• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

Selam şekerler bende geldim
2 senelik evliyim bende allah bozmasın çook mutluyum
herkese tavsiye ederim evliliği..:))
sadece istediğim işi bulamıyorum tek sorunum bu şimdilik..:50:

ooooooooo tanıdık biri gelmiş :64:

herkese merhaba arkadaşlar :16: bende erkek arkadaşımla 3 yıl önce o askerdeyken tanışmıştık vandan edirneye süren bir aşkın hikayesi bizimki :69: temmuzda nişanımız var kısmetse onun telaşı içersindeyiz hazırlıklar tamamlandı sayılır, topiğimiz hayırlı olsun güzel bol sohbetler bizlerle olsun kızlarrrr :32:

evet yaa baktım julia'cım topik açmış hemen atlayayım dedim :))
kuzum diğer topiğimiz boş kaldı çok :36:
herkese merhaba arkadaşlar :16: bende erkek arkadaşımla 3 yıl önce o askerdeyken tanışmıştık vandan edirneye süren bir aşkın hikayesi bizimki :69: temmuzda nişanımız var kısmetse onun telaşı içersindeyiz hazırlıklar tamamlandı sayılır, topiğimiz hayırlı olsun güzel bol sohbetler bizlerle olsun kızlarrrr :32:

aramıza h.g cnm nasılsın :70::16:

eee ne var ne yok anlatın bakalım :70::37:
ne var yokkk bende sıkıntı varrrr akşama ne yemek yapsam diyee hahaaa:18::27:aman hiç anlamıyom şu yemek işinden yahuuu

allah bozmasın tatlım bnde 1.5senelik evliyim daha 21 yaşındayım ama keşke daha erken evlenseymişim diyorum kocişimi çok seviyom vallahaaa bnde tavsiye ederim kesinlikle......neyi bulamıyorsun güzelim anlamadımm

merhabalarrrrr:74:bizimde öyleydi canım eşim adanalıydı bn balıkesirlii nerdennn nereye ama nasip işteee bizimde temmuzda olmuştu nişanımızzz şimdiden hayırlı olsun:54:

hayırlı olsun canım çok güzel telaşlar bunlar umarım herşey ağzınızın tadıyla güzelce geçer,mutluluklar dilerim...

kuzum diğer topiğimiz boş kaldı çok :36:[/COLOR][/COLOR]

maalesef hayatımm:19:

Son düzenleme:
Selammm kızlarr...

Yeni topik hayırlı olsuunn..Bende zıpladım geldimm:60:...Ben evliyim daha 6 aylık:17:.Taze gelin sayılırım işte:21:...yaş 31..:25:Yaşlanıyomuyum neee:97:

Selammm kızlarr...

Yeni topik hayırlı olsuunn..Bende zıpladım geldimm:60:...Ben evliyim daha 6 aylık:17:.Taze gelin sayılırım işte:21:...yaş 31..:25:Yaşlanıyomuyum neee:97:

yok kız ne yaşlanması daha yolun başı be en güzel dönemdesin :6::6:

ne var yokkk bende sıkıntı varrrr akşama ne yemek yapsam diyee hahaaa:18::27:aman hiç anlamıyom şu yemek işinden yahuuu

evli olmak böle bişi herhal :69::36:
allah dan eşim yemek aramaz ne bulsa yer garibmde pekde sıkıntı olmuyo ama insanda şaşırıyo kardeşim hergün ne yapsam die

Selammm kızlarr...

slmmmmmm...amanınnnn taze gelinde gelmişşşş durr bakalım canımmm daha ne yaşlanması yahuuuu bacım

ne güzel doğru ınsanla ewlilik..allah bozmasn cnm:nazar: inş en kısa zamanda bulursn istedgn gbi bir iş

Ahh şu akşam yemeği derdi ne sıkıntıdır yaaa....Allahtan benim eşimde seçmez...Alahtan yaz geldi...Karpuz peynir kurtarıcı olacak:27:

Valla dünden yemek yapmıştım,bugün onu yeriz yarın kayınvalidemlere geçeriz çünkü kısmetse cuma günü tatile çıkıcaz yemek yapmama gerek kalmayacak bi 10 gün kadar :27:

Back