Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten hep öyle olur.
önce konu açılır,şöyleyim,böyleyim,ne yapmalıyım diye,
sonra da beni yanlış anladınız,1 günde neler değiştiyse işler düzene giriverir.
kimse haklısınız demez yorum yazanlara,hatta beni haksız yere eleştiriyorsunuz derler,
bu şahşiyetler ne eleştiriye tahammülleri var ne de nasihate.
hayatlarının sonlarına kadar bu zatlar hata yapmaya mahkumlardır.
kusura bakma hem yanlış yapıyorsunuz buraya konu açıyorsunuz,hemde size canım cicim,sen onu seviyorsun,senin psikolojin iyi değil,önce rahatla diyemem.
gelenin keyfi gelsin diye böyle konuşamam.
kuzum sen bu şartlarda evlenirsen,bir de çocuğun olursa eşine,çocuğuna,hayata karşı potansiyel tehlike arzedersin.
önce karakterin otursun,ayakların toprağa bassın.
yerçekim kuvveti diye birşey var.
havalarda fazla dolanırsan o yerçekimi seni pat diye düşürüverir.

neler yazasam diyorum ama bişe yazmakta istemiyorum çocuksun daha :/
sen o yasak olduğu için heycanlanmışsın gülüm

kaç günlerdir böyle şeyler okuyorum forumda. ve bakıyorum da insanı insan yapan temel ahlak değerlerini kaybetmek çok normal olmuş adı heyecan konmuş. ihaneti bu kadar meşrulaştırmak kendi saçma sapan sebeplerinin arkasına sığınmak bi de utanmadan kendini haklı saymak. bu tip insanlara acıyorum gerçekten. hayattan tatminsiz ve mutsuz olarak yokolup gideceklerinden haberleri yok. ihanet bi kadına en son yakışan şey bile değil. bu insanlar hadi kuldan utanmaz da alllahtan da mı korkmaz bilemiyorum.

soru çok net,yaptığında ortada..
evet aldatiyorsun..
hayatında biri varken başka biriyle duygusal anlamda buluşman aldatmadir..2*2 nasıl 4 ediyorsa bu da aynı sekilde aldatmadir..ama heycan de ama bilmemne de..
erkek veya kadın olsun hayatında biri varken kafasında acaba oldu mu ve baskalarına bakmaya başladı mı ayrılmalı..bı kere o kurt düştü mü taraflardan birinin icine o iliskiden bı daha hayır gelmez..
gecmis iliskiler daha gecmise gomulmemisse o iliskiden de hayır gelmez
aradigiin Temel özelliklerden birini bile bulamıyorsan karşındaki ınsanda o iliskidn hayır gelmez
karşındaki insana içten ve dobra degilsen o iliskiden hayır gelmez
evlilik oyuncak değildir..evlilik kararı almak kolay değildir..bugün evleniyim diyip yrn yok evlenmiyim demekle olmaz..evlilik kararı alan çiftlerin arkasında gecmisleri olmamalıdır,içlerinde en ufak bir şey kalmamalıdır,hayata gecnlige çılgınlığa heycana vs doymuş olmaları gerekir,ayaklarını yere sağlam basmaları gerekir,kendilerinden emin olmaları gerekir..eğer bunların hepsi tamamda evlilik yolunda ilerlemelidirler bana göre..
sen hala gecmisinle yasıyorsun,gecmiste yaşadığın bazı iliskilerin yarım kalmışsa senin için ve aklının bir kenarindaysa evlenme derim.. git o yarım kalan isini tamamla tekrar o kişiyle birlikte ol ya da sil at ve kapat o defteri..ama asla yarım bırakma..yarım kalan iliskiler böyle kemirir sonra icini..

daha ne istediğini tam olarak bilmiyosun evliliği düşünme bence yazık edersin ikinizede
gerçi ben senin erk. arkadaşının yerinde olsam çoktan biterdi bu ilişki ama o kabullenmiş
madem seviyosun neden heyecan arıyosun ki
heyecan geçici bir duygudur evlenince hergün görünce heyecan falan kalmaz
bence sevmiyosun heyecan arıyosan kandırma karşındakini yol ver gitsin

