- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tatszhayat
Gen testi nerede yaptıracağım , hastanelerin hangi bölümünde olur devlet hastanesinde yaptırılıyor mıAsla güvenemem bu durumda ona.
Gen testi yaptırın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gen testi nerede yaptıracağım , hastanelerin hangi bölümünde olur devlet hastanesinde yaptırılıyor mıAsla güvenemem bu durumda ona.
Gen testi yaptırın bence.
Çocuğumun taşıyıcı olması nasıl bir sorun yaratır ? Günlük Hayatını etkiler miEvlilik testlerinde bakilan talasemi (akdeniz anemisi) tasiyicisi olup olmamak.
Tasiyici kisi eger evlendigi kisi de tasiyici degilse, cocuguna sadece tasiyicilik aktarir. Iki kisi tasiyici olursa, çocuklar yuzde 25 saglikli, yuzde 25 kesin hasta, yuzde 50 oraninda da tasiyici olurlar.
Yani siz tasiyici degilseniz, cocugunuzun tasiyici olmasi disinda bir riskiniz yok, korkmayin.
Hayir.Çocuğumun taşıyıcı olması nasıl bir sorun yaratır ? Günlük Hayatını etkiler mi
Bilmiyorum . Kendime de kızıyorum ama elimde değil
Ben de öyle düşünüyorum. Varsa sonuçta çocuk yapmam ama yine de evlenirdim kocamla. Canım kocam. Hastalıkta sağlıkta derken şaka yapmıyoruz sonuçta. Ne olursa olsun evlenirdim.Ay adama gerçekten üzüldüm. İnsan hastalıkta sağlıkta hayalleri kuruyor. Daha birşey olmadan partneriniz kararsız kalıyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama ben olsam nişan atardım. Böyle birşeyden kafası karışan biriyle hayat paylaşılmaz.
Eşim bir sene yatalak kaldı kazadan dolayı seve seve baktım. Bir ömür olsa yine bakardım.
Biz devlet hastanesinde yaptırdık. 6 hafta falan sürüyor sonucun çıkması. Dahiliyeye anlatırsanız yönlendirirler. Araştırma hastanesine gidin.Gen testi nerede yaptıracağım , hastanelerin hangi bölümünde olur devlet hastanesinde yaptırılıyor mı
Hastalikta sağlıkta imzası atmadan önce hayata etki bile etmeyecek bir hastalık için insan yol arkadaşını bırakır mı ya??Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar merhaba , evlilik için sağlık raporu aldım. Benim değerlerim normal çıktı ama evleneceğim kişide Akdeniz anemisi taşıyıcılığı çıkmış . Bilmiyordum dedi, kardeşinde de olduğunu söyledi sonradan . Bu herhangi bir durum teşkil eder mi ? Böyle bir şey başına gelen var mı ? Benim kafam çok karıştı . Evlenmek istemiyorsan zorlayacak değilim sen bilirsin diyip trip attı bana
Çocuğumun taşıyıcı olması nasıl bir sorun yaratır ? Günlük Hayatını etkiler mi
Bence daha önemli sorunlarınız var o da sevgi yol yakınken ayrılın eşim de taşıyıcı bende yok bir sorun teşkil etmiyor kızımızda da hiç öyle gelişim geriliği yok kimsenin hayatını boşuna vakit kaybettirmeden ayrılın.Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Gelişim geriliği daha çok sizde var gibi görünüyor.Bilmiyorum , korktum ben. İnternetten araştırdığımda doğacak çocukta gelişim geriliği olabileceği yazıyordu
E yok artık yaNe yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Hem kendi iyiliğiniz için hem adamın iyiliği için ayrılın. Bu sebeple evlilikten vazgeçmeyi düşünebiliyorsanız belli ki sevgilinize karşı güçlü bir sevgi/aşk bağınız yok. Ayrılıp sevebileceğiniz birini bulursunuz adam da böyle ilk sorunda aklına soru işaretleri gelmeyecek, hastalıkta sağlıkta onu sevebilecek birini bulur. Son olarak umarım sevgiliniz soru işaretlerinizi anlayıp gerekeni yapar.Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Bunu zor buldun yahu ne ayrılması? Boşver benimki de taşıyıcı, bir zararını görmedik.Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Siz bu adamla Ocak ayında tanışmamış mıydınız ? Kan testleri yapıldığına göre nikah başvurusu yapmaya gittiniz sanırım. Birbirinizi yeterince tanıdığınızı düşünüyor musunuz ?Ne yapmam gerekir ? Evlilikten vazgeçmeyi bile düşündüm bilemiyorum çok kafam karıştı . Önümüzdeki hafta sözüm olacaktı ne yapacağımı bilmiyorum
Ne gen testi yahu tarafların birinde taşıyıcılık yok olsa neyse iki tarafta da taşıyıcılık olursa genlere baktırmakta fayda var doğacak çocuğa yüzde 50 taşıyıcılık geçme olasılığı var.Sonuç dediğiniz nedir? Bu durum sadece gen testinde çıkıyor benim bildiğim.
Sorunuza gelince ben olsam yaptırırdım riske atılacak bir durum değil.