• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemedim

Katiliyorum
Ailenin bulduklari fena sekilde iyi cikabiliyor
Tanidik bir kiz, annesinin buldugu cocukla tanismaya gayet annesi israr etti diye gonulsuz gitmisti. Sonra onunla evlendi. Cocuk iyi bir yerde muhendis, gayet hossohbet ve kafa cikmis iyi mi :KK48:
Genelde zaten aile , çok yakın arkadaşların bulduğu , kuzenin tanıştırdığı vs daha sağlam temelli oluyor.

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bana biraz umut oldu sanki. Kendimi o kadar umutsuz hissediyordum ki belki de olur diyorum artık. Bir de umut etmek güzel bir şey.
Neden olmasin ki bunca insanın karşısına cıkmış seninde çıkar inan.
Bende beni bulmaz diyordum. Çünkü onca yaptığım görüşmeler de hiç kafa dengi biriyle rastlasmamistim . Insaniz etten ve kemikten ibaret değiliz ki duygularımız bizi etkiliyor. Ister istemez kötü tecrübeler sanki olmayacak gibi düşündürüyor.
Oysa sadece vaktini bekliyordur.

Aynı benim gibi. İşi gücü olan, daha önce evlilik yapmamış. Kızmayın lütfen ben evlenmiş biriyle evlilik yapmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi dünyayı dolaşma hayalı olan biri olsun istiyorum :)
Ben de evlenirken birlikte Dünya yı dolaşma hayalim olan biriyle evlendim sanıyordum adam çalışma odasından çıkıp evi dolaşmıyor:KK76:

Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.
Mrb, Hayırlısı deyin bence evlenmek için evlenmeyin güzel bir kısmet çıkar karşınıza belli olmaz hayat süprizlerle doludur.!!

Nerden biliyosunuz hayatınızın üstünün altından iyi olacagını.
Sevgiyle kalın canınızı fazla sıkmayınn

Acele ediyorum çünkü yaşım 35. Zaten bu yaştan sonra anne olmanın riskleri artıyor. Dolayısıyla bıgün biriyle tanışsam evlenip çok doğurana kadar zaten yaşım 37 olacak. Ondan dolayı umutsuzum.
Bellimi olur belki'de o size şuan birşeyler yazıyodur.??

Çok kriterlerim yüksek değil aslında. Zengin olsun, yakışıklı olsun demiyorum asla. Ama mesela benim dünyayı dolaşma hayalim var. Çok kitap okumayı severim. Böyle biri olsun istiyorum.
Mrb, Aynen yani zengin olması işi gücü yerinde olması, size karşı saygısı sevgisi olmadıktan sonra neye yarar.!!

En basiti ( Asla küçümsemem) bir şirkette kurye olarak çalışsın ama şnsan olsun ailenize size saygısı olsun. Bence... Belkide yeni karşılaşmışsınızdır bilinmez..

Sevgilerle...

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bana biraz umut oldu sanki. Kendimi o kadar umutsuz hissediyordum ki belki de olur diyorum artık. Bir de umut etmek güzel bir şey.

Cemal süreyya aynen özetlemiş, Umutsuz kaldıgın zaman gökyüzüne bak ve gülümse, işte aynen öyle..

Mrb, Aynen yani zengin olması işi gücü yerinde olması, size karşı saygısı sevgisi olmadıktan sonra neye yarar.!!

En basiti ( Asla küçümsemem) bir şirkette kurye olarak çalışsın ama şnsan olsun ailenize size saygısı olsun. Bence... Belkide yeni karşılaşmışsınızdır bilinmez..

Sevgilerle...
Bu ne demek yav gizemli gizemli birini mi işaret ettiniz şimdi :confused: ben mi fazla fesadım😁konu sahibi bu forumda takildıgınızi birilerine açtınız mi? bir de yeni üye olunca 🙄

Bu ne demek yav gizemli gizemli birini mi işaret ettiniz şimdi :confused: ben mi fazla fesadım😁konu sahibi bu forumda takildıgınızi birilerine açtınız mi? bir de yeni üye olunca 🙄

Bilinmez hayat süprizlerle dolu bence, Ayrıca "

" TEVAFUK "diye bir şey var.!!! 😶😶😶

Back