İnşallah canım.İlk adımı attıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor zatenAhh bizde sözlenebilsek :90:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım.İlk adımı attıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor zatenAhh bizde sözlenebilsek :90:
Ahh ne kadar gelmek istiyorum bir bilseniz...
Askerim disiplin cezası almış daha doğrusu komutanın onaylamasından sonra geçerli olacak.Bana dua et inşallah imzalamaz dedi.Sizde dua edin.
Bunu demeniz bile çok güzel Allah razı olsun
Ahh bizde sözlenebilsek :90:
Canım sen de bendensin benim de 18 gün oldu Nasıl alışabildin mibende 16 günlük evliyim arkadaşlar merak etmeiyin zaman hızlı geçiyor önemli olan sindire sindire yaşamak
Canım sen de bendensin benim de 18 gün oldu Nasıl alışabildin mi
Asker yolu bekleyenlerede bol sabır günler geçmiyodu resmen
bende 16 günlük evliyim arkadaşlar merak etmeiyin zaman hızlı geçiyor önemli olan sindire sindire yaşamak
Merhaba Kızlar ben de 18 günlük evliyim daha
Hep güzel geçer inşallah canım,bende alışma evresindeyim daha.alıştım canım 2 gün oldu işe başladım işte bakalım şuanda çok şükür çok güzel geçiyor
Hep güzel geçer inşallah canım,bende alışma evresindeyim daha.
Pazartesi günü işe başlayacağım, o zamana kadar alışmam lazım
Selam kızlar ben de resmen seneye yaza evleniyorum inşallah...
Juliacım, şafak arkadaşım, topiğin hayırlı olsun....
Diğer şafakdaşlar da burdalar, herkeslere selamlarrr:80:
Evet ya bilmezmiyim böcügüm geleli 1ay oldu darısı size
hoşbulduk canım, nasılsın?.. bütün önemli günleri tek bir tarihe toplamaya askerin mi ikna etti seni? yıldönümlerini unutmamak ve tek bir hediye ile kurtulabilmek içinSelam canım hoşgeldiin sende. bende seneye nisanda nişanlanıcam inşallah sonraki sene gene nisanda düğün var herşey yıldönümümüzde olsun istiyoruzda sabredebilcezmi bakalım
amiiiinnnn ya bi an evel geçsin şu son günler başka bişicik istemiyoruuummm
hoşbulduk canım, nasılsın?.. bütün önemli günleri tek bir tarihe toplamaya askerin mi ikna etti seni? yıldönümlerini unutmamak ve tek bir hediye ile kurtulabilmek için
iyi dileklerin için teşekkürler Meleğim kaderin kısmetin önüne geçilmez derler yha aynen öyle canım inşallah herşey güzel olurmerhabalarrrrrbizimde öyleydi canım eşim adanalıydı bn balıkesirlii nerdennn nereye ama nasip işteee bizimde temmuzda olmuştu nişanımızzz şimdiden hayırlı olsun