Evlenecegin adam

Ay canım yorumun beni çok mutlu etti.Bu soruma beklediğim en güzel,bana en açıklayıcı gelen cevap oldu çok teşekkürler bu hissin biraz geldiğini öğrendim ya artık içim daha rahat :)

Ay canım yorumun beni çok mutlu etti.Bu soruma beklediğim en güzel,bana en açıklayıcı gelen cevap oldu çok teşekkürler bu hissin biraz geldiğini öğrendim ya artık içim daha rahat :)

Özür dilerim ben de dedim zaten kusursuz insan yoktur diye ama burda birileri birilerine yardım etmek istiyorsa ve bu Yüzden buraya gelip birseyler yazıyorsa araya gelip beni tersleyen Cümleler kuranları görünce kızdım o kadar.mesela sizin cümleniz de öyle değil alaycı değil Yapıcı.Yoksa tabi ki benim de bana göre,herkese göre kötü özelliklerim var.Evet öyle bi adama aşık olmuştum ki bitiyormuş bi süre sonra.bitmemesini ya da her koşulda tahammül edebileceğim onun bana edebileceği birini istiyorum bu Yüzden evleneceğim adam gibi bi tabir kullandım yoksa dediğim gibi yaşımda küçük hani herkesle evlenicem diye de çıkamam ..ya da benziyoruz diye çıkarım ama evlenemem çünkü sıkılmışızdır çok benzediğimiz için.

güzelmiş ama ya,iyi bi örnek oldu teşekkürler :) Allh tamamını getirsin inş

Bence senin karşına daha kusurunu bile kabul edebileceğin biri çıkmamamış
Evet bi çocuk vardı mesela aşık Olmasına çok aşığım.Ama bişi vardı yani sevgililiği bile yürütemedim, çok ilginç geldi.Ailelelerimize kadar herşeyi mis okadar uyumluydu ki ama olmadı çocuk da bişi itti beni .ya hiç bi sebep yokken ya benim çekingenliğimden.

Ben esimle cikmaya başlayali sadece 2 ay olmuştu gunluge yazmiztim bu adam benim benim alin yazim ben bu adamla evlenecegim icime doğuyor diye ben hissettim 2 sene flort 1 sene nişan ve evlendik 3 sene once bunu hissetmisim
Çok şanslıymışsın canım.Allah tamamını getirsin

Ben aşık olup evlendiğim adamdan ilk 3 sene nefret ediyordum. Bence bir ilişkiye evleneceğim diye başlamak da yanlış,bu benim evleneceğim insan değil diye başlamak da yanlış. Koy verin gitsin
ay kızlar, çok tatlısınız, teşekkürler

Aslında 2 tanesi hayır,ama artık bu sorular hep Aklımda olacak :) ve gerçekten de en küçük bi Şüphe bitiriyor.belki bu da anlamama,anlamamıza yardımcı olcK.

Çok iyi konuştun be. çooook teşekkürler

Sevgili olmadan da az çok tanıdığım insanlar ki bişi itiyordu.son örneğe de bayıldım teşekkürler

Evet ya mantıklı aşk olsun canımı yesin

Çok sevindim sizIn adınıza.İnşallah hepimize olsun bu güzel dualarınız.Allah mutluluğunuzu daim etsinSağlıklı bebekleriniz olsun inşallah :)

Hehe dert etme sakın bunu. Ben tamamen senin karakterinle ilgisi olduğunu düşündüm. Sadece karşındaki insanı güzelce elekten geçir. Cimri olmasın, anne kuzusu olmasın, temiz olsun, değer verdiğini hisset :) vs vs. Kendini fazla dinleme

Bazı insanların hissiyatı kuvvetliyse eğer evlendiği ikişiyi görünce bunu hisseder. Kalbi çarpar, eli tutulur dili bağlanıverir ve hissiyat konusuna inanırım. Evliliğini ayakta tutamayacak hiç bi kalbe rastlamamanız dileğimle.. :)

nisanliyken yada sevgiliyken iisin cicim aylari oluyo sonra ........ oluyo.sorumluluk sahibi olsun.anneci olmasin.sana deger versin tabi 3uncu secenegi evlenmeden anlayamaxsin.

Benim icime hic oyle bir his dogmamisti zaten evlenmeyi dusunmuyordum esimide ilk gordugumde hiç tarzim degil diye dusunmustum ama yildirim nikahi oldu

doğru insanı bulunca en büyük kusurunu bile kabulleniyosun merak etme daha doğru insanı bulamamışsın demekki :)

Bu arada eşim bana arkadaşlık teklif ettiğinde "amaan yazık ya kabul edeyim sanki evlenicez mi" demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…