- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldiiiimmm.... sohbetci güzeller var mı kimseler. bu arada ben de Gül. Memnun oldumm
23 yaşıma gireceğim.Bekarım.4 yıllık bir birlikteliğim var.Sevgilim askerde
Hoşgeldiiiinn gülll bende memnun oldum nasısın bakalım ?
Aynı yaşta ve kaderdeyiz canım hoş geldin sende nerde askerin? ne kadar kaldı gelmesine ?
hoşgelmişsin canımmmm.menmun oldum tatlım nasılsınnn?ben geldiiiimmm.... sohbetci güzeller var mı kimseler. bu arada ben de Gül. Memnun oldumm
allah kavuştursun bebeğimmm ..kız 23 tam idealdir boşver geçkalmış değilsinn hayatımmm23 yaşıma gireceğim.Bekarım.4 yıllık bir birlikteliğim var.Sevgilim askerde
Hoşbulduk canım askerim İstanbul Maltepe'de.92 gün kaldı kısa dönem.Senin askerin nerde
Merhaba
benim şehrimde sevdiğin benim askerim Ankara'da uzun dönem yapıyo 63 günümüz var bizimde. Askerliğin uzunluğu kısalığı olmuyo 1 ay bile olsa asker işte uzakta ayrı senden
Teşekkür ederim Evet daha geç değil zaten uzun bir süre evlilik felan düşünmüyoruz biz.Ama gelince Allah nasip ederse söz yapacağız 25 felan daha ideal gibi
Evet haklısın ama az kalmış sizinde ne güzel inşallah biter bir an önce
Merhaba
hayırlısı tatlım bak istanbuldaymış sevdiceğin atla gel kuzum ben bakarım sana
Merhaba Kızlar ben de 18 günlük evliyim daha
Hoşbuldum