• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazmıyım dedim dedim şiştimm resmen ekran başında. Aklınızı başınıza toplayın çocuk oyuncağı mı bu sözlenmek, evlenmek. Dertsiz başa dert resmen bulmuşsun . Aranıyo musunuz allah aşkına. Sadece sözlenmek meselesi değil ki bu sağlam bassın ayaklarınız yere. Hayat üzerinde oyun oynanmayacak kadar kaygan bir zemin.

heyecan dediğin nedir ki güzelim.Evlenince zaten heyecan bitiyor.O seni heyecenlandıran çocukla evlensende bir süre sonra bitecek.seni heyecanlandırıp peşinden gittiğin kişinin gerçek benliği kalacak sana.Evlilikte önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı.Dış görünüş önceleri önemli gibi geliyor ama sonra anlayayaksın ki aslında koca bir hiç...Dünya yakışıklısı olmuş karaktersiz olduktan sonra ne işe yarar söyler misin?Nişanlın olan çocuk seni gerçekten seviyor bence.Bunların anlattığın halde seni genede istiyor. Kaçan kovalanırmış seninkide öyle....Sen gerçekten hayatını paylaşacağın birini istiyorsan nişanlını üzme artık ve diğerini aklından çıkar.

Annemde dedi sana bu rahatligi biz verdigimiz icin herseyi ulasabildigin icin istedigin zaman istedigin yerde bulusabilme imkani verdigimiz icin heyecan olmaz tabi dedi. Eskiden babanla goruscegimde ayda yilda bir ayaklarim yere basmazdi elllerim titrerdi heyecanlanirdim cunku imkansizdi her an bulusmak, ama sen istedigin an gorup istedigin an bulustugun icin heyecan vermemesi dogal artik dedi, ne alakaysa. guya bulmusumda bulaniyormusum. hatta oda konustu annemle annem dedi bizim kiz boyle kaprisli nazli

Sevdigim insan cikin biri degil asla sadece hafif gobisli ama gobegini sevmiyorum dedigim gunden beri diyet yapiyor spor yapiyor, bende dedim sagligin icin kendin icin yap.. Cok fenayim ben ya :(

senin nişanlın gereğinden fazla dürüst anlayışlı sevgi dolu toleranslı vs.geldi bana.yada belkide rol yapıyor fırtına öncesi sessizliği.hiçbir erkeğin hoş göreceğini sanmam.dikkat et de köprüyü geçene kadar ayıya dayı durumu olmasın.hani evlendikten sonra benim oldu artık deyip gerçek yüzünü gösterir psikopatlaşırsa allah korusun!!yada sürekli güven problemi çeker yada sürekli yüzüne vurursa ihanet ettin diye?bence de evlenmek için çok acele ediyorsun gibi...

Annemde dedi sana bu rahatligi biz verdigimiz icin herseyi ulasabildigin icin istedigin zaman istedigin yerde bulusabilme imkani verdigimiz icin heyecan olmaz tabi dedi. Eskiden babanla goruscegimde ayda yilda bir ayaklarim yere basmazdi elllerim titrerdi heyecanlanirdim cunku imkansizdi her an bulusmak, ama sen istedigin an gorup istedigin an bulustugun icin heyecan vermemesi dogal artik dedi, ne alakaysa. guya bulmusumda bulaniyormusum. hatta oda konustu annemle annem dedi bizim kiz boyle kaprisli nazli

Ben annenize katılmıyorum..
O zaman evliliklerde heyecan denen bir şey kalmaz..
Her an berabersiniz diye..
Evlilik salt heyecandan ibaret değildir ancak önemli bir parçasıdır..
Madem aklınız başka birilerine kayıyor yazık değil mi görüştüğünüz kişiye?
Ayrılın.

Evlenecegim demedim o yola dogru adimlar atilcak dedim. 1 2 sene sonra olur olursa ev is fln derken...

O diyor bana, senin sesini duydugumda elim ayagima karisiyor, resmine bakinca icime biseyler akiyor, elini tutunca yer yerinden oynuyor, sicakligini hissedince heyecandan kendime gelemiyorum fln diyor, bende niye yok??
Belki benimki heyecan faslina gecmeden sevgi aska donustu olmazmi?

senin nişanlın gereğinden fazla dürüst anlayışlı sevgi dolu toleranslı vs.geldi bana.yada belkide rol yapıyor fırtına öncesi sessizliği.hiçbir erkeğin hoş göreceğini sanmam.dikkat et de köprüyü geçene kadar ayıya dayı durumu olmasın.hani evlendikten sonra benim oldu artık deyip gerçek yüzünü gösterir psikopatlaşırsa allah korusun!!yada sürekli güven problemi çeker yada sürekli yüzüne vurursa ihanet ettin diye?bence de evlenmek için çok acele ediyorsun gibi...

vereliniortak katılıyorum sana arkadaşım.
garşp bir erkek modeli!

walla bencede nısanlın cok durust anlayıslı ve senı gercekten seven bırı..bu kadar sey demıssın hala agzını bozmamıs..helal olsun..
heycan dedıgımız sey bence onemlı bır sey..evet gelıp gecıcı bır sey ama onemlı..
erkek arkdasıma cogu zaman dokundugumda kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı oluyor,onu cogu zaman gordugumde..
cozgu zaman dememın sebebı bazende sankı cok yakın bır arkadasımla bulusuyormusum gıbı hıssetmemden oturu..
ama bu da gecıcı oluyor..ona karsı heycan duymadıgım zamanlarda donup sooyle bır bakıyorum..heycan yerıne gelıyor..
walla yaptıgın dogru dıyemıycem kusura bakma..
ama heycanın onemlı oldugunu dusunuyorum..

