kaç günlerdir böyle şeyler okuyorum forumda. ve bakıyorum da insanı insan yapan temel ahlak değerlerini kaybetmek çok normal olmuş adı heyecan konmuş. ihaneti bu kadar meşrulaştırmak kendi saçma sapan sebeplerinin arkasına sığınmak bi de utanmadan kendini haklı saymak. bu tip insanlara acıyorum gerçekten. hayattan tatminsiz ve mutsuz olarak yokolup gideceklerinden haberleri yok. ihanet bi kadına en son yakışan şey bile değil. bu insanlar hadi kuldan utanmaz da alllahtan da mı korkmaz bilemiyorum.
ben de tahminlerimi sunayım;
bence sen alımlı,oldukça güzel bir kızsın..
sevgilinse vasat ve ya orta , belki de yakışıklı ama kendine güvenmeyen bir tip..
o açıdan seni sürekli el üstünde tutmak istiyor..aldatılmak bile ona koymuyor, çünkü senin gibisi bir daha ona bakmaz sanıyor..
aslında onun da seni sevdiği yok.. fiziğinle domine etmşsin çocuğu istemeden de olsa.. seni yanında taşımak falan egosunu tavan yaptırıyor olabilir. sokakta falan dikkat çekiyorsan.. bu hazzın peşinden koşuyor sanki..
3.şahsı ise sadece dış görünüş açısından beğendini yazmışsın.. yani düpedüz cinsel bir çekim olmuş aranızda..
bazı bayanlara tehlikeli tipler seksi gelir bizim toplumumuzda her nedense.. sebebini bilemem..
ben bebeksi erkekleri çekici bulurm neyse konu ben değilim. sen de bu hazzın peşindesin..
pıfff
tatlım açıkçası şuan da mantıklı düşündüğünü sanmıyorum, bi de sözlenmeye kalkışıyosun..
karşındaki erkek mükemmel biri olabilir ama anladığım kadarıyla aşık falan değilsin..
duygusal bi yakınlık bağlılık olduğunu sanmıyorum aranızda..eğer olsaydı zaten heycanlanırdın..
benim de nişanlım çok yakışıklı biri değil, çoğu kişi yakıştırmaz bana ama ben onu görünce hala heyecanlanıyorum, onu çok beğeniyorum ve başkasına bakmak aklıma gelmiyo..kimse ilgimi çekmiyor.:hulya:
sen gerçekten aşık olmadan, sevmeden evlenmeye kalkma çünkü ilerde daha büyük hatalar yapabilrsn :umursamaz:CADIARZU
senin bu heyecan dediğin şeytanın dürtüleri olmasın?
şeytan hepimizi kandırmaya çalışıyo.hep yasak olanı güzel göstermeye çalışıyo her konuda bu böyle.
sana sadece şeytanın seslerine kulak verme derim.
Haklisin sonucta kara kasina bakarak omur gecmiycek,. guzel huy anlayis, sevgi sadakat evlilikte olan en onemli unsurlar, yanlismiyim..Adam gibi birini bulmuşsun bulmuş da bunuyosun rahatlık batıo senin durumunun özeti bu arkadaşım:1closedeyes:çocuk görüştüğünü bilmesine rağmen affetmiş,elindekinin kıymetini bil,seni gerçekten seven birini bulmuşsun aklını başına devşir evlen mutlu yuvanı kur napacaksın yakışıklıymış adam olsun adam.
hem de seviyorum diyosun kusura bakma da canım bu durumda evet evleneceğin adamı aldatıyosun yazık hakkına girme çocuğun...
¤ decemBer ¤;10681699 .!.:kötü bişi yazınca "önyargıyla yaklaştın" oluyo. ne alaka kardeşim? seni tanıyomuyum da önyargıyla yaklaşıyım Allah Allaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?