• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

bnde iyimmm..ee nasılsn neler yaparsnn :)
napiyim çalışıyorum işteyim ve son 30 dakikam, sonra akrabamızın kınası var, çıkıp süslenip oraya gideceğim...
Genel olarak soruyorsan bursadayım, asker yolu beklerim, çeyiz hazırlığı yaparım, işe gider gelirim fln... öyle işte:1:
sen neler yaparsın? kimsin kimlerdensin anlatbakalım:1:

selm kızlar kimse yok mu artık burda neci göremiom hiçkimseyi :63:
gelmiyorlar walalhi, ben arada girip bakıyorum, kıpırtı yok hiç, bugün dayanamadım yazdım artık:1:

evlenecek olan kızlar , evlenmiş olanlar , bekarlar , nişanlılar , sözlüler ,yeni evliler , geçerken topik gözüme çarptı diyip gelenler cnm sıkkın bir sohbet etmek bana iyi gelcek diyenler , kısaca bu topikte bende olmalıyım diyen herkesi bekliorum güzel sohbetlerimiz olur inşallah :KK16:
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Back