• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

Valla dünden yemek yapmıştım,bugün onu yeriz yarın kayınvalidemlere geçeriz çünkü kısmetse cuma günü tatile çıkıcaz yemek yapmama gerek kalmayacak bi 10 gün kadar :27:

Bu hafta benim kociş gece çalışacak yani yok.Bu akşamda k.valideye gidicem görümcem geldi memleketten...Bugunde yırttım:27:Yarına Allah kerimmm:60:

ya kızlar o değil de 3-4 ay öncesi bi vajinal akıntım olmuştu dr a gitmiştim fitil vermişti geçmişti
tam tatil öncesi yine azdan bi akıntım ve kaşıntım başladı yine fitilleri kullanıcam gidene kadar mecburen,denizden çıktıkça da bikini altımı sık sık değiştirisem bişey olmaz herhalde di mii...???

Allah bağışlasın cnm...Bende bebiş yolunda 6 aydır çalışıyorum ama henüz bişi yok:17:..Bakalım hayırlısı...
aminn canım benimm...hayırlısı herşeyin hayatım rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman verir sen stres yapma sıkma o güzel canını geç olsun güç olmasınn

gel hayatım zaten biz de kalabalık gidiyoruz...buyur sende gel :)
oleyyyyyyy...bizde 5temmuzda yazıldık izin için ama kesin çıkmayacak offfff offfffffffffff:20::47:

culiiikoooom hayırlıı olsun topikkciiiiğinn :16: slm kızlar asker yolu bekleyenler arasında bende varrım son 63 günümüz kaldı bayram bize çifte bayram olucaak :69:

ya kızlar o değil de 3-4 ay öncesi bi vajinal akıntım olmuştu dr a gitmiştim fitil vermişti geçmişti
tam tatil öncesi yine azdan bi akıntım ve kaşıntım başladı yine fitilleri kullanıcam gidene kadar mecburen,denizden çıktıkça da bikini altımı sık sık değiştirisem bişey olmaz herhalde di mii...???
mantar falanmı varki canım benimde çok oluyo akıntım yaa..doktoruna bi sorsaydın tekrardan ama zaten fitilin varmışya gidene kadar kullan bakalım inşallah geçerrr...dediğin gibi sık sık da değiştirirsen sorun olmaz herhalde

tuzlu suyla yada havuza girersen havuz suyuyla kalma bi sıkıntı olmaz ozaman plajlarda duş almak için yerler varya çıkar çıkmaz bi sudan geçiver canım geçmiş olsun

mantar falanmı varki canım benimde çok oluyo akıntım yaa..doktoruna bi sorsaydın tekrardan ama zaten fitilin varmışya gidene kadar kullan bakalım inşallah geçerrr...dediğin gibi sık sık da değiştirirsen sorun olmaz herhalde

O zaman bakteriyel olmayan mantar demişti
inşallah daha fazla enfeksiyon kapmam yaa...
yılda bir tatile çıkıyorum o da rezil olmaz inşallah..
:59:

bu arada bende bugün diyete başladım kızlar askerım agustosta gelıcek ve o gıttıgınden berı ınanılmaz kilo aldım :14: o gelene kadar zayıflamak istiyoruum akşam yemek için kolay bişiler aklınıza gelirse söleyin bana, düşük kalorili, akşamları sadece salatayla geçiştirim diyorum ama sıkılırım kesin 3 gün sonada bozarım diyeti :14:

bu arada bende bugün diyete başladım kızlar askerım agustosta gelıcek ve o gıttıgınden berı ınanılmaz kilo aldım :14: o gelene kadar zayıflamak istiyoruum akşam yemek için kolay bişiler aklınıza gelirse söleyin bana, düşük kalorili, akşamları sadece salatayla geçiştirim diyorum ama sıkılırım kesin 3 gün sonada bozarım diyeti :14:
esas kilolarr bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:69:ama bebek küçük olduğundan diyette yapamıyomkiiiii offffffffffffff:50:yine çorba falanda içde canım çokda aç kalırsan bir işe yaramazz bnde pazartesi başlayıp salı bitirenlerdenim canım patates falan haşla yumurta tok tutuyorya onklarda yada zeytinyağlı yemekler sebzeler ekmeksiz falan ye yani yemeklerden birazz

fırsat bulursam girerim canım,kociş pc yi kıskanıyo bazen başına geçince:1:
topu topu takıldığım yarım saat o da beyefendi spor haberleri izlediği zamanlar,adım ilgilenmiyo oluyo:1:

tmm o zaaman cnm bizde kociş yok daha rahatız :86:

esas kilolarr bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:69:ama bebek küçük olduğundan diyette yapamıyomkiiiii offffffffffffff:50:yine çorba falanda içde canım çokda aç kalırsan bir işe yaramazz bnde pazartesi başlayıp salı bitirenlerdenim canım patates falan haşla yumurta tok tutuyorya onklarda yada zeytinyağlı yemekler sebzeler ekmeksiz falan ye yani yemeklerden birazz

oyy öle alınan kiloya can fedaa canım Allah bağışlasın hayırlı evlat etsin sizee inşallaahhhh:69: sırf tatlılar yüzünden yaa tatlıyı kesebilsem belki veririm diyorum tam bi çikolata delisi oldum askere gittiğinden beri :27:

Back