Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eski sevgilimle görüştüğümü söylediğim uyuz adama karşı tabi ki heyecan duymam ve onunla evlenmek istemem. senin bilinçaltın harekete geçmiş ve olaya heyecan katmak için elinden geleni yapıyorsun, ama karşındaki adam taş duvar ve özür dilerim ama karaktersiz. seni sevdiğinden değil.

ben de azıcık şuradan erkekleri tanıdıysam, sözlüsü evlenince bunları burnundan fitil fitil getirir.

Evet gercektende cok enteresan.....CADIARZU

Tipik türk erkeginin reaksiyonu cok daha farkli olurdu emme neyse....fisfisfis

Bence diğer sevgili bahane gibi sözleneceğin kişi ile iyi, beni seviyor, ailem onaylıyor ve biliyor vs. diye evleneceksin gibime geldi.Gerçekten sözlünü sevsen, öbürünü gözün görmezdi. Ya ciddi bir ilişkiye hazır değilsin ve bu midesiz dediğin adamı bahane ediyorsun, heyecanlanıyorum diye ya da dediğim gibi aslında sen sözlünle evlenmek istemiyorsun çünkü sana sıkıcı geliyor. Kadınlar çoğu zaman aradıkları erkekte olması gereken özellikleri kafasında liste haline getirirler, buna uygun birini bulurlar ama teoride işe yarayan şey, pratikte işe yaramayabilir senin örneğinde olduğu gibi.Bence bir süre 2 ile de görüşme ve kararını ver.Sözlünle beraberken heyecanlanmadığını düşünüyorsan evlenme.Evlilik birçok şeyin birleşimidir, heyecan da önemli bir faktördür.

Canım ya yasak olduğu için çekti sanırım ama gerçekten yanlış bir durum bende erkek arkadaşımla 4 yıldır çıkıyorum hatta geçen sene aynı sınıftaydık okuldan sonra çıkıp saatlerce dolaşıyorduk tamam bu kadar fazlaydı benim için..Neyse konunun dışına çıkmayım..

Herzaman heyecanlanamassın tabikii de ama ben her görüştüğümde tatlı bir heyecan oluyor içimde,boynuna sarılasım geliyor tabiki zaman zaman sıkılıyorum ama onu çok seviyorum hiç demediiim neden her gördüğümde neden heyecanlanmıyorum diye kısacasıı:hulya:

Ne güzel seni seven bir insan var.O midesiz diye tabir ettiğin insanla hiç görüşmemen gerekiyordu kendini engellemeliydin bence..İlerde bence aklna gelirse huzursuz olur ki zaten şimdiden sinyallerini yakmış durumdaa:1closedeyes:

Sevgi diyorum ve aşık değilsiniz diyorum ben boşuna kendinizi kandırmayın diyerek de ekliyorumm

Ya bence bu arkadaşın yaptığıda,savunduğuda yannlıışşş.Kendi hatasını doğruymuş gibi gösterecek,onu vicdanen rahatlatacak birini arıyor ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla hala bulamamış olayı gerçekten geyiğe çevirmiş.Ne istediğini bilmeyen bir kız,bu kızın gözünü korkutup üç buçuk attırmış bir yakışıklı erkek,sevdiğini sanan bir sözlü.Ya bunlar yılan hikayesi gibi geldi.Beni seven birini ne olursa olsun kandıramam,heyecan olması gerekmez onsuz olamıyor,sesini duymadan yapamıyorsan bence buda bir heyecandır yada alışkanlık olmuştur.Senin aradığın heyecanın şeklini tarif et tabi edebilirsen

ben de azıcık şuradan erkekleri tanıdıysam, sözlüsü evlenince bunları burnundan fitil fitil getirir.

haklısın..kimse aldatılmayı hazmedemez..

eğer buna rağmen erkek ağlıyorsa, sadece kadını kaybetmek korkusundandır..

ve birgün bu korku bitince, asıl kabusun başladığı gün o gün olur...