Evleneceğin insanı aldatıyorsun...
Ve bir insan sürekli eşine heyecan duyamaz ki?
Bir süre sonra alışkanlıklar başlar...
Sen evlenmek için evleniyorsun bence sevip saygı duyduğundan filan değil...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

insan aşıksa heyecan vardır , gözüne baktığınızda içiniz titrer , size dokunduğunda dizlerinizin bağı çözülür , çok şükür eşime karşı bunları hissediyorum..

siz bunları hissetmiyorsanız sözlünüze aşık değilsiniz demektir , sadece iyiliği ve diğer güzel özelliklerini sevdiğiniz için aşık sanıyorsunuz kendinizi..

evlenirseniz sözlünüze yazık olur , evlilikte aşk herşey değildir hep bunu söylerim ama aşk arayışı içindeyseniz de evlilik olmaz... sevgi , karşılıklı anlayış , hoşgörü , sevgi , bağlılık , sadakat , anlaşma evliliğin olmazsa olmazlarıdır.. bence bunları göz önüne alarak evlilik kararını verin

öncelikle ne istediğine karar ver canım.kendine biraz zaman ayır ve düşüncelerini netleştirmek için kendini dinle.annen istedi diye karar vermen,arkadaşın ağladı diye karar değiştirmen,sadece heyecan yok diye bir ilişkiyi bitirmeye kalkman çok yanlış olur bi kere..bunlar hataların...ben olaya farklı bi taraftan bakıyorum.sözlenceğin kişi üstüne çok düşüyor seni çok seviyor hata yaptığın halde özür dileyince seni bağışlıyor öylemi..yanlış anlamamışım..eğer durum böyleyse seni heyecan aramaya iten neden burda yatıyor.yani üstüne düşen seni sven birinin sen hata yapsanda affedici olmasından emin olduğun biri var olduğu için..onu iyi her yönüylr düzgün fakat fiziksel çekimi olmadığı için istemiyorsun..ama büyük yanlış yapıyorsun..şimdi sana heyecan veren kişi bi kaç sene sonra karaktersiz çirkin yanını gösterdiğinde kaybettiğin bu iyi kişiyi çok arayıp pişman olacaksın...emin ol bu böyle olacakk.güzel kişiyle bir gün güzel huylu kişiyle bir ömür yaşanır...bunu aklından çıkarma..ve merhamet et ona ihanet edipte ne onu nede kendini aldatma.onun kıymetini bil...kimse heyecan var diye aşk var diye evlenmiyorkiii.her evlilik öyle olmuyorr....zaten evlilikte saygı lazım en önde daha sonra beraberinde sevgi ve aşk geliyor.eğer ona sadık kalamıycaksan sevgisine karşılık veremiyceksen kesin bi şekilde yön ver gitsin ...onuda yıpratma üzme..gün gelir çıkar senden.dikkatli ve mantıklı hareket et derimm.mutlu günler..hayırlısı olsun..

^ Sagol ablacigim yazdiklariniz icin sonucta on yargiyla bana yaklasmadiniz mantikli yazilariniz dusundurdu beni.. Haklisiniz gercekten..

Gecici heyecan bence bu oburune karsi cunku 1 kere gordum ve en son 1 sene once konusmustum ve bir anda arayinca heyecanlandim.. Ama simdikine karsi sevgimden eminim, sonucta bana sadik, merhametli beni seven sayan herseyimle kabullenen biri, onun degerini bilmeliyim...

cnm ilk basta demissin beni cok sevior dedigimi yapiyor filan filan. yani hersey okadar ''iyi'' gelisiyorki bir degisim bir aksiyon yok, bu olmadigi icin sanirim iliski briaz monotonlasmis ve heycanini yitirmis.
yeni heycan aramaniz normal.

