Evleneceğim kişiyi aldatıyormuyum? İçim çok acıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Konyaliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence arkadasinkisi sadece simariklik. kotu anlamda soylemiyorum. kaybetme korkusu olmayinca, sevgilin her kosulda seni birakmayacak biri olunca heyecan duymazsin haliyle. cunku sevgilini tamamen cozmussun. sen ne yaparsan yap seni sevcek. bu durumda seni sasirtacak hicbirsey olmayacak iliskinizde. ama o seni azcik ihmal etseydi, bi gun sevip obur gun kendini cekseydi. diger kizlara goz kirpsaydi. sana arada bir goz dagi verseydi heyecandan olurdun. karnindan kelebekler eksik olmazdi. yani suc senin degil cnm. sevgilin ask oyununu oynamayi bilmiyor. sen belki de yetsitirme tarzin geregi biraz kovalamaktan hoslaniyorsun, elde ettikten sonra degeri kalmiyordur. bilmiorum bakis acini degistirnmen lazim.

heyy allahım yaa
biz bile hemcinsimzi anlamkta zorluk çekiyorsak
erkek milleti ne yapsın

canım yasaklar hep tatlıdır derler ya ondan heyecan arıyorsun gibime geliyor
ekşını seviyorsun:jeyyar:

Neye dayanarak diyorsun bunu?

Evlendikten sonra mutlaka kafasını kurcalar diye düşünüyorum.. Kafana kakmayacağını nerden biliyosun? Bana göre ne yapılırsa yapılsın erkeklerle paylaşılmamalı.. Çünkü bayanlar çok duygusal, biz unuturuz ama onlar asla unutmazlar.. Ve kol kırılınca, acısı sıcakken değil soğukken anlaşılır..

bulana helal olsun Allah mesut bahtiyat etsin ne diyelim canım

ama ben kendi adıma söyleyeyim

şahsiyetsiz,karaktersiz,vurdum duymaz biriyle heyacandan öleceğime

gururlu,bana düşkün incitmekten korkan benımle vakıt geçirmeyi seven üzerime titreyen sıkıcı birini yeğlerim

tercih meselesi

Adem ile Havva o elmayı yerken büyük haz duymuş niye mi yasak olduğu için...Yasaklar hep tatlıdır..Annen 5-10 sene sonra fiziğini beğenmezsin artık demiş ya ben katılmıyorum..5-10 sene bile sürmez onun olumsuz karakteri sana zarar vermeye başladığı an çirkin gelecek gözüne..Evlilik bekarken hayal ettiğin gibi toz pembe değil,aşık olduğun adam 1 ay içinde ya sevdiğin adam yada soğumaya başladığın adam oluyor bunu sakın unutma..gelelim karakteri iyi dediğin sözlüne..o sana şimdi çok aşık amaaa o bir erkek canım sen onun eline koz vermişsin,başkasını sevdiğini söyleyerek hataların büyüğünü yapmışsın..belkide erkeklerin kazanma iç güdüsü ile sana bağlı DıKKAT ET derim ben.hırs yapmış olabilir..karakteri iyi dediğin kişi ile de çok harika evlilik bekleme,evlenince başına bile kakar eski sevgilini haberin olsun.insan bu şaşar beşer..Evlilikte duygular yoğun yaşanmamalı ben bunu anladım..Eğer tecrübeli kişilerin fikrini soruyosan arkadaşım ,kocan da olsa biryerde mesafeli olmak zorundasın,sonuna kadar aşk,heyecan,yada nefret diye birşey yok..herşeyin ortası olunca evlilik yürüyor başkada bişey demiyorum..hayırlısı hakkında

sözlenecegin kişi bu olanları biliyor ve aglıyor yapma die!!
bana tuhaf geldi ya hangi erkek böle bişeyi kabul eder
eger ediyosada seni gerçekten çok çok çok çok çok seviyor gözü bişe görmüyor demekki

--------------------------------------------------------------------------------

BAK CANIM BU BENıM HıKAYEM DEĞıL,BıR ÜYEDEN ALINTI YAPTIM GEÇEN SENE YAZMIŞ SANA ÖRNEK OLSUN DıYE.BıRAZ DAHA DÜŞÜN DıYE OK Mı?BıRDAHA SÖYLÜYORUM,AŞAĞIDAKı YAZI BANA AıT DEĞıL!!
Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...ılk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERıN BANA DEĞıL Mı!

Bazi kadinlar nedense kendilerine aci cektiren, kötü davranan erkeklerden hoslaniyor.

Her dedigni yapan, herseye ammennah diyen, onlari el üstünde tutan erkeklerden bir zaman sonra SIKILIYORLAR.

