Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
adam gibi adam ise anlaşılır.kendine sorman gereken sorular şunlar :Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
Evlenmeyi düşünmek için önce tanıyıp sevgili olmak gerek.Birini görünce,hah işte bu benim evleneceğim adam demekle olmuyor.İyice tanımak şartlar ve kafa yapıları uyuyorsa evlenme kararı almak lazım.Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
bu iş kumardır şekerim .Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
Hayır öyle demekten kastım hani biraz düzgün olsun ya da bazı özelliklerimiz benzer olsun diye hani sırf asık oldum adam biraz yüzüme Güldü diye başlamasak Lazım dedim.Yoksa yasımda küçük bu kadar Evliliği de takmadım sandığınız kadar yaniEvlenilecek adam yok, eğlenilecek adam var.Bir adamın yanındayken eğleniyorsan, birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan o evlilik yürür.
Bu arada ilişkilere sonunda evlilik olmayacak diye başlamamak yapacağın en büyük hata olur. Evlenmek için sevgili olunur mu? Bence olunmaz...
Evet aynen öyle oluyor ve bitiyor aşk ya,bunu farkettiğimden beri böyle Şeyler soruyorum aslında.Hani evleneceğim Adamı anlamak bu Yüzden çok istiyorumAşık olduğunda kriter mriter kalmaz genelde:) hatalarını görmek istemesin. Ufak tefek şeyler gözüne batmaz. Bunu anlamazsin hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?