Sevgilim cok durust yalanida asla yok ama ben niye boyle yaptim ona karsi haketmiyor bunu, vazgecmiyecegim, ama icimdeki eksiklik nasil olcak.

Yeter artik evlenecegiz dedi sen orda ben burda icim rahat degil dedi gecen, artik yanmda olmani istiyorum dedi.

eksikse yool yakınken bitireceksin. Yoksa ömür billah senin gözün dışarda olur.

bu arada laale nın dedıgı gıbı bende annenıze katılamıyorum..
heycanla rahat bulusmanın alakası nedır??

Kendime cok kiziyorum o kadar durustu anlayisli birine bunlari nasil yapabilirim en onemlisi sevdigim adama.. Onceden cok agresifti baslarda oda ama oda beni kaybetme korkusundan oturuymus, cunku bunalmistim sinirinden agresifliginden simdi cok sukur sakin anlayisli iyi biri ama simdide ben yamuldum gibi.. Nasil dustum bu duruma anlamiyorum..

Beni mutlu etmek icin gece gunduz calisiyor ileride Dubayie goturmek istedigi icin balayinda yani ben istiyordum bana en guzel dugunu yapmak icin pazar gunleri bile calisiyor dusunun yani..

Annemin dedigini bende anlayamadim daha dogrusu net anlatamadim hani rahatligin var o olmassa ona gonlum kaydi dersin cunku o imkan var bide duygunda oturmamissa bunlar kolay olur demek istedi, hani rahat bulusma, internet tel imkanlari var onu bahsetti gibi.

konyalim kusura bakma ama sen o nisanli ni hak etmiyorsun sen daha iyilerine layiksin

Aklın ve kalbin, ilk andan itibaren başka birisine kayıyorsa, sözlenmeyi düşündüğün kişiye karşı hislerin net değil senin..

Öyle olsa gözün kalbin başkasına kaymaz..

Söz olayını bir daha düşün, ona da yazık etme..

Mantık evliliği yapacaksın sözlünle ama mantık evliliği de sana göre değil ..
sen heyecan atraksiyon arıyorsun..
ıyi düşün..

Valla ne yalan söyliyim sevgi değil bence sizin hissettikleriniz..
Yani karşı cinse duyulan sevgi gbi deil arkadaşca bi sevgi bence bide alışkanlık..
Doğru düzgün biri kaybetmekte istemiorsunuz fakat sevgi yoksa yürümez..
Bende anlattğnz gbi şeyler yaşamıştım seneeelerr seneler önce baktımki ben onu arkdş olark seviorum değer veriorum ve bitirdim çok dğru düzgn birydi..
Sen gerçekten sewiosan hata yaptğn halde bide kendini nası naza çekiosun insan kendini affettrmeye çalışır ya..
Aklım karıştı gerçektn noluo bu kadın erkek ilişkilerine :bbo:

heyecan duymuyorsun, başkasına gönlün kayıyor, sözleneceğin kişiyi de beğenmiyorsun -en azından göbeğini-
o zaman neye dayanarak evlenmeyi düşünüyorsun ki?
sadece aileler tanışıyor ve iyi biri diye de evlenilmez ki...

begenmiyorum demedim gobegi son zamanlarda cikti eskiye bakis daha fitti onceden bende belirttim hos olmadigini bide saglik acisindanda iyi olmadgini. seviyorum onu tabiki yoksa o kadar zaman beraber olmazdim, ama eksik olan heyecan, oda o kadar onemli olmadigini dusunuyorum daha dogrusu heyecan ne kadar onemli bir iliskide diye actim bu konuyu

bu aralar böyle sorun yaşayan çok bayan var..eski asklarla konuşmalar,buluşmalar,kafaları. karışması vs..
bunun sebebi bence evlilik için acele edilmesi..hemen bir erkek arkadas bulunuyor,bir süre çıkılıyor sonra biz ciddiyiz hadi aileler tanışsın soz Nisan derken bayanlar ne oluyor diyorlar..eski defterlerden biri çıkıp geldigi an kor düğüm oluyor..çünkü aslında o eski defter denilen şey eskimemiş oluyor,kafadan tamamen silinmemiş oluyor,yarım kalmış oluyor..o yüzden iste kafalar karışıyor..
bu acele niye anlamıyorum..isin ucunda evlilik varsa zaten olur..
hele bir eskileri eskide bırakın,kafaları boşaltın bı,kendinize güvenin ve kendinizden emin olun,doyun artık bazı seylere..ondan sonra ciddi bir iliski,evlilik vs duşunun..
yangından mal kaçırır gibi hop aileler tanışıyor hop yüzükler takılıyor iste snr eskisi mı yenisi mı diye düşünüp duruyorsunuz..
ya eskiyi eskide bırakın önünüze bakın yada bırakamıyorsanız aileleri tanıştırmaz islerine girmeyin..
evlilikte hem bayanın hem erkeğin doymuş olması lazım..
yoksa o evlilikten hayır gelmez..

ayrıca karşındaki ınsanda bahane bulmak istedikten sonra ohooo neden gözünün üstünde kasın var derim yine bulurum..

Aşk beraberinde heyecanı da getirir zaten
sevgilinizi seviyor olabilirsiniz ama aşık değilsiniz
bence söz işini erteleyin duygularınızdan emin olun ondan sonra karar verin
ya da ayrılmayı asla düşünmüyorsanız aşkınızı canlandırmaya çalışın..madem heyecan istiyorsunuz siz yaratın

Back