yanliz bir arkadas da demis asik olsan yecani dusunmezsin esim bile dokundugunda dizlerimin bagi cozuluyor diyé; herkese boyle bir duygu nasil etsin allah insl. hemde evli adamla yasiyor bu duyguyu dusun..ve sen evli degilken bile heycani yitirmissin..ozaman kendine ; gercekten asik miyim acaba..diye sor bence..yoksa seninki sadece sevgimi, yani aliskanlikmi, yani olaylar sadece gerektigi gibi ilerlesin hani sozlendim onlada evlencem dusuncesimi..

bence bir muddet ara verin. hem kafani dinlersin hemde belkide biraz birbirinizi ozlersiniz.

iliskiye nasil heycan katacagina dahil bisey diyemem suan..belki yardim yada netten bisyeler bulabilirsin, yani heycan biten bi iliskiyede heycan katilirmi tekrar bilmuyiorum ama eger katiliyorsa arastir derim (sevgilini kaybetmek istemiyorsan)

bence bu karaktersiz dedigin kisiyede gerek duymazsin ozaman bir muddet sonra.
genelde insana aci cektiren yasak olan seyler tatli gelir..hersey belkide yolunda gittigi icin siz baska sey arayisina girmissiniz. sanirim sevgilinzle ayrildiginizda onu cok arayacaksiniz ve o karaktersiz dediginiz adami bile birakacaksiniz.

ben de tahminlerimi sunayım;

bence sen alımlı,oldukça güzel bir kızsın..
sevgilinse vasat ve ya orta , belki de yakışıklı ama kendine güvenmeyen bir tip..
o açıdan seni sürekli el üstünde tutmak istiyor..aldatılmak bile ona koymuyor, çünkü senin gibisi bir daha ona bakmaz sanıyor..

aslında onun da seni sevdiği yok.. fiziğinle domine etmşsin çocuğu istemeden de olsa.. seni yanında taşımak falan egosunu tavan yaptırıyor olabilir. sokakta falan dikkat çekiyorsan.. bu hazzın peşinden koşuyor sanki..

3.şahsı ise sadece dış görünüş açısından beğendini yazmışsın.. yani düpedüz cinsel bir çekim olmuş aranızda..
bazı bayanlara tehlikeli tipler seksi gelir bizim toplumumuzda her nedense.. sebebini bilemem..
ben bebeksi erkekleri çekici bulurm neyse konu ben değilim. sen de bu hazzın peşindesin..

pıfff
tatlım açıkçası şuan da mantıklı düşündüğünü sanmıyorum, bi de sözlenmeye kalkışıyosun..
karşındaki erkek mükemmel biri olabilir ama anladığım kadarıyla aşık falan değilsin..
duygusal bi yakınlık bağlılık olduğunu sanmıyorum aranızda..eğer olsaydı zaten heycanlanırdın..
benim de nişanlım çok yakışıklı biri değil, çoğu kişi yakıştırmaz bana ama ben onu görünce hala heyecanlanıyorum, onu çok beğeniyorum ve başkasına bakmak aklıma gelmiyo..kimse ilgimi çekmiyor.:hulya:
sen gerçekten aşık olmadan, sevmeden evlenmeye kalkma çünkü ilerde daha büyük hatalar yapabilrsn :umursamaz:CADIARZU

senin bu heyecan dediğin şeytanın dürtüleri olmasın?
şeytan hepimizi kandırmaya çalışıyo.hep yasak olanı güzel göstermeye çalışıyo her konuda bu böyle.
sana sadece şeytanın seslerine kulak verme derim.

Adam gibi birini bulmuşsun bulmuş da bunuyosun rahatlık batıo senin durumunun özeti bu arkadaşım:1closedeyes:çocuk görüştüğünü bilmesine rağmen affetmiş,elindekinin kıymetini bil,seni gerçekten seven birini bulmuşsun aklını başına devşir evlen mutlu yuvanı kur napacaksın yakışıklıymış adam olsun adam.
hem de seviyorum diyosun kusura bakma da canım bu durumda evet evleneceğin adamı aldatıyosun yazık hakkına girme çocuğun...

