• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecegin adam

Ben esimle cikmaya başlayali sadece 2 ay olmuştu gunluge yazmiztim bu adam benim benim alin yazim ben bu adamla evlenecegim icime doğuyor diye ben hissettim 2 sene flort 1 sene nişan ve evlendik 3 sene once bunu hissetmisim

Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm

Ben o anlayabilengillerden değilim yoksa şu an evli olduğum adam asla benim evlenebileceğim adam değilmiş :KK14::KK14::KK14:

Ben aşık olup evlendiğim adamdan ilk 3 sene nefret ediyordum. Bence bir ilişkiye evleneceğim diye başlamak da yanlış,bu benim evleneceğim insan değil diye başlamak da yanlış. Koy verin gitsin:KK48:

Benim arkadaşım yanında bile durmasına tahammül edemediği birisi ile evlendi, zamanla aşık oldu. Ben ona diyordum ama sen bununla evleneceksin çok büyük konuşuyorsun diye. Aşk acısını unutmak için çıktı sonra aşık oldu. :cool:

Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
adam gibi adam ise anlaşılır.kendine sorman gereken sorular şunlar :
1.bu adamla mutlu muyum?
2.onu düşündüğümde yüzümde tebessüm mü var yoksa kara kara düşünceler mi?
3.bana eş çocuklarıma iyi bir baba olabilir mi?
4.beni ailesi yada bir başkasına karşı ezdirir mi yoksa yanımda mı olur?
5.evini idare edebilir mi ?
6.en zor zamanımda gider mi yoksa bana destek mi olur ?
cevabın evete bu adam evlenilecek adamdır işte

Maço, darkafali, cinsiyetci, kadini meta gibi goren, ben erkegimle baslayan ayrimci cumleler kuran, etrafindaki kadinlari sahiplenen (kisitlamaya yonlendirmeye calisan) kitap okumayan, duzgun konusamayan ve pasakli adamlarla lisede bile arkadaslik etmezdim. Sevgili olmayi gectim, arkadas olmazdim, iki kelimelerine bile tahammul edemiyorum cunku boylelerinin.
Dolayisiyla sevgililerim bana gore bir erkegin sahip olmasi gereken ozelliklere sahip kisiler oldular. Onlardan da film muzik zevklerimin uyustugu, ideolojik fikirlerimizin ve dunya gorusumuzun ortustugu, cinsel cekimin yuksek oldugu, dolayisiyla en cok asik oldugum adamla da evlendim. Zaten boyle birini bulunca ayrilamazsin, eksik yarin tamamlanmistir cunku. E bu toplumda da ömür boyu sevgili kalmak kastigi icin evleniyorsun iste :)

Evlenmeyi düşünmek için önce tanıyıp sevgili olmak gerek.Birini görünce,hah işte bu benim evleneceğim adam demekle olmuyor.İyice tanımak şartlar ve kafa yapıları uyuyorsa evlenme kararı almak lazım.

bu iş kumardır şekerim .
insanların % 90 ı beğenerek alır kocasını
Boşananların da çoğu beğenerek alır .
Garantisi yok bu bir kumardır
ya kazanırsın ya kaybedersin .

sevgili olmadan evlenip evlenmeyeceğini nasıl anlıyorsun, mesela belki senin gözüne batan özellik adamın gayriihtiyari yaptığı bir hareket, adamı belki yanlış tanıyorsun.
sevgililik bu kadar ciddi bir kurum değildir, sevgilinden ayrılınca 3 çocukla dul kalmıyorsun, bu kurum zaten birbirinizi tanımanız için var.
sevgililerim oldu, hiçbiriyle evlenmedim ama hiç pişman değilim o adamları tanıdığım için, hepsi çok eğlenceli çok keyifli, çok iyi adamlardı ama iş bir yere geldi uyuşamadık ve ilişki bitti.
hayatı akışına bırakmayı dene bence, keyfine bak azıcık, ilişki gittiği yere kadar gider gitmediğinde biter. şahsen ben one night stand olarak başlayıp evlilikle devam edip 3. çocukla taçlanan ilişki biliyorum.

İlk görüşte işte evleneceğim kişi diyenler uyduruyor bence.Ben o ana dair çok az şey hatırlıyorum ne hissettiğimi hatırlamıyorum ama tanıdıkça hatta ikinci ve üçüncü görüşmemizde tam sen daha önceleri nerelerdeydin dicektim ki aynı şeyi o söyledi.Ve doğru insan karşına çıktığında kusur kalmıyor zaten bazı engeller olabilir onlarda el birliğiile atlatılır.
Önemli olan kızlar sabırlı olun,tanıyın,ve uyanık olun.Aşk çok önemli ama evlilik için aşkın bile mantıklısı makbul.Net.

sana değer veriyorsa ,
en az kendi kadar seviyorsa,
sen de aşıksan benim için tamamdır.

Biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz. İşyerinde ilk gördüğümde hissetmiştim evleneceğim kişi olduğunu sonra çok alakasız bir yerde tanıştık :) Yani işyeri ortamında değil de benim liseden bir arkadaşımın doğum gününde :) Zaten tanıştıktan 8 ay sonra da evlendik :) Allaha şükür... Kız kardeşim de nişanlı o nişanlısı ile 5 yıldır birlikte daha ilk gördüğünde içinden işte evleneceğim insan demiş. Kısmetse yakında düğünleri var. Biz gibi olanlarda var, amannnn ben bununla hayatta evlenmem deyip çok çok mutlu evlilikleri olanlar da. Önemli olan hayırlısı olması.. İnşallah her yeni güne birlikte uyanmaktan keyif aldığınız, ne yaşarsanız yaşayın yanınızda olan, birlikte yaşlandığınız için her daim şükrettiğiniz bir eşiniz olur. Benim için en önemli olan şey, Allah'ı, Kuran-ı Kerim'i iyi bilen (mealini yani) dinci değil gerçekten dindar olan bir insanla hayatımı birleştirmekti. Hep duam da buydu. Allah da gönlüme göre verdi. Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah..

Bunu bilemezsin ki
Ben 23 yaşındayken, eşim bana bir gün seninle evleneceğim demişti(ikimizin hayatında da başkası vardı o zamanlar)
Okkalı bir küfür ettim içimden :)
Ayy dedim hayatta yapamam bu ukala adamla
35,5 yaşımdayken evlendik :)
Hayat ne getirir, ne götürür bilemezsin, ilişkilerde illa evlenilecek diye bir şey yok
Zaten flört etmenin amacı da birbirini tanımak değil mi
Nasip bu işler, peşinden gitmekle ya da gitmemekle olmuyor

Evlenilecek adam yok, eğlenilecek adam var.:KK53: Bir adamın yanındayken eğleniyorsan, birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan o evlilik yürür.

Bu arada ilişkilere sonunda evlilik olmayacak diye başlamamak yapacağın en büyük hata olur. Evlenmek için sevgili olunur mu? Bence olunmaz...
Hayır öyle demekten kastım hani biraz düzgün olsun ya da bazı özelliklerimiz benzer olsun diye hani sırf asık oldum adam biraz yüzüme Güldü diye başlamasak Lazım dedim.Yoksa yasımda küçük bu kadar Evliliği de takmadım sandığınız kadar yani

Aşık olduğunda kriter mriter kalmaz genelde:) hatalarını görmek istemesin. Ufak tefek şeyler gözüne batmaz. Bunu anlamazsin hissedersin
Evet aynen öyle oluyor ve bitiyor aşk ya,bunu farkettiğimden beri böyle Şeyler soruyorum aslında.Hani evleneceğim Adamı anlamak bu Yüzden çok istiyorum

Back
X