• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ben geldiiiimmm.... sohbetci güzeller var mı kimseler. bu arada ben de Gül. Memnun oldumm :34:

Hoşgeldiiiinn gülll bende memnun oldum nasısın bakalım ?

23 yaşıma gireceğim.Bekarım.4 yıllık bir birlikteliğim var.Sevgilim askerde :43::43:

Aynı yaşta ve kaderdeyiz canım hoş geldin sende nerde askerin? ne kadar kaldı gelmesine ?

ben geldiiiimmm.... sohbetci güzeller var mı kimseler. bu arada ben de Gül. Memnun oldumm :34:
hoşgelmişsin canımmmm.menmun oldum tatlım nasılsınnn?

23 yaşıma gireceğim.Bekarım.4 yıllık bir birlikteliğim var.Sevgilim askerde :43::43:
allah kavuştursun bebeğimmm ..kız 23 tam idealdir boşver geçkalmış değilsinn hayatımmm

Teşekkür ederim Evet daha geç değil zaten uzun bir süre evlilik felan düşünmüyoruz biz.Ama gelince Allah nasip ederse söz yapacağız 25 felan daha ideal gibi

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım askerim İstanbul Maltepe'de.92 gün kaldı kısa dönem.Senin askerin nerde

benim şehrimde sevdiğin :16: benim askerim Ankara'da uzun dönem yapıyo 63 günümüz var bizimde. Askerliğin uzunluğu kısalığı olmuyo 1 ay bile olsa asker işte uzakta ayrı senden :14:

hayırlısı tatlım bak istanbuldaymış sevdiceğin atla gel kuzum ben bakarım sana

Ahh ne kadar gelmek istiyorum bir bilseniz...
Askerim disiplin cezası almış daha doğrusu komutanın onaylamasından sonra geçerli olacak.Bana dua et inşallah imzalamaz dedi.Sizde dua edin.
Bunu demeniz bile çok güzel Allah razı olsun

topiğimize bir sürü değişik arkadaşlar gelmiş ne güzel hoşgeldiniz kızlar :16::16:

Daha alışamadım aslında,üniversite hayatım boyunca flört ettik hep gelip gidiyordu,o psikolojiden kurtulamadım hala gidecekmiş gibi geliyor:1::1::1:
Cicim günlerindeyiz :9::9::9:

Back