarak çalışsın ama şnsan olsun ailenize size saygısı olsun. Bence... Belkide yeni karşılaşmışsınızdır bilinmez..
Sevgilerle...
Bu ne demek yav gizemli gizemli birini mi işaret ettiniz şimdiben mi fazla fesadım konu sahibi bu forumda takildıgınızi birilerine açtınız mi? bir de yeni üye olunca
Bu ne demek yav gizemli gizemli birini mi işaret ettiniz şimdiben mi fazla fesadım konu sahibi bu forumda takildıgınızi birilerine açtınız mi? bir de yeni üye olunca
Ee belkide bu derdi için üye oldu? Size mi soracaklar yeni üye olup olmadığını sürekli her şeyden bir mana arayınYeni üye
Bana da garip bir enerji geçti yorumlariniı okuyunca tövbe est
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?