Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? K
Konyaliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
nasil yaratcam heyecanli ortam? sonucta evli degilim ayni evi paylasmiyoruz ne yapabilirim.. Hani evde mum isinda SIK bir yemek hazirliyim derim nebilim aklima cok sey gelir ama evli olmak lazim
- Konu Sahibi Konyaliii
nasil yaratcam heyecanli ortam? sonucta evli degilim ayni evi paylasmiyoruz ne yapabilirim.. Hani evde mum isinda SIK bir yemek hazirliyim derim nebilim aklima cok sey gelir ama evli olmak lazim
heyecan için illa aynı evi paylaşmak gerekmiyor ki?
çok eğleneceğiniz bi gün geçirirsiniz çocuklar gibi gülersiniz eğlenirsiniz o bile yeter
ayrıca oturup gözlerinin içine bakarak onu gerçekten dinleyerek mimiklerini verdiği tepkileri izleyerek dahi heyecanlanmak mümkün bence
sadece biraz şans tanıyın kendinize sonuçta sevdiğiniz biri ve uzun zamandır birliktesiniz
K
Konyaliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
^ haklisin canim o kadarda guzel vakit geciriyoruz sevmedigi seyleri sirf ben seviyorum diye yapiyor, lunaparklara, luks restoranlara goturur zaman zaman, bazen degisiklik olsun diye tostcuya, sinemaya gideriz, alisveriz yapariz, her gorustugumde farkli bisey yapariz.. ama bilmiyorum iste..
ya ne bilim cok uzerime geliyor yani cok ilgi gosteriyor her an arar msj atar sevgisini 24 saat belli eder belli sirilsiklam asik oldugu, hissediyorum sevgisini.. herseyin onunde tutar beni, ya ne bilim fazla ilgimi heyecani alip goturdu delircem :sinifsinif:
ya ne bilim cok uzerime geliyor yani cok ilgi gosteriyor her an arar msj atar sevgisini 24 saat belli eder belli sirilsiklam asik oldugu, hissediyorum sevgisini.. herseyin onunde tutar beni, ya ne bilim fazla ilgimi heyecani alip goturdu delircem :sinifsinif:
K
Konyaliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
Sözleneceğin kişi ile evlenirsen bu yaptıklarını mutlaka ödetir sana..
Neye dayanarak diyorsun bunu?
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
Aynı Yaprak dökümü Neclanın lafları oldu .Cem çok iyi ama bana heyecan vermiyor ,Oğuz heyecanlandırıyor diyordu:)
Sen aşık değilsin ,yapacağın birşeyde yok ,yani aynı insana karşı bunca zamandan birden heyecanlanamazsın. ınsanın kalbi pır pır atmadan ,her an onu düşünmeden bir ilişki yaşamasıda bana göre yanlış.Ben sırf iyi diye beni seviyor diye kalbimin çarpmadığı biriyle evlenmem.
Sen aşık değilsin ,yapacağın birşeyde yok ,yani aynı insana karşı bunca zamandan birden heyecanlanamazsın. ınsanın kalbi pır pır atmadan ,her an onu düşünmeden bir ilişki yaşamasıda bana göre yanlış.Ben sırf iyi diye beni seviyor diye kalbimin çarpmadığı biriyle evlenmem.
K
Konyaliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
seviyorum cunku onla bir gun konusmadan yapamam, dun deniyim dedim ara veriyim nolcak dedim sabaha kadar agladim sesini duyamayinca, seviyorum onsuz yapamam biliyorum, ama su eksikligi kapatcam bir sekilde.
- Konu Sahibi Konyaliii
^ haklisin canim o kadarda guzel vakit geciriyoruz sevmedigi seyleri sirf ben seviyorum diye yapiyor, lunaparklara, luks restoranlara goturur zaman zaman, bazen degisiklik olsun diye tostcuya, sinemaya gideriz, alisveriz yapariz, her gorustugumde farkli bisey yapariz.. ama bilmiyorum iste..
akannehir akannehir akannehir
Şimdi bayılazaammmmm........
Gerçekten bu bayanları anlamak mümkün değil ilgi göstermese ilgi isteriz ilgi gösterseler ilgisi çok deriz ee ne öle ne böle..
Daha ne istiosun sewgisini gösterio seni mutlu etmeye çalışıo madem..
Sen biraz sürünmek acı çekmek istiosun heralde..
Balayında istediğinz yere gitmek için pazar günleri bile çalışan adam seni lüks restrntlara götürüomş işte belkide seni oraya götürebilmek için para biriktrio belkide ona göre gereksiz oralara o kdr para vermek ama senin için yapıo..
Sen daha ne istiosun ben anlamdımki bi heycan muhabbetidir gidio..
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi Konyaliii
seviyorum cunku onla bir gun konusmadan yapamam, dun deniyim dedim ara veriyim nolcak dedim sabaha kadar agladim sesini duyamayinca, seviyorum onsuz yapamam biliyorum, ama su eksikligi kapatcam bir sekilde.
Bence sizinki sevgi değil..
Sevilmekten mutlu olmak..
