- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Selam şekerler bende geldim
2 senelik evliyim bende allah bozmasın çook mutluyum
herkese tavsiye ederim evliliği..:))
sadece istediğim işi bulamıyorum tek sorunum bu şimdilik..
ooooooooo tanıdık biri gelmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooo tanıdık biri gelmiş
kuzum diğer topiğimiz boş kaldı çokevet yaa baktım julia'cım topik açmış hemen atlayayım dedim :))
herkese merhaba arkadaşlar bende erkek arkadaşımla 3 yıl önce o askerdeyken tanışmıştık vandan edirneye süren bir aşkın hikayesi bizimki temmuzda nişanımız var kısmetse onun telaşı içersindeyiz hazırlıklar tamamlandı sayılır, topiğimiz hayırlı olsun güzel bol sohbetler bizlerle olsun kızlarrrr
ne var yokkk bende sıkıntı varrrr akşama ne yemek yapsam diyee hahaaa:18:aman hiç anlamıyom şu yemek işinden yahuuueee ne var ne yok anlatın bakalım
allah bozmasın tatlım bnde 1.5senelik evliyim daha 21 yaşındayım ama keşke daha erken evlenseymişim diyorum kocişimi çok seviyom vallahaaa bnde tavsiye ederim kesinlikle......neyi bulamıyorsun güzelim anlamadımmSelam şekerler bende geldim
herkese merhaba arkadaşlar bende erkek arkadaşımla 3 yıl önce o askerdeyken tanışmıştık vandan edirneye süren bir aşkın hikayesi bizimki temmuzda nişanımız var kısmetse onun telaşı içersindeyiz hazırlıklar tamamlandı sayılır, topiğimiz hayırlı olsun güzel bol sohbetler bizlerle olsun kızlarrrr
kuzum diğer topiğimiz boş kaldı çok [/COLOR][/COLOR]
maalesef hayatımm
ne var yokkk bende sıkıntı varrrr akşama ne yemek yapsam diyee hahaaa:18:aman hiç anlamıyom şu yemek işinden yahuuu
evli olmak böle bişi herhal
hayırlı olsun canım çok güzel telaşlar bunlar umarım herşey ağzınızın tadıyla güzelce geçer,mutluluklar dilerim...
kuzum diğer topiğimiz boş kaldı çok
maalesef hayatımm
bizde burdan devam ederiz kuzum
Selammm kızlarr...
Yeni topik hayırlı olsuunn..Bende zıpladım geldimm...Ben evliyim daha 6 aylık.Taze gelin sayılırım işte...yaş 31..Yaşlanıyomuyum neee:97:
yok kız ne yaşlanması daha yolun başı be en güzel dönemdesin
allah dan eşim yemek aramaz ne bulsa yer garibmde pekde sıkıntı olmuyo ama insanda şaşırıyo kardeşim hergün ne yapsam diene var yokkk bende sıkıntı varrrr akşama ne yemek yapsam diyee hahaaa:18:aman hiç anlamıyom şu yemek işinden yahuuu
evli olmak böle bişi herhal
slmmmmmm...amanınnnn taze gelinde gelmişşşş durr bakalım canımmm daha ne yaşlanması yahuuuu bacımSelammm kızlarr...
Yeni topik hayırlı olsuunn..Bende zıpladım geldimm...Ben evliyim daha 6 aylık.Taze gelin sayılırım işte...yaş 31..Yaşlanıyomuyum neee:97:
Bilmem bana öyle geliyor işte...Elimde olsada 20.yaşlaara geri dönebilsem...
Ahh şu akşam yemeği derdi ne sıkıntıdır yaaa....Allahtan benim eşimde seçmez...Alahtan yaz geldi...Karpuz peynir kurtarıcı olacak
Ahh şu akşam yemeği derdi ne sıkıntıdır yaaa....Allahtan benim eşimde seçmez...Alahtan yaz geldi...Karpuz peynir kurtarıcı olacak
ne güzel doğru ınsanla ewlilik..allah bozmasn cnm inş en kısa zamanda bulursn istedgn gbi bir iş