• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecegin adam

Bazı insanların hissiyatı kuvvetliyse eğer evlendiği ikişiyi görünce bunu hisseder. Kalbi çarpar, eli tutulur dili bağlanıverir ve hissiyat konusuna inanırım. Evliliğini ayakta tutamayacak hiç bi kalbe rastlamamanız dileğimle.. :)
Hiç birimiz rastlamayız inşallah,teşekkürler tavsiyelerin için

hangi iki tanesi? :KK14:
Yüzümde bazen tebessüm olsa da Cogu zaman kara kara Düşünceler oluyor ve bu tebessümlerin aşktan OLDuğunu düşünüyordum kaara kara Düşünceler aşk bitmeye başladığında çoğaldı.İkincisi destek de olacağını düşünmüyorum en azından heR konuda :stop:

Yüzümde bazen tebessüm olsa da Cogu zaman kara kara Düşünceler oluyor ve bu tebessümlerin aşktan OLDuğunu düşünüyordum kaara kara Düşünceler aşk bitmeye başladığında çoğaldı.İkincisi destek de olacağını düşünmüyorum en azından heR konuda :stop:
çok seviyorsa kara kara düşünmezsin çünkü sevginin her engeli aşabileceğini bilirsin kötü ne olursa olsun ortadaki siz gerçeği her an yeterli olabilmeli bence :KK14:eğer her konu da destek olmazsa hayat çok zor olur sonuçta aile olacaksınız birbirinize destek olmadan da çok zordur aile ortamı

Back
X