Galiba ben çıkıyorum iyi günler
Görüşrüz canım sanada iyi günleer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba ben çıkıyorum iyi günler
Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayımevdeyken çok güzel ama çalışınca birazcık daha sıkıntılı oluyor canım.
yemeklerimi akşamdan yapmaya çalışıyorum ütü ve yıkanacak çamaşırlarım var işte :18::18::18: bide ctesi çalışıyorum temizlik içinde akşama bırakmam lazım
Canım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazımOooo taze gelinler gelmiş hoşgeldiniz kızlar
bende pek eski sayılmam 2 yıllığım ama ilk günlerin tadını doyasıya çıkarın
millet"bebek yap bebek yap"laflarını duymadan yaşayın doya doya ilk günleri...
selam kızlar
ohh balayı yeri ayarlandıysa gerisi boş zaten canım, en önemlisini halletmişsinizamin canım darısı tüm bekleyenlere düğün şafagımız bu bakalım agustosta nasipse nikah düşünüyoruz nişanlım tatbikatta agustosta evi tutucaz sonra eşylar falan alınack karar verces şuan birtek salon tutuldu balayı için otel ayarlandı
bizim beklicek pek bişeyimiz kalmadı canım, sadece askerlikti beklediğimiz, bikaç ay hazırlıklarımızı tamamlayıp yuvamıza geçmeyi düşünüyoruz, kısmet tabi, bir aksilik olmazsa... inşallah olmaz, yeter artıksabırsızlaar sizii işi gücü bi otursunda bakalım aile eline bakmadan yuvamızı kuralım acele yok beklerim ben aşkımı yıllarcaa dahaa nasolsa alıştık
canım en güzeli walla, şimdi en güzel günleriniz, tadını çıkartın, başkalarının laflarına kulakjlarınızı tıkayınCanım 2 yıl hiç düşünmüyoruz bebek yapmayı Bu günler bir daha geri gelmez doya doya yaşamak lazım
Herkes söylediğiyle kalacak
bizim beklicek pek bişeyimiz kalmadı canım, sadece askerlikti beklediğimiz, bikaç ay hazırlıklarımızı tamamlayıp yuvamıza geçmeyi düşünüyoruz, kısmet tabi, bir aksilik olmazsa... inşallah olmaz, yeter artık
darısı başıma inşş canım, olmaz bişi kötü düşünme hiç herşeyin en güzeli gelsin bulsun kk hatunlarıınıı
aminnn inşallah canım, ondan sonra da bebek bekleyenler topiğinde buluşuruz kısmetse
bursa'dan istanbul'a selamlarrr... sevdiğimmm yarimmm istanbuldaistanbuldannn günaydınlarrrrr herkeseeeeee:119:
Ayyyy sorumluluklar büyük:44: İyi fikir canım yemeği akşamdan yapmak,ben de işe başlayınca öyle yapayım
Eşim yemeğe çok düşkün geçiştiremem
istanbuldannn günaydınlarrrrr herkeseeeeee:119:
günaydın kızlarrrr.....
Günaydınlarrr:80:
bursa'dan istanbul'a selamlarrr... sevdiğimmm yarimmm istanbulda
Günaydın kızzlarrr...
evet güzel oluyor canım. ütüleri de geç saatte yapabilirsin çok iyi oluyor güneş falan da olmuyo yaaa tv izlerken rahat rahat oluyor
selam canım. istanbulun neresinden :26:
[COLOR=""]selamm canımcımm sarıgazide oturuyorum