şu seni heyecanlandıran çocuk varya onunla iki ay görüş heyecen felan kalmaz. gelip geçici güzelim bunlar. heyecan değil aşkı ara...

ben erkek olsam kusura bakma ama arkadasım seninle evlenmem ! niye diyiceksin karakterin oturmamış evlilik sadakat saygı beklerrr....Sen dada evlenmeden eski erkek arkadasınla görüsüyorsun..Anladım kadarıylada sımdıkı sevgılıne anlatıyorsun ve oda aglıyor...Ben bunu nişanlıma yapsam kapının onune koyar beni...Heycan dedigin nedir biliyormusun canısı seni aradıgındaa sesin titirıyorsaa seni sevdigini soyledıgındee ıcın cız edıyorsa bundan güzel heycanmı olur...Sen heycan degilll eglenceee istiyorsun günün ilişkin maraton geçsin istemiyorsun ki bunda haklısın çünkü gençsin!! peki evlenince napıcaksın ? yine heycan mı arıycaksınn? Aşıgım ama heycanlanmıyorum dıyorsunn aşık olan seven insan nasıl heycanlanmaz yahu anlam veremıyorumm....K bakma seni üzmek istemem ama benim düsüncem bu

Son düzenleme:
acaba diyorum yine mi fake.... inş değildir...çünkü bu aralar erkek arkadaşını aldatma,annenin babayı aldatması gibi bir sürü kadının erkeği aldattığını konu alan sorunlar paylaşılıyor... anlayamıyorum neyin ne olduğunu !!
neyse ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam çeker giderdim,sizin de asla bi daha yüzünüze bakmazdım... aldatıyorsunuz tabi ki... sizin ondan başkasıyla fiziksel olarak bi araya gelmeniz öenmli değil,başkasını düşünseniz bile aldatmışsınızdır benim gözümde...bence siz yol yakınken vazgeçin...çünkü evlenince de gönlünüz başkasına kayabilir...en başta saygınız yok evleneceğiniz kişiye...

Hımm..
Baya karışık.Bence hayat heycanla yok efendim aşkla sürmüyor,mantığını kullan biraz.

evlilikte heyecan diye birşey yok.
bence sen hiç evlenme.heyecanlandığın kişiyle flört et.ama ötekini bırakman lazım.kaydirigubbakcemile

bence sen daha çocuksun büyü sora evlen

evlenmek böle kolay sey degil..oyuncak degil daha dogrusu daha sözlencegin insana bunlari yasatiyosan evlenipte cocuguda kendinide yakma..18 yasimda evlendim pesimdede cok kisi vardi ama bi kere kafami kaldiripta birine bakmadim acebami demedim..bu isler akillla ölcülür yasla degil...isterse 30unda olsun yine akli kariscagi varsa karisir....karsindaki kisiyi yeterince sevseydin bi baskasindan ümit etmezdin mutlulugu...sorunun su bence sözlencegin kisiyi yeterince sevmiyorsun sadece onla olmak seni mutlu ediyor belki sevilmek deger verilmek hosuna gidiyor...ama diger kisiyide sevmiyorsun cünkü karaktersiz dedigin bi insani sevemezsin insan sevdiginin o yönlerini bu kadar kolay ifade edemez...sadece kafan karisik....bu karisiklikta sözlenipte yakma birilerini ailelerde görüsüyormus milleti nisan falan ugrastiripta sonra hayal kirikligina ugratma....

gözün hep o heyecan duyduğun kişiyi arayacak.. oyüzden evliliği olabildiğince ertelemeli ve kendine sağlıklı düşünebilmen için zaman tanımalısın.

Gercekten beni ciddiye alarak tavsiyede bulunan yada fikirlerini belirtenlere tskler ederim.

Inanmayanlarda kendi bilir. Burda bisey atarak ne gibi cikarim olacak ? O kadarda degil yani, cidden yapanlar varmi boyle biseyya ?

Kisaca olayi aydinlatiyim, o konustugum kisi eski sevgilim degil eskiden gorustugum biri iliskiye dogru gitcekti ama o aralar dengesizdi onun icin olmadi onunla bisey, ama simdi yine ciddi bir iliskim varken karsima cikmasi kafami karistirdi degilde, bende olmayan seyleri ortaya cikardi, heyecan denen sey su anki iliskimde yokmus. Zaten 1 -2 konusmada sildim attim, sevgilimede anlattim durustce cunku icime atsaydim daha kotu olcaktm, o tabi olaylari detayi ile bilmiyor, onun beni rahatsiz ettigini ve ondan kafamin karistigini dusunuyor anladinizmi arkadaslar?

Herneyse dersimi aldim, korkuyorum aslindada basima bela olcak diye, herneyse..

Ayrica karakterimle ilgili bazi hos olmayan yorumlar okudum, lutfen burdan okudugunuz kadari ile yargilamayin kesinlikle yaptigim isi savunmuyorum konusmamaliydim ama insaniz, hata yapariz ders aliriz cogu sefer dimi bayanlar ? O aradada sevgilimle aramin biraz bozuk olmasina denk geldi ilgisi hosuma gitti o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…