Kendimi begenmis tavirlar sergilemek istemem, ama cevremde duyarim guzel oldugum alimli oldugum, dikkat cektigim genellikle.. sevgilimde beni baya kiskanir yani carsafla gezsem sevinir o derece ama karismiyor baski uygulamaz allah var simdi..
Nasil onunda beni sevdigi yok yani 1.5 seneye yakin sevgilim beni sevmiyormu sadece guzel oldugum icinmi yanimda anlamadim ? Buda degisik bir bakis acisi. Yinede tsk ederim size.

Tabi cevremden arkadaslarimdanda cok duyuyorum yanina daha guzel biri yakisir, o senin yaninda cok sonuk kaliyor fln gibi cumleler ama umrunda degil sonucta BEN onu sevdim kimsenin umrunda degil..

Otekiyle tek fiziksel bir cekim oldu ask asla olamaz karakteri ortada cunku ..

Seytanin bacagini kirmak sart.

Haklisin sonucta kara kasina bakarak omur gecmiycek,. guzel huy anlayis, sevgi sadakat evlilikte olan en onemli unsurlar, yanlismiyim..

Tsk ederim yorumunuz icin...

Herşeyi düşünebilme yeteğine sahiptir insan oğlu ama gelin görün ki söz konusu böyle konular oldumu "durum böyle böyle ben şimdi aldatıyormuyum yani" denir...
Hiç mi mantık yürütemiyorsunuz sevgiliniz böyle bir şey yapmış olsa siz ne düşünürdünüz aldatıldığınızı düşünmezmiydiniz? tabikide düşünürdünüz ki zaten öyledirde.. Sonra buraya gelir aldatıldım diye yaygaraya verirdiniz etrafı...
Kadın kendi tarafından bakınca aldatma gözüyle yorumlamıyor nedense böyle şeyleri...
Neden peki?
Merak ediyorum sizde bu şekilde yaptığınıza göre benim merakımı giderirsiniz herhalde?

Fikrimi söylüyorum; sevgiliyi yada eşi aldatmak için illa ki bi başkasıyla yatmak şart değildir. Bi başkasını düşünüp onun için heycan duymak bile aldatmadır.. Aldatma illa ki fiziksel olmaz duygusal anlamda da insanlar aldatır ve aldatılır!
Ve sende sevgilini aldatıyorsun.
Ve o da buna rağmen herşeyi kabullenebiliyor buna da şaşırdım gerçi...
Değer görüpte işte böyle kendini şaşıranlara kızıyorum ve hiçbirşeyi haketmediklerini düşünüyorum..

kötü bişi yazınca "önyargıyla yaklaştın" oluyo. ne alaka kardeşim? seni tanıyomuyum da önyargıyla yaklaşıyım Allah Allaaah

¤ decemBer ¤;10681699 .!.:
kötü bişi yazınca "önyargıyla yaklaştın" oluyo. ne alaka kardeşim? seni tanıyomuyum da önyargıyla yaklaşıyım Allah Allaaah

ınsanlar beklediği şeyi yazmanı ister her zaman december
ıstediği yazılmayınca tepki verir, size soru soranda konu açanda kabahat denir.Oysaki fikir yazıyorsun sen de değil mi?
Herkesin fikrini yazma özgürlüğü vardır hakaret edip zan altında bırakmadıkça.:1closedeyes:

kadın aldatıldığında sineye çekince mangalda kül bırakmayan ben,
erkek aldatıldığında olsuuun deyince, bir de ağlayınca hakkaniyet namına kendimi kötü hissederim...
sözgelimi kafamda kül tablasıı kıran erkeklere özel bir ilgim var(dı) diye birşey sözkonusu değil zaten...
mazoşizm bunun neresinde delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…