• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

:52::52::52: evdeyken çok güzel ama çalışınca birazcık daha sıkıntılı oluyor canım.
yemeklerimi akşamdan yapmaya çalışıyorum ütü ve yıkanacak çamaşırlarım var işte :18::18::18: bide ctesi çalışıyorum temizlik içinde akşama bırakmam lazım :32:
Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayım:61:
Eşim yemeğe çok düşkün geçiştiremem :52:

Oooo taze gelinler gelmiş hoşgeldiniz kızlar
bende pek eski sayılmam 2 yıllığım ama ilk günlerin tadını doyasıya çıkarın
millet"bebek yap bebek yap"laflarını duymadan yaşayın doya doya ilk günleri...
Canım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı:32: Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazım:52:
Herkes söylediğiyle kalacak:66:

amin canım darısı tüm bekleyenlere :21: düğün şafagımız bu bakalım agustosta nasipse nikah düşünüyoruz :69: nişanlım tatbikatta agustosta evi tutucaz sonra eşylar falan alınack karar verces şuan birtek salon tutuldu balayı için otel ayarlandı:66:
ohh balayı yeri ayarlandıysa gerisi boş zaten canım, en önemlisini halletmişsiniz:1:
ötekiler de olur inşallah sırayla:34:

sabırsızlaar sizii :9::9: işi gücü bi otursunda bakalım aile eline bakmadan yuvamızı kuralım acele yok beklerim ben aşkımı yıllarcaa dahaa nasolsa alıştık :9:
bizim beklicek pek bişeyimiz kalmadı canım, sadece askerlikti beklediğimiz, bikaç ay hazırlıklarımızı tamamlayıp yuvamıza geçmeyi düşünüyoruz, kısmet tabi, bir aksilik olmazsa... inşallah olmaz, yeter artık:1:

Canım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı:32: Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazım:52:
Herkes söylediğiyle kalacak:66:
canım en güzeli walla, şimdi en güzel günleriniz, tadını çıkartın, başkalarının laflarına kulakjlarınızı tıkayın:34:

bizim beklicek pek bişeyimiz kalmadı canım, sadece askerlikti beklediğimiz, bikaç ay hazırlıklarımızı tamamlayıp yuvamıza geçmeyi düşünüyoruz, kısmet tabi, bir aksilik olmazsa... inşallah olmaz, yeter artık:1:

darısı başıma inşş canım, olmaz bişi kötü düşünme hiç herşeyin en güzeli gelsin bulsun kk hatunlarıınıı :9: :kkk:

Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayım:61:
Eşim yemeğe çok düşkün geçiştiremem :52:

evet güzel oluyor canım. ütüleri de geç saatte yapabilirsin çok iyi oluyor güneş falan da olmuyo yaaa tv izlerken rahat rahat oluyor :24::24::24:

istanbuldannn günaydınlarrrrr herkeseeeeee:119::71:

selam canım. istanbulun neresinden :26:

Back