Bence sen Heyecan falan aramiyorsun, evlenmek icin sectigin adamda normalde bir erkekte begendigin özellikler yok.

senin sorunun ne biliyor musun?
sözlün bence bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden mahrum gibi görünüyor, o yüzden seni yargılamıyorum,kınamıyorum...
ağlayacak saatlerce, yalvaracak, başkasıyla görüştüm diyeceğim olsun diyecek...
böööğğ
yani hayatında ''erkek'' yokmuş gibi başkalarıyla görüşebilmen bundan... yaptığının doğru bişey olmadığıysa aşikar ama beni konunun bu yönü değil, sözlünün tavırları yorum yapmaya sevketti...

Son düzenleme:
ben burnundan kıl aldırmayan,''önce kendine'' ve kendine saygı duyan herkes gibi sonra karşısındakine saygılı erkekleri sevdim hep
pek çok kadın da böyledir...
sen de öylesin ki heyecanın bittiğinden, kafandaki tilkilerden, başkasını düşlemekten dem vuruyorsun... sözlün bile olsa başkasının duyguları değil, öncelikle senin duyguların ve senin sevgin ayakta tutan olacaktır evliliği sonra karşı tarafın sevgisi ve saygısıyla yürüyecek evlilik...
çözüm çok basit, sevmiyorsan yürütemezsin ve sevmiyorsan evlenmemelisin...

HAYIR bilmiyor, baska birinide sevdigim yok onla konusmak bir an hosuma gitti dedim.
sevgilimin tek bildigi onun beni aradigi dogruda zaten yani yeniden hayatima girmeye calismasi baska biseyde yok zaten ortada, yanlis anlasilma var galiba :uhm:

Ama yinede onla 1 2 kere telde gorustugumu bildigi halde beni sevmekten bir an vazgecmedi, bende dedim sen benim icin savastin ama ben bu aska malesef sahip cikamadim ama aramiz iyi cok sukur, akilli mantikli dusunmeye karar verdim.

O beni seviyor ben onu seviyorum
O anlayisli olgun benim gibi dengesiz hareketleri olan birini tasiyan biri yoksa coktan vazgecerdi
O bana ileride mutlu hayat yasatabilmek icin gecesini gunduzune katan biri
O bitane

Otekisinde tek dis gorunus var yakisiklilik var ondan bana cekici geldi heyecan verdi bir an konusmak anladinizmi, ablalarim, kardeslerim arkadaslarim mafoldumben

Evet bundada dogruluk payi var.

Bir arkadasimda sevgilisinden ayrilmisti sebebi ise tasfirin olmamasi ona bagirmamasi fazla iyi olmasi flndi demekki gercekten varmis boyle vakalar

bu iş biteerrr....siz ayrılırsınız,sen dıger yakışıklı ama karaktersız olanla cıkarsın ve eskısını cookk ararsın ..klasık fılmdır bu ..

Evet bundada dogruluk payi var.

Bir arkadasimda sevgilisinden ayrilmisti sebebi ise tasfirin olmamasi ona bagirmamasi fazla iyi olmasi flndi demekki gercekten varmis boyle vakalar

Dogru, bende cok kez sahit oldum böyle seylere....

Her kadinin farkli kriterleri vardir güzelim, bak bende mesela tabiri caizse böyle light erkeklerden hoslanmam....erkek dedigin erkek gibi olucak....

Bana bagirsin, kötü davransin falan degil kesinlikle, ama ben onun yaninda kendimi kadin gibi hissedebilmem lazim, yeri geldimi masaya yumrugnu vurabilmesi lazim, herseye tamam karicim haklisin karicim diyen bir erkekle ben olamam.....cünkü ben dominant bir karekterim, yanimda olacak adamda benden dominat olmasi gerek......bana göre.....

Belki sende öyle bir karektersin, sözlünde aradadigin o dominatligi bulamiyorsun muhtemelen.....CADIARZU

O yüzden cok iyi düsün....simdi hicbirsey yok....sözlülül nisanlilik yine bir derece....ama evlendigindede bu istedigni onda bulamazsan cok üzülürsün ve onuda üzersin....yazik.

sen dayak istiyon bence. bak bi dövsün seni nası sevcen o çocuğu.
senin zihniyetindekiler mazoşist işte. sora erkekler hepimizi öle sanıyo, hepimiz dayak yiyoz.
aaaaa :umursamaz:

şuraya kadar okudum..gerisine gerek duymuyorum..yaşın henüz küçük... Annemede sordum, iliskide heyecan gereklimi diye, annemde dedi sevgi saygi ask sadakat onemli heyecan gecici bir his dedi.

IYIDE BURDAKILER NE YAPSIN.ALDATIYORMUSSUN DEVAM ETsengözlerimebaksanab.O SENIN VICDANIN SORUNU.TABİ GERÇEKSE-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Merak etme diğeriyle de evlensen bir süre sonra heyecanın geçecektir.
Yeni bir heyecan aramaya çıkmayacaksın herhalde.
Bana sözlün çok ilginç geldi. Öyle ikide bir beni bırakma diye ağlaması.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…