Ara verince ağlamanızın sebebi de tatlı sözlerden,ilgiden mahrum kalmış,alışkanlıklarınızın değişmesi sadece..
Bunu aslında siz de görüyorsunuz aklınız başkasına kayarak onu sevmediğinizi kendiniz de biliyorsunuz ama nedense itiraf edemiyorsunuz.
Belki de karşınıza çıkacak kişi sizi bu kadar çok sevmeyecek diye de ayrılmıyorsunuz..
Ama bence sadece yanınızdaki adama yazık ediyorsunuz..
E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
Ara verince ağlamanızın sebebi de tatlı sözlerden,ilgiden mahrum kalmış,alışkanlıklarınızın değişmesi sadece..
Bunu aslında siz de görüyorsunuz aklınız başkasına kayarak onu sevmediğinizi kendiniz de biliyorsunuz ama nedense itiraf edemiyorsunuz.
Belki de karşınıza çıkacak kişi sizi bu kadar çok sevmeyecek diye de ayrılmıyorsunuz..
benden önce tüm düşüncelerimi yazmışsın :) aynen katılıyorum
- Konu Sahibi Konyaliii
akannehir akannehir akannehir
Şimdi bayılazaammmmm........Gerçekten bu bayanları anlamak mümkün değil ilgi göstermese ilgi isteriz ilgi gösterseler ilgisi çok deriz ee ne öle ne böle..
Daha ne istiosun sewgisini gösterio seni mutlu etmeye çalışıo madem..
Sen biraz sürünmek acı çekmek istiosun heralde..
Balayında istediğinz yere gitmek için pazar günleri bile çalışan adam seni lüks restrntlara götürüomş işte belkide seni oraya götürebilmek için para biriktrio belkide ona göre gereksiz oralara o kdr para vermek ama senin için yapıo..
Sen daha ne istiosun ben anlamdımki bi heycan muhabbetidir gidio..
:roflol::roflol::roflol:
- Konu Sahibi Konyaliii
Aynen katılıyorum..
Bencede bidaha böyle sevilmiycenden korkuyorsun..
Böyle biri bir daha karşına çıkmaz diye..
Bide alışkanlık var tabikide..
Gerçekten seven insanın aklına heycan meycan gelmioki zaten yaa hele başkasyla konuşmak deil başkasına bakmak bile gelmio..
- Konu Sahibi Konyaliii
insan sevdiğini görünce nasıl heyecanlanmaz ki bence sen hala duygularından emin değilsin ve hayatındaki insan iyi diye ondan vazgeçemiyorsun. bence kendinize biraz daha zaman verin. benim hayatımda da senin anlattığın gibi biri oldu evet cok iyiydi ama beni heyecanlandırmıyordu defalarca ayrıldım ve tekrar denedim ama olmadı. şimdi hayatımda her gördüğümde kalbimi pır pır eden biri var ve 4 yıllık evliyim. bence sırf o mutlu olacak diye kendi mutluluğundan ödün vermemelisin
- Konu Sahibi Konyaliii
acaba şıpsevdimisin yazılarını okudumda yani yeni şeyler istiyon hep ilişkinde monotonlaşınca sıkılıyon ama unutma evlilik hep heycanla olmuyo bazen hiç konuşmadıgın güler oluyo eşinle stresten işten yogunluktan bence mutlu olmayı başar ve böyle seni deli gibi seven bi adamı budevirde bulmuşken kaçırma derimmm
- Konu Sahibi Konyaliii
hay ağzına sağlıkk zemuszemusBence sizinki sevgi değil..
K
Konyaliii
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Konyaliii
acaba şıpsevdimisin yazılarını okudumda yani yeni şeyler istiyon hep ilişkinde monotonlaşınca sıkılıyon ama unutma evlilik hep heycanla olmuyo bazen hiç konuşmadıgın güler oluyo eşinle stresten işten yogunluktan bence mutlu olmayı başar ve böyle seni deli gibi seven bi adamı budevirde bulmuşken kaçırma derimmm
Anne sizmisiniz diye yazcaktm ayni cumleleri annemde kurdu daha bugun bana, yok sipsevdisin yok heyecan derdindesin temiz bir aski hakketmiyorsun gibi hakaretler. Onu seviyorum bildigim sey bu.
- Konu Sahibi Konyaliii
Anne sizmisiniz diye yazcaktm ayni cumleleri annemde kurdu daha bugun bana, yok sipsevdisin yok heyecan derdindesin temiz bir aski hakketmiyorsun gibi hakaretler. Onu seviyorum bildigim sey bu.
cnm benim bende 27yaşındaYIM aşk öyle bişiki bikere yakalarsan kar,ındır heycan bulmadıgın kişi belkide ilişkiniz oturdugunda sana heycandan güsel şeyler yaşatcak aşkıyla sevgisiyle negüsel sana deli gibi tutkun ama belkide heycan duydugun kişide ilerde monotonlaşıp alışkanlıga dönüp seni tınlamayan iplemeyen biri olcak bunuda düşün sen eminim en dogru kararı verceksindir bak kalbin ne diyo mantıgın ne hangisi agır basıyo