- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Konyaliii
Kendimi begenmis tavirlar sergilemek istemem, ama cevremde duyarim guzel oldugum alimli oldugum, dikkat cektigim genellikle.. sevgilimde beni baya kiskanir yani carsafla gezsem sevinir o derece ama karismiyor baski uygulamaz allah var simdi..
Nasil onunda beni sevdigi yok yani 1.5 seneye yakin sevgilim beni sevmiyormu sadece guzel oldugum icinmi yanimda anlamadim ? Buda degisik bir bakis acisi. Yinede tsk ederim size.
Tabi cevremden arkadaslarimdanda cok duyuyorum yanina daha guzel biri yakisir, o senin yaninda cok sonuk kaliyor fln gibi cumleler ama umrunda degil sonucta BEN onu sevdim kimsenin umrunda degil..
Otekiyle tek fiziksel bir cekim oldu ask asla olamaz karakteri ortada cunku ..
Seytanin bacagini kirmak sart.
Haklisin sonucta kara kasina bakarak omur gecmiycek,. guzel huy anlayis, sevgi sadakat evlilikte olan en onemli unsurlar, yanlismiyim..
Tsk ederim yorumunuz icin...
güzelim, bazen insan sevdiğini sanır.. kendi kendini kandırır bir çift güzel göz uğruna.. evleneceğin kişiyi tanımıyorum ama duygusal olgunluğa ermemiş biri oabilir. bu tarz kişilerde bahsettiğim türden hataları sık sık yaparlar..
yanılıyor da olabilirim.. neticede ne seni ne onu tanımıyorum.benimkiler sadece tahmin..
yerinde olsam, yani senin durumunda olsam ve seninkine benzer bir karaktere sahip olsam; her iki erkeğe de sırt döner.. hem yakışıklı,hem karakterli,hem olanakları güzel olan,beni her açıdan tatmin edebilecek,kriterlerime uygun bir bir erkek beklerdim..
karşına çıkar mı? belli olmaz nasip,kısmet işi bu işler..
herkes seninki gibi bir ikileme düşebilir.. ben de yaptım zamanında biriyle sırf yakışıklı diye çıktım olmadı, ötekiyle dostluğu için çıktım o da yürümedi..
şükürler olsun ki şimdiki sevgilim hem dost,hem sevgili,hem karakterli,hem de çok yakışıklı..
olmayabilirdi , dedim ya şans... bana güldü..
kimbilir belki sana da güler...